Şimdi Ara

>>NOKIA E50<< [Paylaşım, Sorular, Sorunlar] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
2
Favori
263.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hasan58

quote:

Orjinalden alıntı: AteSu

Daha öncede sordum ama ses yok! ekran koruyucu yok mu bu telefonda...
    gcclknh ' de ekran koruyucu linki koymuş ama yok olmuyo, temalara düzenle dediğniz zaman ekran koruyucu diye bir seçenek yok zaten ve telefonun hiç bir ayarında da ekran koruyucu diye birşey yok...
    gcclknh, eğer sen linkini verdiğin slide screensaver ı kullanıyosan E50, de anlatırmısın, ya da yapabilen herhangi biri

arkadaşım tema düzenle kısmına girdigin zaman güç tasarrufu bölumune gir ve ordan slide screensaver ı seç ok

Sağolasın.
    Peki bu screensaver programı yokken, tel. de kayılı olan herhangi bir hareketli resmi duvar kağıdı değilde ekran koruyucu olarak uygulayabiliyormuyuz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hasan58

quote:

Daha öncede sordum ama ses yok! ekran koruyucu yok mu bu telefonda...
    gcclknh ' de ekran koruyucu linki koymuş ama yok olmuyo, temalara düzenle dediğniz zaman ekran koruyucu diye bir seçenek yok zaten ve telefonun hiç bir ayarında da ekran koruyucu diye birşey yok...
    gcclknh, eğer sen linkini verdiğin slide screensaver ı kullanıyosan E50, de anlatırmısın, ya da yapabilen herhangi biri

arkadaşım tema düzenle kısmına girdigin zaman güç tasarrufu bölumune gir ve ordan slide screensaver ı seç ok

Sağolasın.
    Peki bu screensaver programı yokken, tel. de kayılı olan herhangi bir hareketli resmi duvar kağıdı değilde ekran koruyucu olarak uygulayabiliyormuyuz

bildiğim kadırıyla yapılamıyor

• scqo süpersin, teşekkürler...
  • beyler belki farketöişsinizdir ama yine de yazayım. video izlerken 2 tuşuna basınca tam ekran oluyo. dikkatinizden kaçtıysa hani, bi bilginiz olsun :)
  • Bende telefonu almayı düşünüyorum. ancak kafama takılan bir şey var. Bu joystik tuşu nasıl kolayca yalama olur mu. Dışarıya doğru epey çıkıntılı bu sorun yaratıyor mu. Bir de açma kapama tuşu dandik diyorlar. yorumlarınızı bekliyorum.
  • Scqo kardeşim linkler için teşekkürler, hepsi faydalı harika melodiler, diğer telefonların melodilerinide bulmamız mümkünmü acaba? N95 ve diğer yeni modeller.

Arkadaslar elinde güzel, orjinal melodi olanlar varsa paylaşmaları rica olunur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kado06

Bende telefonu almayı düşünüyorum. ancak kafama takılan bir şey var. Bu joystik tuşu nasıl kolayca yalama olur mu. Dışarıya doğru epey çıkıntılı bu sorun yaratıyor mu. Bir de açma kapama tuşu dandik diyorlar. yorumlarınızı bekliyorum.

bu başlık altınta bu soruya cevap verilmişti 2. sayfada olmalı baştan bakarsanız bulursunuz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hicorotti

quote:

Orjinalden alıntı: Agent_WD40

Ben elektornişkçiyim ve RC hobisiyle ilgileniyorum. Buradaki mantıkta bana ters gelen birşeyler var. Telefonda şarjı yazılım yönetiyor hakeza batarya da + ve - nin dışındaki 3. uç yani sensor yazılımın bataryanın durumunu algılaması için koyulan bir uç. RC de çok profesyonel şarj cihazlarımız var ayarlıyorsunuz pilin aldığı maksimum voltaja kadar hızlı şarj yapıp maksimum şarjı aldıktan sonra trickle denen modda damla şarj yapıyor düşük akımla. Haliyle pil tam şarj a ulaştıktan sonra trickle ile maksimum aldığı şarjı koruması sağlanıyor. Telefonlardaki yazılım ise maksimum şarja ulaştığını algıladığı anda şarjı kesiyor. Bu durumda 2 veya 3 saatte maksimum şarja ulaşan telefonun fazladan 7 saat daha şarjda kalmasının pile ve performansına ne gibi bir etkisi olduğunu halen doğru bir şekilde izah edebilene rastlamadığımdan bana şehir efsanesi gibi geliyor hali ile.

meslektaşımın bu tezine katılmakla birlikte, anlayamadığım başka olayların da olduğunu ifade etmeden geçmek istemiyorum.
    malum nokianın pilleri kahrimendir, nazik kulanmasanız da o 1000 cycle'lık şarjın -li-ion pillerin ortalama maksimum şarj ömrüdür- sonunda ruhlarını teslim ederler. ancak motorola gibi cihazlarda şarj etmenin önemi daha fazla ortaya çıkıyor.
    örneğin şu anda kullandığım c650'nin pil performansı yaklaşık 2 sene boyunca azımsanmayacak kullanımla 8-11 gün aralığında giderken, 2. senenin sonunda 2-4 güne geriledi. sebebi ise; li-ion billere inat, tam dolu tam boş aralığı dışında şarj etmekten kaynaklanıyor.
    bir de bu güne kadarki araştırmalarımda sadece motorola accompli'nin kullanım klavuzunda 14 saat şarjın gerekli olduğu ibaresi ile karşılaştım, ilk başlarda dikkat ettim, 5 gün kullanıyordum, ne zaman ki ara ara şarj ettim, o zaman pilin performansında ciddi düşüşler oldu. değiştirdiğim pillerde de aynı şekilde...

efsane'ye göre: yapısı itibariyle lithium piller ilk gününden son gününe kadar tam performans çalışıp, son gününde ani bir kavisle şarj tutmamaya başlar. (biz buna literatür'de ideal pil diyoruz) ama gerçek hayatta ideal şartlara sadece yaklaşılabilir :) (bkz. ideal (x) diyot vs gerçek (x) diyot)

unutmadan dostum nikinin mübarek, mükemmel, emsalsiz sıvı WD40 spreyle alakası var mı?

bence bu açıklamalar uzun şarzın bir şehir efsanesi olmadığını gösteriyor ayrıca tüm telefoncuların ilk şarzı 16 saat yapın demesine çok taktım ben teknik olarak bir açıklama yok gibi resmi bir yazıda yok diyodum ki sizin motorolanın kitapçığında 14 saat şarz yapılması ile ilgili sözleriniz beni düşündürdü ayrıca benim motorola visar marka telsizimin arkasındaki ingilizce kullanmadan önce ilk şarzı 16saat veya daha fazla yapın yazısı var bu etiketin resmini çektim ama çok bulanık çıktı yazılar okunmadı koymadım sonuç olarak uzun süreli şarzı motorala resmen tavsiye ediyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: gcclknh

Arkadaşlar öncelikle e50 s60 v3 yüklüdür, yani symbian 9.1 üzerinde çalışan bütün programları çalıştırabilirsiniz, bu bağlamda elimdeki bazı programları paylaşmak istiyorum vaktim olursa dahada koyarım.
    bu programların hepsi son sürümlerdir, bazılarının eski sürümleri forumda mevcut olsa gerek.

1. Bluetooh Webcam : Güzel çalışan bir programdır, msnde bilgisayarın başından kalkıp ev içinde dolaşabiliyorum ve webcam olarak da telefonu kullandığım için karşıdakine bütün evi gösterebiliyorum:) tabi webcami olmayanlar için süper çözüm. Dosyalardan birini bilgisyarınıza birini cep telefonunuza yükleyin.

Link:http://****dshare.com/files/7150280/BTWebCamera.zip.html

kardeş bu blutut webcam ayarlamasını nası yaptın sen...telefondan connect diyorum, bilgisayarı görüyo sonra start sending diyorum fakat bilgisayar bluuetooth com istiyo ......buraya ne yazıcaz... nası ayarlicaz burayı...bi aydınlatırsan beni sevinirim

• vatanda gördüm,
    siyah olanı da çıkmış.
  • harbi mi hocam
    fiyat farki koymuslar mi peki siyahina?
  • aynı fiyat
  • Arkadaşlar E50 ye ben Live messenger yükledim. Ancak bilgisayardaki oturumda online olarak görünen kişiler telefonda offline olarak görünüyordu. Bende sildim. Bunun dışında sorunsuz olarak E50 de messenger kullanan arkadaş varmı??? Bana buna bir cevap yazabilirmi pls...
  • güzel telefon fakat foroğraf çekimleri çok kötü görünüyor.Yayınlananlar gibi değil..Acaba ben mi bir ayar yapamadım.?
  • arkadaslar slm.n91 i mi sattım ve e50 aldım.hiç pişman değilim hakkaten süper bi cihaz.tuşlar biraz sert geldi bana yeni olmasından mı kaynaklanıyo bilemiyorum.fotoğraf kalitesi güneşli havalarda,acık alanda n91 kadar net.hatta ekran daha kaliteli olduğundan daha iyi çekiyo bile diyebilirim.ama kapalı alanlarda vasat.görünüş,ergonomik yapı kusursuz.ele çok iyi oturuyo ve çok şekil duruyo.fiyatıda makul.iyi bi telefona servet öedemek istemeyenlere tavsiyedir.n72,6280,n91 kullandım daha önce ve hiçbirini aramıyorum.paylaşımlar için teşekkkürler herkese...
  • selam arkadaşlar, benim E50 nin çağrıyı sonlandırma tuşunun (sağdaki kırmızı tuş) ışığı gece belli olmuyor, bir sorun mu var yoksa koyu renk olduğu için mi görünüyor acaba, aynı durum sizde de mevcut mu?
  • E50 ye messenger ya da antivirüs yükleyen varmı??? Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaansay -- 17 Aralık 2006; 20:16:38 >
  • evet kardeş bende de öyle...dediin gibi koyu renkten heralde...

quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

selam arkadaşlar, benim E50 nin çağrıyı sonlandırma tuşunun (sağdaki kırmızı tuş) ışığı gece belli olmuyor, bir sorun mu var yoksa koyu renk olduğu için mi görünüyor acaba, aynı durum sizde de mevcut mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

selam arkadaşlar, benim E50 nin çağrıyı sonlandırma tuşunun (sağdaki kırmızı tuş) ışığı gece belli olmuyor, bir sorun mu var yoksa koyu renk olduğu için mi görünüyor acaba, aynı durum sizde de mevcut mu?

gece benmkide gözükmüyo. bi sorun yok yani merak etme kardes
  • "atabey052" kardeş benim hayıflandığım bir eksiklikti tam ekran video olayı. ama iyi keşif ; tebrikler ve teşekkürler sana. Paylaşıma devam arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.