Şimdi Ara

Nokia Koleksiyonları Ana Konu Youtube Ve Uygulama Mağazası - 16.07.2027 Güncellendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Nokia N-gage cihazlarımı ve oyunlarımı yaşatmaya çalışıyorum. Istagram hesabıma göz atabilirsiniz. Elinizde oyun varsa satın alabilir de...

instagram.com/ngagegames

• n8 kullanmıştım telefonlarda kamera işinin büyümesi onunla başladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baymaklı Kaklava kullanıcısına yanıt

Hay maşallah :) çok iyi koleksiyon. 1020 benimde gönlümde taht kurmuş bir cihaz. 2 sefer aldım sattım, hatta 2.yi geçen sene sattım. Çok sevdiğim bir cihaz. Elimde şuan N91 8gb var, müzik cihazı olarak kullanıyorum, senede 1 kez de olsa hat takıp arama yapıp çıkarıyorum hattı. Kapanmasın Imei ne olur ne olmaz diye :) 1020'den kalan kablosuz şarj kapağı var elimde, ihtiyacı olan vardır belki, yardımcı olmaya çalışırım alan olursa.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-lumia-1020-kablosuz-sarj-kapagi-1047489550/detay/

• @deniz006

@oguzhandincel1

@Mr. Jingles

@dawras

@Baymaklı Kaklava

İlk Mesajın 16.04.2024 güncellemesine bakabilirsiniz.

Özetle Symbian Store (Otomatik uygulama yükleyebileceğiniz mağaza ) , yazılım,hack, uygulama geliştiricileri, youtube ve daha fazlasını bulabileceğiniz gruplar ekledim.

• @sreylare @0537

Konu güncellemesine bakabilirsiniz.

• Nokia Koleksiyonları Ana Konu Youtube Ve Uygulama Mağazası - 16.07.2027 Güncellendi
    Nokia Koleksiyonları Ana Konu Youtube Ve Uygulama Mağazası - 16.07.2027 Güncellendi
    Nokia Koleksiyonları Ana Konu Youtube Ve Uygulama Mağazası - 16.07.2027 Güncellendi

Jtube Youtube dan görseller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nokia Koleksiyonları Ana Konu Youtube Ve Uygulama Mağazası - 16.07.2027 Güncellendi

Sistore Uygulama mağazası.

• andires42 A kullanıcısına yanıt

Sanırım bu mağaza yeni. Kutegram Telegram kopyası uygulama mı?

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Bu mağaza yeni değil 2-3 yıldır var benim bildiğim.

Kutegram ise evet telegram ın symbian versiyonu.

Ama kişilere erişim yok. Başka biri size mesaj atınca geliyor. Telegram ın yüklü olduğu telefona gelen pin i symbian girerek kullanmaya başlıyorsunuz. Diğer telefondaki tüm mesajları görebiliyorsunuz. Resim dosya gönderme mevcut. Mesaj gelince bildirim çıkıyor ekranda.

Gönüllük ve bağış esas olunca bazen çalışmayabiliyor uygulama mağazası ama çözüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andires42 -- 22 Temmuz 2024; 0:1:9 >
  • Nokianın smartphone olarak bence efsane iki cihazı var biri nokia n9 diğeri nokia 808 gerisi çokta koleksiyonluk değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Smartphone olarak öyle.

• andires42 A kullanıcısına yanıt
    Tuşlu telefonlarına laf edemem tabiki

Benim en çok sevdiğim nokianın tuşlu telefonu 6600 modelidir efsaneydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt

6600 kullanmadım ama beğenilen bir telefon olduğunu biliyorum. Akıllı telefon olarak açılan klavyesi ile E7-00 de farklı bir cihaz.

• Lumia 1020 Satan Var mı ?

• Hocam selamlar nedense özelden mesajına cevap veremiyorum. Satmayı düşünmüyorum, Sahibinden en olağan çözüm gibi duruyor.

Toplamda 40 adet cihazla aranıza katıldım bende. Dün koleksiyona ayrınca burada gözükmeyen nokia e71 ve c6-01'ide kattım. Bakalım toplamaya devam ediyoruz hala

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.