n92 *16m renk *tv alıcısı ve kaydedicisi *90mb *daha bööyük ekran *şarz daha uzun n93 *tv-out *video ve fotoraf makinesi+3xoptic zoooom *ama 50mb bellek:-( ----ikiside güzel ama biri tv diğeri kamera---
tv de normal tl dalgası değil bildiğim kadarıyla... ayrı bi frekans ingilterede falan deneme aşamasında bikaç haber kanalında yayın yapılan bi mobil tv frekansı... daha bizde 3g yok değil özel tv frekansı...
n93- 3.2 mpiksel şimdilik akıllara zarar bi ürün. peki a gelecekte.....!
quote:
Orjinalden alıntı: turanoğuz
6280-n80
N serisini sevmediğim için 6280 diyorum yalnızca.
anti N series(bulanık çekiyo yaw)
eee şimdi...Herkes söylemiş sevdiği telefonu veya hayallerindekileri...Ne geçti elinize???Ne olcak şimdi,arkadaş ortamında konu mu olacak.."- olum varya geçen bi topic açtım,en iyi telefon diye,nokia n93 birinci oldu lan" Bunu mu bekliyorsunuz??? Arkadaşlar boş işlerle uğraşmayın,inceleyin,forumda tanıtımı hiç yapılmayan yada az yapılan bir tel bulun onun tanıtımını bulun bi yerden,, burada paylaşın. +
Bir nokia'mız olsaydı keşke. Genelde en üst model.
6708...yeni çıkardılar bence gayet güzel gözüküyo...
Yok. ''Bir toplumda en gerekli kişi kim?'' sorusuna benziyor bu biraz da.
n99
n91 in üstüne tanımam
quote:
Orjinalden alıntı: simply_freedom
eee şimdi...Herkes söylemiş sevdiği telefonu veya hayallerindekileri...Ne geçti elinize???Ne olcak şimdi,arkadaş ortamında konu mu olacak.."- olum varya geçen bi topic açtım,en iyi telefon diye,nokia n93 birinci oldu lan" Bunu mu bekliyorsunuz??? Arkadaşlar boş işlerle uğraşmayın,inceleyin,forumda tanıtımı hiç yapılmayan yada az yapılan bir tel bulun onun tanıtımını bulun bi yerden,, burada paylaşın. +
topici elestirmissin ama oyle banlamaklada olmaz hep bir cizgi uzerinde yurunmez degilmi teknoloji bile kendini asip bizi eglendiriyorken biz neden kendimizi eglendirmewyelim dimi ama.. devam.
quote:
Orjinalden alıntı: clone88
quote:
Orjinalden alıntı: simply_freedom
topici elestirmissin ama oyle banlamaklada olmaz hep bir cizgi uzerinde yurunmez degilmi teknoloji bile kendini asip bizi eglendiriyorken biz neden kendimizi eglendirmewyelim dimi ama.. devam.
bununla eğleniyorsan devam et dostum yada çık dışarı anket yap,bak o daha faydalı olur
Çıktığı zamanın şartlarına göre düşünürsek, tabii ki 6110 'dur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme