Arkadaslar herkese selamlar 2 gun kadar once Nokia E90 cep telefonu satin aldim. Ondan Evvel Blackberry 8700g modelini kullaniyordum, Nokia E90'i da Blackberry ozellikli S60 cihaz oldugu icin tercih ettim ve iyikide tercih etmisim. Genel olarak cok memmunum telefondan fakat Blackberry ile ilgili sorunlarim var umarim sorunu Turkcell ve Nokia destek hattindan daha iyi cozebiliriz.
Simdi Blackberry 8700g cihazim oldugunda Avea dan hizmet aliyordum ve 3 adet ( 1 tanesi gmail diger 2 si pop3 destekli sirket mail adresi ) mail adresi tanimli idi ve sorunsuz hizli bir sistemde maillarim cihaza geliyordu.
Nokia E90 aldigimda yeni versiyonu ve Blackberry connect 4.0 yaziliminin son surumunu indirdim ve kurdum. Turkcell hattim ile kurulum ve servis acilimini yaptim. Mail adreslerimi tanittim. Buraya kadar hersey guzel, fakat maillarim Gmail haric yaklasik bana ulasma sureleri 6 ila 20 dk arasinda zaman aliyor.
Gmail hesabima mail geldiginde aninda push olurken sirket maillarina gelen mesajlar cok uzun surelerde cihaza dusmekte bu sorunun nasil oldugu hakkinda bir bilgisi olan varmi yada yasamis olan baska bir arkadas bana yardimci olabilecek.
Sorun turkcell de olsa gmail gelmez diyorum Nokiada olsa hicbirsey gelmez diyorum.
Sirket maillarimizwww.natro.com firmasi tarafindan saglaniyor ve tum ayarlari yapilmis ve sorunsuz calismakta ( Eski Aveadan kullandigim zamanki ayarlar disinda hicbir ek veya eksik yok)
Bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim
Saygilar
Aleks
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme