Şimdi Ara

Nokia E52 Formattan Sonra Açılmama Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu akrabam yolladı bozuk yaptırırsın diye.Kendini orda bi telefoncuya format attırmış bi daha açılmamış telefon formatın temiz atıldığı meçhul tabi.Bu arada telefon usb,şarj hiçbir şey yemiyor yapılıcak ne var ?

• Cihazın USB'si bozulmuş olabilir dolayısıyla yazılım vs atamayabilirsiniz,ayrıca yazılım atan kişi düşük versiyon attıysa cihaz açılmayacaktır.
    USB'den son versiyon yazılımı dene olmazsa servis yolu gözükebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Cihazın USB'si bozulmuş olabilir dolayısıyla yazılım vs atamayabilirsiniz,ayrıca yazılım atan kişi düşük versiyon attıysa cihaz açılmayacaktır.

Hocam sorun orda zaten :D Telefon açılmıyor sadece titriyor.Hard Reset attım açılmadı flashlayım dedim phoenix ile ölü usb modunda atmıyo formatı JAF la denedim oda aynı şimdi jtag getirtiyom onla denicem bide bakalım nolcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakkiAlkan

quote:

Cihazın USB'si bozulmuş olabilir dolayısıyla yazılım vs atamayabilirsiniz,ayrıca yazılım atan kişi düşük versiyon attıysa cihaz açılmayacaktır.

Hocam sorun orda zaten :D Telefon açılmıyor sadece titriyor.Hard Reset attım açılmadı flashlayım dedim phoenix ile ölü usb modunda atmıyo formatı JAF la denedim oda aynı şimdi jtag getirtiyom onla denicem bide bakalım nolcak.

Denediğin tüm yazılımlar cihazın içindekinden düşük versiyon olabilir mi?Yani SW atan kişi farklı bir dile vs. ait yüksek bir yazılım atmış olabilir.
    Jtag açmazsa farklı dilde olsa bulabildiğin en yüksek versiyon yazılım yüklemeyi dene,cihaz belki açar.Ama dil sorununu nasıl çözersin orası muamma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HakkiAlkan

quote:

Denediğin tüm yazılımlar cihazın içindekinden düşük versiyon olabilir mi?Yani SW atan kişi farklı bir dile vs. ait yüksek bir yazılım atmış olabilir.
    Jtag açmazsa farklı dilde olsa bulabildiğin en yüksek versiyon yazılım yüklemeyi dene,cihaz belki açar.Ama dil sorununu nasıl çözersin orası muamma.

Atmaya çalıştığım zaten en yüksek ingilizce versiyonu ama programlar telefonu görmüyor ölü modta format atarken no usb veriyor benim durumumun aynı halinde olan kişiler atmış sorun kabloda mı onunda tribine girmedim değil tabi jtag elime gelsin sonucu buraya yazarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone se kasma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.