Şimdi Ara

Nokia E72 sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
10.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yok a genel bı sorun mu yoksa awea dan mı kaynaklanıyor :D cozmek lazım baska bır hat takarak bakmamzı lazım baska hat takan varmı
  • bencede başka bi hat takıp denemek lazım avedan baska hat kullanan varmı arkadaslar?
  • herkezde awea aweası olan sorunlu dıyor olmadı artık trkcll gecerım duzelırse :D
  • Bende de nokia e72 var ve avealıyım. Gelen 5 mesajdan 1 i bir saat geri tarihi gösteriyor. Bu yüzden gelen kutum karman çorman oluyor. Bu sorun bir kaç gün önce saatlerin geri alınmasıyla başladı. Avea ve nokia müşteri hizmetleri ile görüştüm. Avea, simkartımı sıfırladı ama sorun hala çözülmedi. Nokia da ''E serisi telefonlar kendi saat ayarını yapar, şu an ayarlarınız doğru, sorun operatörünüzdendir'' dedi. Beni teknik servise gönderdiler. Teknik servis de yazılım güncellemesi yapalım diyor :( Ama telefonuma daha yeni yazılım güncellemesi yapılmıştı zaten. Ben sorunun avea dan olduğunu düşünüyorum. Umarım çözülür :(
  • evet aynı sorunlardan bızde sıkıntıdayız sızın yaptıgınız herseyı ben yaptm aveayı defalarca aradım ama sorunun onlardan kaynaklanmadıgını soyluyorlar ayrıca dıger avea kullanlar sorun yasamazken sadece e72 de avea kullananların sorun yasaması aveayla ılgılı bı durum olmadıgını gosterıyor aslında sorun bence tamamen E72 ye ozgu bır sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammerr -- 10 Kasım 2010; 20:27:27 >
  • başkan bütün avea kullananlar aynı .şimdi operatörden değil desem kendımde inanmam.bu garanti aveadan.yada avea e72 de çalışmıo.malak oluo.bi açıklaması yok bunun.avea zaten başlı başına sorunlu bi hat.öğrenci hattı oldugu içn.hattımı değiştirorum yarından itibaren yapck bişi yok.inada inat.
  • peki telefona yazılımı yeniden yükletsek , çözüm olur mu? Bu şekilde sorunu çözen var mı? Bir de otomatik zaman yenileme kapalı mı açık mı olcak? Bende saatler 1 saat geri alındığı anda kapalıydı, sonradan açtım ama çözülmemişti...
  • farketmio o .açıkta olsa kapalıda olsa aynı.yazılım yerine güncelleme yapıroz.o da aynı şey ama işe yaramıo.
  • nokia 3120 kullanıyorum ancak 1haftadır aynı sorun bende de mevcut
  • arkadaslar baska hat deneyen yoksa ben denedım turkcell denedım ard arada 5 msj attırdım arkadasa aynı sorn ondada oldu ben nokıya sıkayet formu doldurdum bugun benı aradılar ve otomatk zaman yenılemeyı kapalı yapın tekrar saat ı ayarların dedıler sorun cozulecek dedıler ama sorun cozulmedı aynı sorun var ve nokıa sorunuu kabl etmıyor sımdı tekrar sıkayet formu doldurdum ve arkadasar sızde doldurun sıkayet formu nu

http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/ask-nokia

burdan yapacaksınız her bırlgıı yı eksızsız gırın onlar sizi arıyorlar benim suan aklıma bişey daha geldi acaba dıyorum sim kartlan chip leri bu teknoljik telefonlara uyumlu deil mi aynı numaradan yeni hat cıkarmayı dusunuyorm bende bide bugun garantiye göturecem telfn bakalım ne oalcak bu arada lutfen şikayet formu doldurun arkadaşlar onlar kayıt alttnda tutlur sorun genel bi sorun olabilir onun için belki yogun şikayetten dolayı bi çözum bulabılırler teşekkurler

• cchemiker biraz önce ben de doldurdum bir tane şikayet formu. Bu iş çok sinirimi bozmaya başladı. Ben de başka bi hat taktım yine aynı problem oluyor. Ard arda attıgım mesajlardan 5. nin saati 1 saat geri gözüküyor. Dikkatimi çeken ise şu: telefonumun işlem kaydı bölümüne baktgmda msjımın saati doğru gözüküyor. Yani tek sorun msj kutularımda :( cchemiker telefonunun durumunu bildir olur mu? Yazılımla falan çözülüyorsa ben de Genpa ya götüriym bayramdan sonra. Daha telefonu alalı 1 ay oldu ya :( Tek avuntum bu durumda olan tek insan olmamak :)
  • aynen ole bende tek ınsan olmamkla avnuyorum ya artık sıkıldım işin aslı telefonu şimdi verdim ama bu sorunu çözmezlerse gene artk yapacak bişey yok götürmem tekrar telefonu ya bi değişim için 2 ay beklıyemem bu benım 3 uncu E72 telefonum diğier ikisindede telefonda vida çıkmadı bakalım telefonun istanbula gideblir dediler gitmezse pztsı yada bayramdan sonraki hafta alacam inşallah erken çıkar sorunsuz çıkar :d bu arada garantileriniz genpa mı ? herkezin
  • şimdi bende şikayet formu doldurdum aradıkları zaman şunu yapın dıceklerı bı cozum yolu kalmadı artık :) herseyı yaptım dıcem bakalım nolcak ne dıcekler :) ayrıca e72 kullanan bı arkadasımla daha gorustum aynı sorun ondada varmıs sorunsuz calısan e72 yok galıba su an.
  • yaw bu sürümle ilgili bir şey ozman bence artık bi çözüm yolu bulurlar bu kadar kişide oluktan sonra yani değiştirdiim e72 eski sürüm onda böle bi hata yoktu
  • bu ne yaa.askere gidicem ben aralık 12 de. bayramdan sonra servise versem ne zaman alırım ki.arkadaş yeni telefon aldık.çileye bak.
  • yok bence surumle alakalı bısı dııl cunku benım surumum eskı surum ancak ondada sorun devam edıyor..
    Arkadaşlar bugun gün boyu telefonla ugrastım saat dilimleriyle oynadım ve karşıma ılgnc bı olay cıktı.Bılıyorsunuz Türkiye gmt+2 de benım telefonum otomatıkteydı duzelttım gmt+2 ye aldm sorun aynı ulke degıstırdım gmt+3 e aldım bu sefer her gelen 5 mesajdan bırının saati bir saat daha geri değil 1 saat daha ileri gelmeye basladı degıstırdım gmt+1 yptım bu sefer gelen her 5 mesajdan bırının saati 2 saat gerıden gelmeye basladı bence sorun tamamen nokıanın saat dılımlerıyle ılgılı problemınden kaynaklı hala bı cozum bulamadım ama..
  • Muammer o zaman bize gmt+2.5 lazım :) ben baktm bütün ülkelere tek tek ama bulamadım :S 3.5 var ama 2.5 yok.. Olsaydı sorunumuz çözülecekti :(
    O zaman yazılımsal oluyor sorun. Buna çözüm için güncelleme yayınladılar mı çözülür inş.
  • gmt +02 ankara yapın sorun duzelecektır benımde oyleydı 2gun once yaptım düzeldi ayrıca saat dılımıde 24 saatlik olacak... Kolay gelsın...benımde sorunum namusuz flaşplayer kabul etmıyo netten Hıc bısı ızleyemıyorum :(
  • evet +2.5 lazm :) bende cok baktım ama bulamadım :)
    her yolu denedık gmt+02 de duzelmıor zaten 24 saatte zaman biçimi versiyon ve kullandıgın operatörü yazarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammerr -- 13 Kasım 2010; 22:33:49 >
  • arkadaşlar panık yapmayın :D yarın telefonu garantıden alacam bakalım ne dıyecekler :d
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.