Şimdi Ara

NOKIA E63-------NOKIA E71...? ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar yeni bi tel alacağım ama iki arada bi derede kaldım alacağım telefon kesinlikle Nokia E serisinden olucak klawyesinde dolayı buyuk bir ihtimalle 2. el olarak alacağım akımdaki modelleri netten arastırdım ancak elime alıp kullanma şansım olmadı nokia nın e serisinden E 61 kullandım gayet memnundumbi sorun çıkartmadı aklımdaki modeller :

1- E 61i
    2- E 63
    3- E71

acıkcası ilk olarak aklımda e61i vardı kasası cok hosuma gidiyordu ama e 63 ü gördüm nette arastırıken, kasası daha kuculmus ve 3.5 mm kulalık girişi var ama kasa olarak pek iyi olmadığı söyleniyor , sonra baktimki e 71 var kasası daha sağlam çeliten yapılmış oda 2.el fiyat olarak biraz daha farklı e 63 den sizce şu koşulları göz önünde bulundurursak hangisini almak mantıklı:

* kamera benim için pek önemli değil
    *şarj olarak hepsi birbirine yakın herhalde
    * kulaklık girişi sadece e63 te 3.5 mm ancak ipod um var cok ta önemli degil
    *e 63 için konuşurken ses çok az geliyor demişler doğrumu
    *kasa olarak e 63 çokmu kötü yani e 61 kullandım kötü değildi ondandamı kötü yani sırf bu yüzde e 71 almaya değermi
    *wireles benim için önemli diyebilirim

bu koşulları göz önünde bulundurursak fiyat performans olarak hangisi alınır bu arada e 63ün siyah kasası çok güzel görünüyor e 71 inde beyaz kasası güzel birde anlamadım nedendir e 63 ü alanlar 1-2 ay kullandıtan sonra satıyor telde bi kronik sorunmu var anlaliyorummadım yardımlarınız bek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akon19 -- 27 Ağustos 2010; 18:36:14 >

• düşünmeden e71 bir alabilirsin ben şuanda e71 beyaz kullanıyorum ve çok memnunum gayet güzel ve kullanışlı bi telefon.e63 faan alma kasa plastik berbar bişy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.