Şimdi Ara

Nokia IMEI değiştirme oluyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
184.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hiç bilmediğim konular bunlar
    mesajım bulunsun
  • son durum nedir? aksaraydan aldığım tel patladı, kenarda yatıyor, bozuk bi telefon var elimde onun imei'nı nasıl geçireceğim şimdi?
    kendim biraz araştırıyorum, yasal değil diye paylaşmayan arkadaşlar pm'den yazabilir mi
  • nokia lumia 520var yatıyor :) imei atılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de Nokia E7 var. Bu telefonlara imei değiştirme programları ile değiştirilebildiğinden bahsediliyor? Bilgisi olan var mı?
  • İşte bu aptalca sebeplerle Nokia elinde tuttuğu telefon piyasasında Apple ve Samsung'un arkasından nal lardan kalanları topluyor.Nokia hak ettiği yere kavuşmuştur.Nokia matrix muzları bile dünya paraya satmışlardı.
  • al bi de benden nokia c5 00
    telefonu yazılım die tamire verdm hayvan herif imei nin içine etti
    anlamadım ne yapmaya çalıştığını ama yapamadım dedi servise göndertti
    kvk ya gönderdim yazılım falan yüklendi ama 12345 li başlayan bi aptal numara çıkıor
    kimse yapmıor
    şikayete gitti karakol karakol gezdm resmen o ona o ona gönderdi çünkü,oradakilerde resmen git bi ,me, no çaktır dediler bana,o adamdan şikayetçi olmak istiyorum dedim,bişey olmaz ki ne olacak dediler
    piyasada nerdeyse her yerde kaçak tlf.lar hemen hemen her yer imei çakar dediler,dedim ki nokia ya çakılmıormuş,ben 2000 bilmem kaçta yapanlar vardı gördüm dedi polis bana
    hiçbişey yapmadı hiçkimse
    her yer sahtekar yalancı dolancı
    ulan ben nerden bileym adam sahtekar mı değilmi,ben müşteriyim paramla gider tlf alırım ya da tamirci diye geçinene güvenip tlf veririm
    ne lan bu herkes bok
    napacaz peki napacaz
    polis die güveniorsun o bile kaçakçıya gönderior her yer sahte satıor zaten abla dior lan ben napim o zaman
    Allah topunun belasını versin
    kaç aydır telefonsuz kaldm arkadaş tlefonuyla idare ediorum
    yeni tlf almaya maddi imkanım yok şuan
    yapabildiğim tek şey hepsine beddua etmek ve aslında sapasağlam olan çok sevdiğim güzelim telefonuma ağlamaklı ağlamaklı bakmak

• Anlamadığım birşey var, yurt dışında yaşıyorum Türkiye'ye tatile geliyorum kendi telefonumu kullanmak istiyorum. kullanamıyacakmıyım? illa para ödeyipte mi? açtırmam mı? lazım. Ve bu işlem dünyanın hiç bir yerinde yokken kime ve hangi akla hizmet çıkmış. Ve ekliyorum eğer açtırmak için vereceğim paranın kuruşu dahi onların çoluğundan çocuğundan çıksın, bu yasayı çıkartan ve bu yasanın çıkmasında emeği geçen kim varsa onların boğazında kalsın, zerrei miskal hakkımı helal etmeyeceğim.
  • Dostlar bende de ablamin yurt dışından annem kullansın diye getirdiği nokia 6500 classic var. Bi kaç telefoncuya gösterdim imei atilmiyor dediler. Hiç bir yöntemi yok mu bu işin yahu? Öylece yatıyor güzelim telefon:)

• nokıa 1110i nin imeisini değiştirebilme imkanımız varmı yoksa bana pahalıya patlayacak yeni tel alasım da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_43_ -- 22 Temmuz 2014; 14:10:51 >
  • Nokia c6.01 imei klonlamışlar. Nasıl değiştiririm ?

• Ahmetyel06 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. İmei donanıma gömülü olduğu için değiştirmek imkansıza yakın bir şey. Telefonu tek hatta açtırırsın. Ya da bir bardak soğuk su içersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 18 Eylül 2014; 16:45:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Geçmiş olsun. İmei donanıma gömülü olduğu için değiştirmek imkansıza yakın bir şey. Telefonu tek hatta açtırırsın. Ya da bir bardak soğuk su içersin...

Tek hatla çalışıyor o hat kapandı hiç birşey yapamaz mıyım ?

• Ahmetyel06 kullanıcısına yanıt
    BTK yı arayın, durumu izah edin. Telefonunuzun eşleştirilmiş olduğu hattın kapandığı anlaşıldığında, yeni beyan ettiğiniz hat ile eşleştirme yapılır. Yeni hat kendi üzerinize değilse pürüz çıkaracaklardır. Hat kendi adınıza kayıtlı ise sorun olmaz.
    Önceki hattın kapalıı olduğuna dair ilgili operatörden yazı alın. Yeni hattınız ile ilgili yine operatöründen yazı alın. Bir de durumu izah eden, yeni numaraya eşleştirme talebinizi ifade eden dilekçe yazın. Bunları, kimlik fotokopisi ile beraber BTK ya gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 6 Nisan 2015; 9:39:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu diriltmek gibi olacak

nokia lumia 1520 imei değişimi olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aakgun

konuyu diriltmek gibi olacak

nokia lumia 1520 imei değişimi olurmu

naaptin "nokia lumia 1520" yi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamiki

Anlamadığım birşey var, yurt dışında yaşıyorum Türkiye'ye tatile geliyorum kendi telefonumu kullanmak istiyorum. kullanamıyacakmıyım? illa para ödeyipte mi? açtırmam mı? lazım. Ve bu işlem dünyanın hiç bir yerinde yokken kime ve hangi akla hizmet çıkmış. Ve ekliyorum eğer açtırmak için vereceğim paranın kuruşu dahi onların çoluğundan çocuğundan çıksın, bu yasayı çıkartan ve bu yasanın çıkmasında emeği geçen kim varsa onların boğazında kalsın, zerrei miskal hakkımı helal etmeyeceğim.

Tatile geldiğinde istediğin kadar kullanabilirsin, onda bir kısıt yok. Türkiye'deki hatlardan birini takıp kullanmak istersen IMEI kaydı yaptırman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Anlamadığım birşey var, yurt dışında yaşıyorum Türkiye'ye tatile geliyorum kendi telefonumu kullanmak istiyorum. kullanamıyacakmıyım? illa para ödeyipte mi? açtırmam mı? lazım. Ve bu işlem dünyanın hiç bir yerinde yokken kime ve hangi akla hizmet çıkmış. Ve ekliyorum eğer açtırmak için vereceğim paranın kuruşu dahi onların çoluğundan çocuğundan çıksın, bu yasayı çıkartan ve bu yasanın çıkmasında emeği geçen kim varsa onların boğazında kalsın, zerrei miskal hakkımı helal etmeyeceğim.

Tatile geldiğinde istediğin kadar kullanabilirsin, onda bir kısıt yok. Türkiye'deki hatlardan birini takıp kullanmak istersen IMEI kaydı yaptırman gerekir.

@bamiki hakli, dünya geneli turist veya herhangi kimse vardığı yabancı ülkede roaming maliyetinden dolayı ilk işi ön ödemeli yerel bir SIM edinip işini görüyür.
    bu imkan TR 'dede mümkün fakat sadece bir ay için sonra yine çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

@bamiki hakli, dünya geneli turist veya herhangi kimse vardığı yabancı ülkede roaming maliyetinden dolayı ilk işi ön ödemeli yerel bir SIM edinip işini görüyür.
    bu imkan TR 'dede mümkün fakat sadece bir ay için sonra yine çıkmaz.

Bamiki "Türkiye'ye tatile geliyorum kendi telefonumu kullanmak istiyorum. kullanamıyacakmıyım? illa para ödeyipte mi? açtırmam mı lazım?" demiş. Ben de kendi hattını istediği kadar kullanabileceğini söyledim. Dediğimde bir hata yok yani.

• Bamikinin kendi hattını istediği kadar kullanabileceğini dediğinde hata yok eksik bilgi var, bedelinide deseydin.
    Bamikinin yerel TR bir SIM ile cihazını kullanmak istediğini herkes biliyor, laf olsun dıye uysallıdan yazıyorsun
  • olmuyor gençler boşuna uğraşmayın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.