Şimdi Ara

Nokia E51 navigasyon yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3-4 haftadır cevabını bir türlü alamadığım bir konu hakkında yardımlarınızı istiyorum.Nokia E51 cep telefonum var ve haritaları kullanıyorum.Bu telefonda haritalar menüsü içerisinde gps bağlantı menüsü,araba sür,yürü,konumum vs. gibi seçenekler mevcut.Ancak araçla sür seçeneğini seçtiğimde sürekli olarak "gps bekleniyor" yazısı çıkıyor ve saatlerce bekliyorum.GPS menüsünü açtığımda "GPS uyduları aranıyor"mesajının ardında "Önce uydu tabanlı konumlama yöntemi seçin" mesajı çıkmaktadır.

Nokia teknik servislerinden yeterli desteği alamadım.Bu telefonda haritayı görebilirsiniz ancak navigasyon olarak kullanamazsınız diyor.

Sizden ricam Nokia E51 Telefonu navigasyon olarak kullanabiliyormuyum.Kullanabiliyorsam nasıl kullanacağım konusunda detay verebilirmisiniz,Kullanamıyorsam kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor.Vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ediyorum.Saygılar.

• bildiğim kadarıyla e51 de dahili gps alıcısı yok yani external bir gps alıcısı kullanman gerekir o da mantıksız olur.bu haliyle sadece şebeke üzerinden yerini görebilirsin o da yaklaşık olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.