Şimdi Ara

## Nokia e63 Kullanıcı Topluluğu (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.155
Cevap
3
Favori
102.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muzlupuding

quote:

Orijinalden alıntı: Guardiano

quote:

Bir de bir sorum daha olacak. E63 ile internetten açtığım bir fotoğrafı nasıl telefona kaydedebilirim? Şu an .png uzantılı bi fotoğrafa bakıyorum ama indiremedim..

e63'ün tarayıcısını kullanıyorsan ; " Seçenek > Görüntüleri Göster " Opera kullanıyorsan Fotoğraf'ın üstüne basılı tutman yeterli.

--

Arkadaşlar artık kasam gerçekten çok yıprandı tuşlar falan yerinden çıkmaya başladı yeni kasa taktırmayı düşünüyorum geçen telefoncuları gezdim birisi 50 TL dedi. Ama kasa muhtemelen çakma bunu taktırsam çabuk yıpranma tuşlarda silinme vb. olurmu?

Teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Bi şey daha sorucam e63'ü usb ile pcye bağlayarak şarj etmek mümkün mü? Evde iki tane nokia şarj aleti var.Hangisi orjinal bilmiyorum ama ikisini de kullandığımda saatlerce şarjda takılı duruyor ama bir türlü dolmuyor.Dün sabahtan akşama kadar takılı kaldı ama dolmadı. O yüzden bir de usb'den şarj etmeyi denemeye karar verdim bende şu usb kablodan var ama bununla şarj edemiyorum başka kablo mu almam lazım?
     ##      Nokia e63 Kullanıcı Topluluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzlupuding -- 20 Ocak 2013; 14:53:25 >

• 1. E63 usb üzerinden şarj olmaz
    2. Senin bataryan muhtemelen ömrünü doldurmuş o yüzden şarj tutmuyor, yeni batarya almalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

1. E63 usb üzerinden şarj olmaz
    2. Senin bataryan muhtemelen ömrünü doldurmuş o yüzden şarj tutmuyor, yeni batarya almalısın.
    beyler e 63 için tavsiye ettiğiniz güzel oyun varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: revnak96

beyler e 63 için tavsiye ettiğiniz güzel oyun varmı ?

Alıntıları Göster
    2010dan bu tarafa kullanıyorum, bu sure ıcerısınde duvara fırlattıgım bıle oldu, halen tas gıbı...
    Ancak artık ozellık olarak yetmemeye baslayınca bende ıphone aldım,ancak ıphoneun en buyuk derdı sarjının cabuk bıtmesı. Dolayısıyla e63 yedek telefon olarak hayatına devam edıyor ve uzunca bır sure de devam edecek gıbı duruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

2010dan bu tarafa kullanıyorum, bu sure ıcerısınde duvara fırlattıgım bıle oldu, halen tas gıbı...
    Ancak artık ozellık olarak yetmemeye baslayınca bende ıphone aldım,ancak ıphoneun en buyuk derdı sarjının cabuk bıtmesı. Dolayısıyla e63 yedek telefon olarak hayatına devam edıyor ve uzunca bır sure de devam edecek gıbı duruyor...

Alıntıları Göster
    e63 kullanıyorum ama sanırım kapak sıkıntısı var bu telefonun bulamıyorum genelde kapak satanlarda bana yeterli geliyor telefon çok fazla haşır neşir değilim zaten tahminimce çok büyük bir arıza olmadığı sürece ömür boyu gider benle :))) şarjı çok hoşuma gidiyor çok fazla kullansam bile 1 haftaya yakın gidiyor hiç kullanmadığım zaman 2 haftaya yakın gidiyor bir batarya daha almayı düşünüyorum orjinal fiyat bilen varmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hocaa896

e63 kullanıyorum ama sanırım kapak sıkıntısı var bu telefonun bulamıyorum genelde kapak satanlarda bana yeterli geliyor telefon çok fazla haşır neşir değilim zaten tahminimce çok büyük bir arıza olmadığı sürece ömür boyu gider benle :))) şarjı çok hoşuma gidiyor çok fazla kullansam bile 1 haftaya yakın gidiyor hiç kullanmadığım zaman 2 haftaya yakın gidiyor bir batarya daha almayı düşünüyorum orjinal fiyat bilen varmı acaba ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2010dan beri birlikteydik, dün itibariyle e63ümü 130 tl'ye sattım gitti..
    Sizinle bilgi paylaşmak benim için zevkti..

(Yeni telefon almayı düşünenleri imkanları doğrultusunda güzel bir fiyat/performans ürünü olan LG optimus l9 almaya davet ediyorum, ben kliksa'dan bonus indirimi ile 810TL/12 taksite aldım. Çok memnunum, Bilginize. Kalın sağlıcakla..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 31 Ocak 2013; 10:22:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

arkadaşlar 2010dan beri birlikteydik, dün itibariyle e63ümü 130 tl'ye sattım gitti..
    Sizinle bilgi paylaşmak benim için zevkti..

(Yeni telefon almayı düşünenleri imkanları doğrultusunda güzel bir fiyat/performans ürünü olan LG optimus l9 almaya davet ediyorum, ben kliksa'dan bonus indirimi ile 810TL/12 taksite aldım. Çok memnunum, Bilginize. Kalın sağlıcakla..)

Alıntıları Göster
    Mayıs 2012'de satmıştım şimdi geri almayı düşünüyorum Aziz Yıldırım gibi bende
    not:bb curve 9300 ve iphone 3s kullandım onun yoklugunda yerini doldurmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

Mayıs 2012'de satmıştım şimdi geri almayı düşünüyorum Aziz Yıldırım gibi bende
    not:bb curve 9300 ve iphone 3s kullandım onun yoklugunda yerini doldurmadı.

Alıntıları Göster
    Tam çözdüm derken yine internetten video izleyemez oldum.Bu telefonun problemleri bitecek gibi değil. Videoların üzerinde flash playerin logosu çıkıyor video açılmıyor.Sanırım flash'ta sorun var. Flash lite indireyim dedim bir türlü uyumlusunu bulamadım. Skyfire kullanırsan videolar açılır dediler,onu da indirdim ama arama bile yapamayacak kadar yavaş bir program. Opera mini ve telefonun kendi browser'ında videolar açılmıyor ne tavsiye edersiniz?

• quote:

Tam çözdüm derken yine internetten video izleyemez oldum.Bu telefonun problemleri bitecek gibi değil. Videoların üzerinde flash playerin logosu çıkıyor video açılmıyor.Sanırım flash'ta sorun var. Flash lite indireyim dedim bir türlü uyumlusunu bulamadım. Skyfire kullanırsan videolar açılır dediler,onu da indirdim ama arama bile yapamayacak kadar yavaş bir program. Opera mini ve telefonun kendi browser'ında videolar açılmıyor ne tavsiye edersiniz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar nokia e63 için mailimi kurmak istiyorum. fakat bir türlü yapamadım. mevcut kurulu bir hotmail hesabı vardı bana geldiğinde. onu silemedim. gmailim için yeni bi ayar yaptım ama bir türlü olmadı..

nasıl yapacağım birisi bana yartdımcı olurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    lütfen yardımcı olur musunuz?
    telefonuma nokia e 63 foursquare programınıyukleyemiyorum uyumlu değil diyor oviden denedim başka programlar yükledim güncelleme yaptım hala yüklemiyor internette araştırdım yükleyen kullananlar var hatta videoları bile var nasıl yüklenildiği nasıl kullanıldığını bile anlatıyorlar ben niye yüükleyemiyorum :( aranıza kullanan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiva

telefonuma nokia e 63 foursquare programınıyukleyemiyorum uyumlu değil diyor oviden denedim başka programlar yükledim güncelleme yaptım hala yüklemiyor internette araştırdım yükleyen kullananlar var hatta videoları bile var nasıl yüklenildiği nasıl kullanıldığını bile anlatıyorlar ben niye yüükleyemiyorum :( aranıza kullanan var mı acaba ?

Alıntıları Göster
    bi sorunum daha var telefona format atıldıktan sonra tuş kilidi sorunu çıktı daha once hiç kullanmamıştım ama teelfon acılınca tus kılıdı otomatık kitleniyor anca 112 yada 911 acil numaraları arayınca acılıyor bunu çözümü yok mu belki yukarlarda yorumlar yapılmıştır ama bu bayan arkdaşınıza yardım ederseniz çok sevinirim

• quote:

bi sorunum daha var telefona format atıldıktan sonra tuş kilidi sorunu çıktı daha once hiç kullanmamıştım ama teelfon acılınca tus kılıdı otomatık kitleniyor anca 112 yada 911 acil numaraları arayınca acılıyor bunu çözümü yok mu belki yukarlarda yorumlar yapılmıştır ama bu bayan arkdaşınıza yardım ederseniz çok sevinirim

Alıntıları Göster
    çoook yardımcı oldunuz sağolunn !!!

• Arkadaşlar mesaj yazarken klavye üzerinde gözükmeyen simgeleri nasıl yazacağız. Mesela >

Ekleme: chr tuşuyla yazılıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 27 Mart 2013; 10:54:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmma

Arkadaşlar mesaj yazarken klavye üzerinde gözükmeyen simgeleri nasıl yazacağız. Mesela >

Ekleme: chr tuşuyla yazılıyormuş.
    e63 için foursquare uygulaması bulamadım. Var mı bilen?
  • quote:

Ben yükledim,ancak sadece bir kez kullanabildim. Sonraki denemelerimde açılmadı foursquare.. Uygulama açılıyor ancak sayfa yüklenmiyor,öylece bembeyaz duruyor ve sağ aşağıda soru işareti çıkıyor.Birkaç kez uygulamayı silip tekrar yükledim.Her ilk deneyişimde açıldı,sonra yine açılmamaya başladı. Yazılım güncellemesi yapsak düzelir mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaslar tavsiye edeceğiniz programlar var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

quote:

Orijinalden alıntı: LaOcH

Bende yaklaşık 4-5 aydır e63 kullanmaktayım ses seviyesi dışında herşeyi gayet güzel son zamanlarda telefon kendiliginden kapanıp acılmaya basaladı ayrıca ınternete baglanmada ve wlan agı bulmadada hep sorun yasadım gercekten telefonu kırmamak ıcın zor tuttum kendımı ama ıkı gun once telefonu orj. Tel ayarlarına gerı dondurdum son ıkı gundur catır catır gırıyorum ınternete hatta bu yorumu bıle e63ümde yazıyorum allah bozmasın ınsallah

:)

Birde benım bı sorum olacak e63 e ındırdıgım mp4 vıdeolar maalesef acılmıyor sadece ses gelıyor yanı ses var goruntu yok bu tur vıdeoları ızleyebılmenın bır yolu varmı?Bırde nette cesıtlı sıtelerde vıdeo ızlemek ıstedıgımde flash player yukleyınız dıyor acaba e63'e flash playerı nasıl yukleyebılırım?

(NOT : INTERNETE SADECE TELEFONDAN GIREBILIYORUM YANI UYGULAMAYI
    BILGISAYARA INDIRIP ORDAN TELEFONA ATMA SANSIM YOK)

Saygılar...

Coreplayer indirebilirsin Fakat programı kurabilmek için uygulamanın signed olması gerekiyor veya telefonun hackli olması gerekiyor.

Alıntıları Göster
    youtube real plaerden girmiyo ne yapmalıyım

• bu sitedende cep telefonunuza uygun oyunlar indirip, elektronik bölümünden fiyat araştırması yapabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

youtube real plaerden girmiyo ne yapmalıyım

hocam ayarlardan şebekeyi girdiğiniz nete göre ayarladınız mı
  • hocaa896 kullanıcısına yanıt
    vodofon internetten girmiyodu ewdeki tt netin modeminden giriyo youtubaaaa
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.