Bildirim
[i][b]Nokia E90 wmv formatlı videolar ve nette video sorunu[/b][/i]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1.e90 dat wmw acmaz bunalrı acması için ek programalr yukluyorsun
2 webde mobitube adlı programı kualabılırsın
wmv dosyasını code core pleyer acıyor yuklebılırsın -
sevgili kehanet..
Öncelikle cevap verme nezaketi gösterdiğiniz için teşekkür ederim..E90 direk wmv uzantılı dosyaları açmıyor bunu biliyorum; fakat açabilen bir programda bulabilmiş değilim.. core codec henüz wmv dosyalarını desteklemiyor.. 2. sorum sanırım yanlış anlaşıldı: kastettiğim webde dolaşırken flash desteği olmadan açamadığımız videolar var( mesela bir haber portalında-aktifhabergibi- video haber olabilir)bunları açamıyorum browser üzerinden bunun için bir yama var mı diye sormuştum..
helix player ın wmv uzantılı dosyaları açtığını okudum ama onun da e90 için olanını bulamadım..
sevgiler -
eğer telefonda flsh lite 3 yüklüyse rahatça flv videoları izleyebilirsin.yalnız kendi browserinden izleniyor sadece.mesela opera gibi programlarla izleyemessin.video için ayrılmış bölüme gel ve tıkla ve karşına iki seçenek çıkacak sayfada göster de.olay budur.tabiki izlediğin videolar flv formatında olacak.ve flash lite bütün flv dosya biçimlerini desteklemez.wmv videoları oynatan henüz hiç bir program yok.helix player var gibi gözüksede o programın kendine hayrı yok.en iisi şimdilik coreplayer ve wmv nin üst versiyonlarda destekleneceği belirtiliyor. -
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.. sanırım bu söylediğiniz tüm symbians cihazlar için geçerli.Ancak nokia 810 kullandım hemen hemen hiçbir sitede sorun yaşamadım.. malumunuz cihaz mozilla kullanıyor.. sanırım windows tabanlı bir cihaz dışında bu beklentim zor karşılanacak gibi...
çok teşekkür ederim -
ya arkadaslar.. ben adobe flash playeri nasıl yükleyeceğimi anlamadım.arkadsın bahsettiği ikinci problem içn çöcüm yokmu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X