Şimdi Ara

Nokia, dokunmatik ekranlı C5-03'ün dağıtımına başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
44.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüntüsü mükemmel yalnız. Dokunmatik sevmiyorum,yoksa düşünebilirdim bu telefonu
  • 500 TL den 1 kuruş fazla olsun yemin ederim almıyacağım 250 ye eski 5800 sattım buna 500den fazla haytta vermem ne kadar güzel olursa olsun
  • sevgili Mesut Çevik sizden bu telefonla ilgili ayrıntılı inceleme bekliyoruz :D
  • aralık ayı içinde turkiyede olur mu bilgisi olan yok mu arkadaslar?
  • ya amerikada vergiler dahil 290$ olursa Türkiyedede vergiler dahil 500 civarı olur diye düşünüyorum ama bi çıkış tarıhini düzgün weren bi yer varmı bilen warsa sölese süper olur
    ..
  • nokia çok gelişmiş olduğu için hep geriden gelir..
    zamanında mono mp3ü icat etmiş bir teknoloji manyağıdır kendisidir..
    o yüzden rezistifi kalemi verir milletin eline kalem manyağı yapar herkesi.
    rezistif ekran geçmişte kalmalı artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 12 Aralık 2010; 14:46:28 >
  • bu modelin 5800 dan bi farkı var mı acaba?? bilgisi olan??
  • hepsiburada satışa sunmuş 497tl den.
  • ARKADAŞLAN BEN BU ÜRÜNDEN SİPARİŞ ETTİM. FAKAT GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA VE FLAŞ YOK. EN BÜYÜK EKSİLERİ BUNLAR.
  • tam aradığım telefonu buldum diyordum ki görüntülü konuşma özelliği yokmuş, hayal kırıklığına uğradım
  • arkadaşlar bence iyi güzel bi telefon 5800 farkı 5800 işlemci hızı 369 Mhz bu ise 600 Mhz fark car yani değil mi kamera çok iyi (keşke flaş olsaydı)sybiam işletim sistemi güzel o kadar kötülememek lazım tabi sybiam mı andoid mi olsaydı ben android derdim buda güzel işlemci hızı allah kısmet ederse en kısa zamanda a
  • ben bu telefonu kullanıyorum ve gerçekten çok kullanışlı üstelik burda yazan 600-700 TL civarında değil fiyatı ben 380 TLye aldım.tavsiye ederim.
  • yaa bnce bunu almayın çok büyük eksiklikleri var flaş yok 3g yok dankleşör tuşu yok yani çok büyük eksiklikleri var
  • Arkadaşlar bilginize ihtiyacım var..nokia c5-03 alacam da tavsiye ediyomuusuz...ayrıca ses ve internet nsll...mesela facebook ta videolar gözüküyo mu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşlar bilginize ihtiyacım var..nokia c5-03 alacam da tavsiye ediyomuusuz...ayrıca ses ve internet nsll...mesela facebook ta videolar gözüküyo mu...

Sakın alma !
  • arkadaşlar wllah ben aldım beyendim sizede tawsiye ederim bole ucuz bi telefon kaçmaz palı da demeyin çünkü vatanda çok ucuza satılıo hatta vatan dieede girin fiatları oranirsiniz ii günler
  • Arkadaşlar bu telefonu 2 hafta önce aldım. Telefonu düşürmediğim halde alt kasasında çatlak oluştu. Birçok kullanıcı bu hatadan muzdarip. Araştırmadan almayın. Alt kasaları çabucak çatlayabiliyor.
  • bn bu telden sipariş verdim. türkiyeye geldi.fiyatıda istanbulda 550 TL.
  • Bugün akakçe'de 383 liraya bulunuyor. Görüntülü konuşma ve flaş'ı yok mu cidden? Deklanşör tuşu olmadığını farketmiştim ama bunlara dikkat etmemişim.
  • yhaa ben bir telefon almak istiyorum fakat bulamıyorum ?? biri bana tavsiye versin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.