Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nokia E72 Satın Al 12 Aralık 2016 21:29 1 1 Nokia E72 Arkadaşlar Merhaba ihtiyaç fazlası Beyaz E72 Telefonumu satıyorum kullanımdan kaynaklı hafif çizikler var.Tuşlarda herhangi bir hasar ya da silinmişlik yok cihaz sapasağlam.İhtiyaç fazlasından kasıt kız arkadaşıma hediye almıştım işler bozulunca iade etti.Tam teşekküllü olarak geri alamadım istemekte yakışmazdı zaten.O yüzden faturası ve aksesuarları yok elimde.Bundan dolayı fiyatta makul bişeyler yapmayı düşünüyorum.Düşündüğüm fiyat 340 Tl ilgilenen arkadaş olursa yardımcı olurum.. İrtibat : 541 616 16 05 Fiyat : 340 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK İPHONE 6S 16 GB Nokia E72 Blackberry Bold 9000 Kutulu 1 Ay Kullanıldı (Faturalı) Dell Strak 5