Şimdi Ara

Nokia'dan yeni tuşlu telefon: TA-1139 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ülkemizdeki vergilendirmeden dolayı, tuşlu telşefonları yasal olarak herşeyi tamam satmaya kalksan saçma fiyatlar ortaya çıkıyor. Dolayısı ile sektör merdiven altına kayıyor. Burada bile, fiyat yazsan vergiden demezler, satıcı ve üreticiye giydirirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gizli numaraları arıyamıyorum telefondan gizli numara ara özelligi kaldıramıyorum hat normalde acık gizli numara aramaya nerden yapabiliriz bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

• Gizli numaraları arayamıyorum ve hic bi şekilde acamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

• Cihaz çok güzel kullanışlı ama gizli numaradan cıkartamadıgım için kullanamıyorum bilen varmı hattım ve ayarlardan numara acık ama gizli numaradan aranmayı istemeyen bir numarayı arayamıyorum yardımcı olacak bi arkadas varmı

• Bi bize gelmiyo bu cihazlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski 8800, 8910 gibi telefonlarinin Dokunmatik ekranli olanini yapsalarda, alsak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Aynısı bana da olmuştu. Arama yaptığım zaman karşı tarafın ekranında numram gözükmüyordu; "gizli numara" yazıyordu. Telefon ayarlarında her şey normal olmasına rağmen düzelmedi. Meğer şebekeden kapalıymış. Halbuki ben kapatmadım. Kullandığınız operatörün web sitesinden online işlemlere giriş yapın. Orada "aramalarda numaramı gizle" seçeneğini kaldırın.

Eğer sizin telefon ayarlarında her şey normalse yukarıda anlattığım gibi online işlemlere girip gizli numaradan aramayı kaldırmayı deneyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.