Şimdi Ara

Nokia garanti hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar öncelikle yarın itibariyle hepsiburada.com dan nokia l920 sahibi oluyorum merak ettiğim bir nokta var dist. olarak kvk genpa brightstar ve dora görünmekte ancak bazı okudum sayfalarda genpa ve kvk nın artık nokia ya bakmadığı söylenmiş bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?

• Sözleşme yenilenmişti en son gerçi teleservis bakıyor. Cihazımı(920) Nokia care e götürdüğümde teleservisin baktığını söylemişlerdi.

Edit: Cihazı henüz sipariş etmediysen l925 bak derim 920 geride kaldı gibi. Gerçi donanımsal olarak aynılar 920 bana hala daha oturaklı sağlam bir görünüm veriyor. Tasarım incelik sizin için önemli ise 925 bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 8 Nisan 2014; 19:46:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fiyat farkından dolayı alıyorum uygun bulamadım 925i 999 tlye alyorum 920yi 1300den aşağı bulamadım 925i
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristo1530

merhabalar öncelikle yarın itibariyle hepsiburada.com dan nokia l920 sahibi oluyorum merak ettiğim bir nokta var dist. olarak kvk genpa brightstar ve dora görünmekte ancak bazı okudum sayfalarda genpa ve kvk nın artık nokia ya bakmadığı söylenmiş bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?

Ben bugün servise verdim telefonu mu(L820 kutuda kvk garantili yazıyor) kvkda ki adam bana artık Nokia'ya biz bakmıyoruz teleservis bakıyor dedi. Durum bu yani kvk ve genpa bakmıyormuş artık Nokia'ya.
  • quote:

hocam fiyat farkından dolayı alıyorum uygun bulamadım 925i 999 tlye alyorum 920yi 1300den aşağı bulamadım 925i

Kipada l920 749 tl imiş sanırım forumda görmüştüm Bi bakın isterseniz yakınınızda varsa veya internetten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam artık çok geç hatta ucuz bulursam moralim bozulmasın diye artık bakmıyorum fiyatlara :D 999 tl hepsiburda dan almış bulıunmaktayım
  • quote:

merhabalar öncelikle yarın itibariyle hepsiburada.com dan nokia l920 sahibi oluyorum merak ettiğim bir nokta var dist. olarak kvk genpa brightstar ve dora görünmekte ancak bazı okudum sayfalarda genpa ve kvk nın artık nokia ya bakmadığı söylenmiş bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?

http://www.nokia.com/tr-tr/magaza-bul/?tags=Nokia_Care_Location
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.