Bildirim
Nokia E75
Stanley Adventure Vakumlu Soğuk İçecek Bardağı, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/Stanley-Adventure-Vakumlu-%C4%B0%C3%A7ecek-Barda%C4%9F%C4%B1/dp/B07NLXVZLK
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ilginç nokia sitesinde E75 için pc suite uyumlu değil diyor ama yükleyince gayet uyumlu olduğunu buldum.
Bu arada kimse yokmu ya bu telefonu kullanan?
Herkes 5800 mü kullanıyor burda? -
ilginç hala kimse yok -
ben bir yerlerde okumuştum ama inanın şimdi hatırlayamıyorum nerede okuduğumu; ancak telefonun çekme sorunu olduğunu hatırlıyorum. anteni sanırım telefonun alt kısmına yerleştirildiğindne sık sık çekme sorunları yaşıyormuş. hatta youtube'da videosun falan da vardı.
burdan da incelemesine bakabilirsiniz:
http://www.phonearena.com/htmls/Nokia-E75-Review-review-r_2150.html -
henüz bir sorun yaşamadım çekme konusuyla ilgili. Hatta şehir dışına da çıktım devamlı çekiyordu.
"Buttons look optimally aligned, arranged in four rows and are large enough, so even people with thicker fingers shouldn´t have any problems with that. As a whole, we are more than pleased with the keyboard on the Nokia E75 and we believe it to be one of the best we have ever used. Congrats, Nokia!"
güzel özetlemiş arkadaş. Blackbarry de kullandım ama bunun klavyesi dolma parmakları olanlar için ideal. Yanlış bir tuşa basmıyorsunuz -
Telefonda uzun mesaj yazdığınızda tıkanıklık oluyor. Eğer uzun mesaj yazacaksanız notlar kısmında yazıp kopyala-yapıştır yapmanızı tavsiye ederim. Oda mesaj dilini ingilizce yapınca geçiyormuş.
Şarj bakımından herhangi bir sorun yok.
Fotoğraf çekme kalitesi yüksek olmasada video kalitesi iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alayunt
Telefonda uzun mesaj yazdığınızda tıkanıklık oluyor. Eğer uzun mesaj yazacaksanız notlar kısmında yazıp kopyala-yapıştır yapmanızı tavsiye ederim. Oda mesaj dilini ingilizce yapınca geçiyormuş.
Şarj bakımından herhangi bir sorun yok.
Fotoğraf çekme kalitesi yüksek olmasada video kalitesi iyi.
Donma isini ben yteni versiyonu yuklemekle hallettim..sizde yukleyin hatta su an daha yeni cok daha hizli ola yeni veriyone gececegim....110 benim....118 yeni versiyon..
yıldız kare dort sıfır kare yaparak versiyonunuzu gorebilirisniz.....cekme sorunu yok telefonun sadece sar degeri biraz cok onu kafadan uzak tutmak icin anteni alt kısıma yerlestirmisler..motorola bunu yıllardır yapıyor zaten...
-
118 ile karsilasmayi beklerken, 202.12.01 ile karsilastim yani anlayacgainiz nokinin yuklemesi su an 202.12.01 ...yeni versiyon hayirli olsun...ayrica yedek almasaniz bile hic bir veri kaybina ugramiyorsunuz..yani geri yukleme yapmadan herbirsey yerinde duruyor..bu da guzel bir durum...tavsiye ederim yuklemesi cok kolay.. -
Ben kullanıyorum gayet de keyifli. Nokia Ovi suit yazılımını senkronazisayon için kullanıyorum. GPS ve navigasyon haritaları çok güncel olmamakla beraber büyük şehirlerde sorunsuz çalışmakta. Ayrıca ben Almanya da GPS i kullandım son derece güzel çalıştı. Gerekli tüm yazılımlar içerind geliyor. Ofis yazılımları ve senkronizasyonları problemsiz. Kamera ve özellikeri iyi. Sadece sensör ile ilgili kullama talimatında yazan ile cihaz da ki özellikler aynı değil. Bu konuyu da nokia dan araştırıyorum. -
Telefonu ben de kullanıyorum.Kesinlikle çok güzel bir cihaz tek eksisi (insanları bu telefondan uzaklaştıran ama bence sorun değil) o paraya ekranı küçük.Onun dışında herhangi bir problemi yok.Kamera konusuna gelecek olursak, sonuçta bu bir E serisi telefon.Yani bunu kullanan insanlar kamerasına pek bakmıyor.Eğer kamerası iyi olan bir telefon istiyorsanız N serisi veya farklı bir marka bakmalısınız. -
Temmuz ayından beri kullanıyorum, bende mesaj yazarken tıkanma hiç olmadı.Belki de arada bazı cihazlar problemli çıkıyordur.Ama versiyon güncellemesi yapınca düzeliyormuş arkadış da dediği gibi.
Nokia Maps'in de süresi bitti mi de Garmin yüklemiştim tadından yenmiyor telefon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ΣցΣ -- 27 Şubat 2010; 17:13:29 > -
E75 için tavsiye edebileceğiniz uygulama, oyun vs. bişeyler var mı acaba? -
bu telefonun türkçe dil desteği yok mu ya rm413 versiyon.. ne yapmalıyım türkçeleştirmek için. t9 türkçe olsa yeter -
Garmin GPS programını nereden bulabiliriz? E75'e hala paralı navigasyon satmaya çalışmaları çok zoruma gidiyor. Ayrıca bende de Türkçe karakter sorunu var, SMS'lerimde ingilizce karakter kullanmak zorunda kalıyorum. -
-
bende almayı düşünüyorum sen memnun musun telefondan -
E75 için piyasadaki bütün navigasyonları denedim en uyumlu ve en iyisi Garmin.
Kesinlikle düşünmeden alınabilir telefon -
Nokia'nın ovi saçmalığını çözebilen varmı?
3 ay bitti ovi maps de bitti. Ne satın alınabiliyor ne de navigasyon çalışıyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- ınsert sım ne demek
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- silinen fotoğrafları geri getirme
- telefon hızlandırma
- vodafone ödemeli arama
- bimcell numara taşıma
- ithalatçı garantili ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X