Merhaba arkadaşlar ben 5320 xpressmusıc kullanıcısıyım. telefonumu değiştireceğim. İlgimi aşırı derece çeken nokia 5800 almayı düşünüyorum. fakat dokunmatik ekranlı bir telefonu rahat kullanabilir miyim bilmediğim için karar veremiyorum. bu akşam sitenin video incelemelerinde 5800 ın video sunu izlerken kamerafotoğraf ve video çekiminin çok kötü olduğuunu görünce biraz soğudum. internette gezinirken N serisi telefonlardan n79 gözüme çarptı. hoşuma gitti fakat müzik delisi biri olduğum için N79 un xpressmusic ler kadar kalitesi bir ses sunacağını bilmiyorum. Lütfen N79 u yakından inceleyenler varsa ses kalitesi Xpressmusıc kadar var mı? hangisini almalıyım lütfen karar vermemde yardımcı olun....
5800 ALMA n79 güzel telefon fakat sesi 5800 kadar iyi değil ama sana tavsiyem tabii sen bilirsin n79 5800 çok çok kullanışsız bi telefon hani ben bir iki gün kullanma fırsatım oldu kafayı yedim çok zor alışmak en azından ben alışamadım tabi sen bilirsin karar senin
5800a alıştığınız zaman n79un tuşlarına bascağınıza 5800ın ekranına tıklamak çok daha kolay gelcektir bence bende hiç dokunmatik kullanmamıştım ama bundan snra da dokunmatk dışında kullanmam heralde