Şimdi Ara

NOKİA E7 KULLANICILARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben de bilgisayar gibi kullanmak için yurtdışından nokia e7 getirttim. 1 ay oldu ve çokk memnunum. bir nokta hariç.

ilk aldığımda 2-3 gün sorunsuz nete bağlandım, hiç sorun yaşamadım fakat üçüncü gün wireless tan nete giremedim. browser ı açtığımda "invaid server name" diye bir hatayla karşılaştım. hala karşılaşıyorum. yurtdışı sitelerde bu hatayı birçok kişinin aldığını öğrendim. tr de oluyor mu bilmiyorum, çünkü telefon çok yaygın değil. ben de artık net paketiyle bağlanıyorum. ben bira kısıtlıyor ama başka bir çözümüm yok.

siz bu tür bir sorunla karşılaştınız mı?

onun dışında çok pratik ve benim tüm ihtiyaçlarımı karşılayan bir telefon. video fotoğraf çekimi harika. office programları kullanışlı. ovistore da birçok free uygulama var.

koyu gri renkli aldım çünkü fiyatı çok uygundu. delikli beyaz kapak kullanıyorum. en güzel tarafı ise, audio girişinin speaker girişi gibi olması. eski kulaklıklarımı ve hoparlörleri bağlayabiliyorum.

• DEDİĞİNİZ ŞEY BİR KEZ BAŞIMA GELDİ. ONDA DA ÖNCE KULLANDIĞIM BAĞLANTIYI SİLDİM . TELEFONU AÇIP KAPATTIM. ONDAN SONRA TEKRAR WİFİ TARATTIM VE ŞİFREM İLE BAĞLANDIM. SORUN KALMADI. Bİ DE YAZILIM GÜNCEL Mİ KONTROL EDİN BENCE .
  • Bu yorumları okumadan önce araştırdım ve hafıza kartının 16gb dahili oldugunu öğrendim artırılabilir olsaydı süper olurdu vede symbian yada android hiç kullanmadıgım için bilemiyorum bu iki özellik yüzünde soğudum E7 den halbuki şık tasarımına bayılıyorum aylardır aklımda.
    birde kullanan arkadaşlardan birşey öğrenmek istiyorum ben yollarda vs. video ders izlemek istiyorum acaba windows media player ın çalıştırdığı tüm formatları çalıştırıyormu?
    bunun için geniş ekran telefon alıyorum almadan önce kımsenin denetriebileceğiide sanmıyorum
    hatta birinize videoyu atsamda deneseniz çalışıyormu diye ne süper olur:)
    video converterler var demeyin onu biliyorum o kadar videoyu convert etmeye ugrasamam çok fazla
    tesekkurler saygılar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

uzun süredir bende arayış içerisindeyim ve 2 telefon arasında gidip geliyorum, bugüne kadar hep nokiann telefonlarını kullandım. bu kez android samsung i9001 galaxy S plus ile nokia E7 arasında gidip geliyorum daha geçen yıl oğluma E72 aldık gayet memnun

şimdi siz kullanıcılara bir kaç sorum var bir çok araştırma yapmama rağmen bu sorularıma cevap bulamadım.

E7 ile

>>> 3G ile telefondan telefona görüntülü görüşme yaptınız mı yapmışsanız nasıl başarılı mı.
    >>> skype ile telefondan telefona yada telefondan pc.deki skypeye görüntülü görüşme yaptınız mı .
    yapan arkadaşların bilgi vermesi

Biraz geç fark ettim bu konuyu o yüzden şimdi cevaplayabiliyorum, ama belki daha sonra araştıranlar olabilir, onlara faydamız olsun: Nokia E7 ile 3G ile telefondan telefona görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Ama kalite durumunu bilemiyorum.

Skype progrmanı symbian ^3 versiyonu vardır. Ancak normal sesle görüşme yapabilirsiniz, skype symbianda henüz görüntülü görüşmeyi desteklememektedir maalesef. Ancak, ben E72'de skype'yi kullanıyorum, o da görüntülü görüşme yapamıyoe ama, sesli görüşmede gayet başarılı.

• Arkadaşlar forumda başka konu bulamadım inşallah bu mesajımı 'Hort' olarak nitelendirmezsiniz Ben de yakın zamandan beri Nokia E7 Kullanıyorum belle güncellemesi de yaptım. Yakındığım şey Nokia Store 'da Nokia Symbian uygulamalarını göstermiyor saçma sapan şeyler çıkıyor. Nokia Store gayet iyi fakat içine uygulama koyulmamış. Symbian ^3 için dolu uygulama varken Nokia Store sanki hiçbir şey yokmuş gibi düşünmemize neden oluyor gibime geldi. Burada Dolu uygulama var derken daha fazlası anlamında dedim android kullanan arkadaşlar kızmasın
  • Arkadaslar merhaba bugün nokıa e7 aldım eve geldim sarjaa taktım sarja taktıktan 10 15 sanıye sonra nokıa tanıtım reklamı telefonumda beliriyor ve bittiği zaman tekrar baslıyor bu durum telefonu ılk açtıgımda da oluyor nasıl çözebilirim :S yardımcı olursanız sevinirim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihatHazal -- 10 Ağustos 2012; 3:47:05 >
  • Konuyu hortlattığım için özür dilerim. Bir sıkıntım var o yüzden yazıyorum.
    Avusturya'dan gelen nokia E7'ye 24 nisan 2014 perşembe günü saat 16 sularında e-devlet üzerinden pasaport kaydı yapıldı. MCKS İMEİ sorgulama sayfasında kayıtlı olarak görünüyor. Ancak telefon hala açılmadı. Bu konuda muzdaribim yardımcı olabilecek veya başına böyle bir olay gelen arkadaş varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
  • Internet paylaşımı yapmak mümkün mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.