Bildirim
Nokia Lumia 1020 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (360. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bugün Şile
Fisher boat by ARroWCoLT, on Flickr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 26 Nisan 2016; 20:52:25 >
-
lumia 1020 telefonumu sim kart takılı olmadan sadece fotoğraf çekmek için kullanıyorum. şu an insider programındayım ve windows 10 yüklü. ancak daha önce okuduğum kadarı ile windows 8.1 de kamera daha iyiymiş. diğer uygulamalar ilgimi çekmiyor söylediğim gibi sadece fotoğraf için kullanıyorum. siz ce bu durumda 8.1 e mi dönmeliyim yoksa arada fark yok mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: ScORphY
quote:
Orijinalden alıntı: matrix506
Lumia 1020 mi satıyorum garantisi devam ediyor
Sarı renk
400 vereyim...!
o fiyata temiz bulursan bana haber ver 2 tane alayım -
hepsiburada garantili telefonum
01.10.2016 ya kadar garantisi vardır
telefonum çiziksiztir özenle kullanılmış silikon kılıfla muhafaza ettim -
quote:
Sarı renk
fiyat bilgisi ve hangi ilde olduğunuzu öğrenebilirmiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar nokia lumia 1020 tlf aldım arıza yaptı servis değişim dedi.. ama 1020 yerine lumia 830 verdiler aldattılar.. tüketici hakem heyetine baş vurdum sakın arıza yaparsa tlf teslim almayın.. -
Lumia 1020 telefonda, rehberdeki kişileri, simkarta nasıl kopyalıyoruz? -
quote:
hepsiburada garantili telefonum
01.10.2016 ya kadar garantisi vardır
telefonum çiziksiztir özenle kullanılmış silikon kılıfla muhafaza ettim
735'le takas yapalım.
quote:
Orijinalden alıntı: bkz06
arkadaşlar nokia lumia 1020 tlf aldım arıza yaptı servis değişim dedi.. ama 1020 yerine lumia 830 verdiler aldattılar.. tüketici hakem heyetine baş vurdum sakın arıza yaparsa tlf teslim almayın..
dogrudur kardes banada ayni seyi yaptilar uc ay degism cihazi bekledim ustune bide dusuk model 830 gonderdiler cihaza elimi surmeden direk korgo geldigi
gibi geri iade ettim tuketici hakarina verdim yaklasik bir ay oldu mehkemeye vereli bekliyorum bakalim -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ScORphY
quote:
Sarı renk
400 vereyim...!
o fiyata temiz bulursan bana haber ver 2 tane alayım
600e vereyim...!
-
quote:
Orijinalden alıntı: notyetktu
lumia 1020 telefonumu sim kart takılı olmadan sadece fotoğraf çekmek için kullanıyorum. şu an insider programındayım ve windows 10 yüklü. ancak daha önce okuduğum kadarı ile windows 8.1 de kamera daha iyiymiş. diğer uygulamalar ilgimi çekmiyor söylediğim gibi sadece fotoğraf için kullanıyorum. siz ce bu durumda 8.1 e mi dönmeliyim yoksa arada fark yok mu?
windows 8.1 ve windows 10 kameraları arasında kalite farkı var mı? -
Maalesef artık telefonumu değiştireceğim. Ekranı, hızı, tutarlı oluşu, güvenliği vb. artılarına rağmen uygulama eksikliği ve kesilen desteği beni buna itiyor. İstemiyorum ama bunu yapmak durumundayım. Bu telefon benim tek uzun süre kullandığım cihaz. üzülüyorum. Hem yeni telefon masrafı çıkmasına üzülüyorum, hem de çok alışmış olduğum müthiş ara yüzden ayrılacağıma üzülüyorum. Microsoft beni çok umutlandırmıştı ama yaptı yine yapacağını. Kamerası müthiş, xenon flaş adeta bir lüks, ama yapacak bir şey yok. 1020 bir telefon ve bir kamera olarak 2 sene daha yürür aslında ama uygulama konusu ciddi sıkıntı olmaya başladı. BB Priv araştırmalarım sonucu çok beğendiğim bir cihaz ama burada resmi satışı yok. Bu yüzden bu telefonu alamayacağım. Hem de pahalı. Sony z5c araştırdım biraz, boyutları uygun diye ama o da çok sorunlu. Sanırım bana boyut derdi sebebiyle iphone se yolları görünüyor. Microsoft şirketine buradan selam ve iyi dileklerimi yolluyorum! Sizlerin bir tavsiyesi var ise duymak isterim.
-
bende satıyorum telefonumu ipod touch 5 16 gb ile beraber satıyorum 850 tl :( -
1020'sini 735 ile takaslamak isteyen olursa bir pm uzağınızdayım. -
Telefonu kapattım güle güle yazısı ekranda öylece kaldı, açılmıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: hector81
Telefonu kapattım güle güle yazısı ekranda öylece kaldı, açılmıyor?
Ses kısma+güç tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutun. -
Teşekkür ederim. Telefonu fabrika ayarlarına nasıl döndürüyoruz? Ekran kilidi girdikten sonra telefonu açamıyorum, güç tuşu işlevini yapmıyor (telefonu kapatırken kapanıyor ama ekran kilidinden kurtulmuyor).
Arkadaşlar, bir cahillik sorsu sormak istiyorum bağışlayın.
lumia 1020 ile google'nin maps, translate, sesli arama gibi ugulamaları çalışıyor mu acaba? -
selamlar.
kasanın sol alt köşesinde dışa doğru çok hafif esneme var kullanımında herhangi bir sorun yok
ama sıkı basınca rahatsız ediyor nedeni nedir nasıl düzeltebilirim..
pil şişmesinden olaiblirmi nasıl anlarım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsea78 -- 17 Mayıs 2016; 19:22:07 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X