Bildirim
Nokia E72 mi, Samsung Wave mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Beklentilerin nedir? -
1- sorunsuzluk
2- Wifi
3- Flashlı sağlam kamera
4- Navigasyon
5- uzun bir şarj süresi
çok mu oldu :) -
Samsung beni hep yaniltti, kağıt üzerinde eksiksiz ama bana göre ergonomik değil,
Şimdi birisi dokunmatik, digeri fiziksel klavyeli bir ürün, en iyisi ikisini de gidip görmen, ama 40inci telefonunu kullanan biri olarak diyebilirim ki ben E72 kadar kullanımı kolay rahat bir Nokia daha görmedim kullanmadım.
Özetle benim oyum Nokia E72 -
Eski telefionum nokia e71.Esim bana wave hediye etti,cağ atlamis gibi oldum e71 de neymis dedim halbuki ne kadar severek kullaniyordum.simdi esimde wave istiyor e71 i de subatta almistik kisacasi kesinlikle wave bu dokunmatik keyfini gidip bir magazada deneyin ve gorun bana hak vereceksiniz. -
E72 daha çok iş odaklı bir cihaz iken, Wave multimedya odaklı bir cihaz.quote:
Orijinalden alıntı: dsgnera
Samsung beni hep yaniltti, kağıt üzerinde eksiksiz ama bana göre ergonomik değil,
Şimdi birisi dokunmatik, digeri fiziksel klavyeli bir ürün, en iyisi ikisini de gidip görmen, ama 40inci telefonunu kullanan biri olarak diyebilirim ki ben E72 kadar kullanımı kolay rahat bir Nokia daha görmedim kullanmadım.
Özetle benim oyum Nokia E72
E72 ile internet işi tamamen sabır işidir. Wave bu konuda çok daha üstündür.
E72 de 5mp çözünürlüğünde Led flashlı bir kamera var ama bence çok iyi değil. Bu konuda da Wave üstündür.
Navigasyon konusunda şimdilik E72 (Bedava navigasyon var bolca da navigasyon programı mevcut) çok üstün.
Uzun şarj süresi konusunda E72 mükemmeldir. Benim yiğenim günde 300-500 civarında mesaj yazar ortalama. Telefon sürekli elinde ve şarjı bu işkenceye rağmen çok rahat 3-4 gün civarında gitmekte.
Ben kullanıyor olsam kesinlikle en az 1 hafta yeter bana.
Bunları göz önüne alarak kararınızı verebilirsiniz.
-
E72 derdim. Ama ikisinide yan yana koyup bakarsan wavenin ekranı seni etkiler. Wave güzel bir telefon , ikisininde ayrı artıları mevcut. Dokunmatik kullanamıyorum ben :) -
hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim, E72'den kesinlikle vazgeçtim, şimdi samsung wave i alsam mı yoksa N8 i de bekleyip görsem mi ikilemindeyim, Wave i görünce kesinlikle bu dedimquote:
Orijinalden alıntı: tamerKA
E72 derdim. Ama ikisinide yan yana koyup bakarsan wavenin ekranı seni etkiler. Wave güzel bir telefon , ikisininde ayrı artıları mevcut. Dokunmatik kullanamıyorum ben :) -
Dün e72 aldım. Bir önceki telefonumdan illallah ettiğim için (bir önceki telefonum samsung wave idi :) )quote:
Orijinalden alıntı: 06DMR06
hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim, E72'den kesinlikle vazgeçtim, şimdi samsung wave i alsam mı yoksa N8 i de bekleyip görsem mi ikilemindeyim, Wave i görünce kesinlikle bu dedim
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: turuncukafa
Dün e72 aldım. Bir önceki telefonumdan illallah ettiğim için (bir önceki telefonum samsung wave idi :) )
:) -
samsung wave de ne gibi sıkıntılar yaşadın, belirtebilirmisin?quote:
Orijinalden alıntı: tamerKAquote:
Dün e72 aldım. Bir önceki telefonumdan illallah ettiğim için (bir önceki telefonum samsung wave idi :) )
:)
Alıntıları Göster -
e72 tabikide internet için pek elverişli olmasada hayet kullanışlı bir telefon bencequote:
Orijinalden alıntı: 06DMR06
samsung wave de ne gibi sıkıntılar yaşadın, belirtebilirmisin?
Alıntıları Göster -
Tabiki Wave.Gerek teknik özellikleri,gerekse süper amoled ekranıyla dokunmatik hassasiyeti ön plana çıkarak bi cihaz.quote:
Orijinalden alıntı: Sosyal Demokrat
e72 tabikide internet için pek elverişli olmasada hayet kullanışlı bir telefon bence
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
Uzun süre E71-72 kullanmış ve şimdi Wave kullanan ben bu mesajı görünce bi değişik oldum
-
E72 al pişman olmassın Uzun şarz süresi sınırsız Ovi maps ,nokia messaging ve bir çok Harici uygulama ile sorunsuz kullanabilirsin. Sağlam bir kasayada sahip Wave'den çok daha dayanıklı bir cihaz . E71 Kullanıyorum şimdilik işimi görüyor. Memnunumquote:
Orijinalden alıntı: Efequote:
quote:
Uzun süre E71-72 kullanmış ve şimdi Wave kullanan ben bu mesajı görünce bi değişik oldum
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J'aime le gâteau -- 21 Temmuz 2010; 2:13:24 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: J'aime le gâteau
E72 al pişman olmassın Uzun şarz süresi sınırsız Ovi maps ,nokia messaging ve bir çok Harici uygulama ile sorunsuz kullanabilirsin. Sağlam bir kasayada sahip Wave'den çok daha dayanıklı bir cihaz . E71 Kullanıyorum şimdilik işimi görüyor. Memnunum
Alıntıları Göster
-
TerciHim wave olurdu amoled ekran 1 ghz islemci vs vs -
bence ne olursa olsun nokia al derim ben iphone da kullandım samsung unda bir çok modelini kullandım ama nokia dan şaşılmıcanı gördüm e71 yada 72 tavsiye ederim waweden se birde wawe de şöyle bir sıkıntı varquote:
Orijinalden alıntı: NightGuardian
TerciHim wave olurdu amoled ekran 1 ghz islemci vs vs
Samsung’un büyük beklentiler ile satışa sunduğu ve çok kısa bir süreç içerisinde yavaş yavaş beklentilerine karşılık verdiği Wave 8500 cihazının hafıza kartı ile birlikte gelen bir virüs tespit edildi. Samsung Wave 8500 kullanıcılarını, bu cihazın satışa sunulmasını büyük bir heyecan ile bekleyenleri ve bu cihazı satın almak için sırada olanları adeta bir hayal kırıklığına uğrattı.
Maxicep.com - Samsung Wave 8500'de Virüs Tesbit Edildi!
Tespit edilenlere göre cihaz ile birlikte hediye edilen 1 Gigabayt kapasiteli MicroSD kartın içerisinde bulunan ''slmvsrv.exe" isimli Windows tabanlı uygulama, kök dizinli Autorun.inf dosyası ile beraber geliyor. Otomatik çalıştır komutu aktif halde bulunan herhangi bir Windows yüklü bilgisayarla etkileşime girdiği vakit kendi kendini yüklüyor. Buda virüsün bilgisayarlara ve cihaza yayılmasını sağlıyor. Bu virüsten kurtulmayı isteyenlerin yapması gereken tek şey hafıza kartlarını biçimlendirmek veya cihazlarını teknik servise ulaştırmak.
alıntıdır..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burun0
bence ne olursa olsun nokia al derim ben iphone da kullandım samsung unda bir çok modelini kullandım ama nokia dan şaşılmıcanı gördüm e71 yada 72 tavsiye ederim waweden se birde wawe de şöyle bir sıkıntı var
Samsung’un büyük beklentiler ile satışa sunduğu ve çok kısa bir süreç içerisinde yavaş yavaş beklentilerine karşılık verdiği Wave 8500 cihazının hafıza kartı ile birlikte gelen bir virüs tespit edildi. Samsung Wave 8500 kullanıcılarını, bu cihazın satışa sunulmasını büyük bir heyecan ile bekleyenleri ve bu cihazı satın almak için sırada olanları adeta bir hayal kırıklığına uğrattı.
****.com - Samsung Wave 8500'de Virüs Tesbit Edildi!
Tespit edilenlere göre cihaz ile birlikte hediye edilen 1 Gigabayt kapasiteli MicroSD kartın içerisinde bulunan ''slmvsrv.exe" isimli Windows tabanlı uygulama, kök dizinli Autorun.inf dosyası ile beraber geliyor. Otomatik çalıştır komutu aktif halde bulunan herhangi bir Windows yüklü bilgisayarla etkileşime girdiği vakit kendi kendini yüklüyor. Buda virüsün bilgisayarlara ve cihaza yayılmasını sağlıyor. Bu virüsten kurtulmayı isteyenlerin yapması gereken tek şey hafıza kartlarını biçimlendirmek veya cihazlarını teknik servise ulaştırmak.
alıntıdır..
Haberden alıntı yaparken bari dikkat etseniz.Bu durum sadece Almanyada geçerli idi ve o da düzeltildi
-
Bu şartlarda tercih Wave olmalıdır bence...quote:
Orijinalden alıntı: Efequote:
Orijinalden alıntı: Burun0
bence ne olursa olsun nokia al derim ben iphone da kullandım samsung unda bir çok modelini kullandım ama nokia dan şaşılmıcanı gördüm e71 yada 72 tavsiye ederim waweden se birde wawe de şöyle bir sıkıntı var
****.com - Samsung Wave 8500'de Virüs Tesbit Edildi!
alıntıdır..
Haberden alıntı yaparken bari dikkat etseniz.Bu durum sadece Almanyada geçerli idi ve o da düzeltildi
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 22 Temmuz 2010; 1:10:41 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- ınsert sım ne demek
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- sim kart depolama alanı dolu
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- firmware nedir
- snapdragon 8 gen 5
- silicon carbon batarya nedir
- silinen fotoğrafları geri getirme
- 1 yıl kullanilmayan telefon nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X