Bildirim
nokia lumia 1520
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
alınır tabiki en yüksek donanım 1520 de rahat 2 yıl daha kullanılır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben açıkcası daha 5 yıl kullanmayı düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: expiremeTR
ben açıkcası daha 5 yıl kullanmayı düşünüyorum
Sim kart girişli bilgisayar alın o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dalganın ne alakası var efendim ? 5 sene telefon kullanmak çokmu garip ? Kullanılamayacak bir telefon mu ?
quote:
Dalganın ne alakası var efendim ? 5 sene telefon kullanmak çokmu garip ? Kullanılamayacak bir telefon mu ?
dalga geçici manasında yazmadım fakat o telefon 5 sene götürmez eski nokia değil artık
quote:
Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro
quote:
dalga geçici manasında yazmadım fakat o telefon 5 sene götürmez eski nokia değil artık
saçmalımışsın note 2 ile ben neredeyse 3. yılımı doldurduysam ve telefon hala kullanılabilir gibiyse 1520 5 sene garanti gider -
Vay be adamlar yapmış! Dedirtecek bir özellik çıkmadığı sürece 1320 telefonumu 1.5 yıldır kullanıyorum. Bir 5 yıl daha rahat kullanırım. 1520 haydi haydi 5 yıl gider. Technomaniac olmaya gerek yok.
kullanmadığınız şeyler hakkında ne kadar kolay yorum yapabiliyorsun, eski nokia değilmiş kullanıyorum ve kullanacağım kardeşim seni bağlar mı ? cevabını vermişler zaten yukarıda, hayatında wp kullandınmı merak ediyorum 3 sene zaten firma garanti veriyo güncelleme için -
quote:
kullanmadığınız şeyler hakkında ne kadar kolay yorum yapabiliyorsun, eski nokia değilmiş kullanıyorum ve kullanacağım kardeşim seni bağlar mı ? cevabını vermişler zaten yukarıda, hayatında wp kullandınmı merak ediyorum 3 sene zaten firma garanti veriyo güncelleme için
windows fanları ile dolu bölüme böyle konu açılırsa 10 senede gider diye yazarsınız bu kişide alır 2 sene sonra pişman olup satar.
Kimse 10 sene kullanılır demiyor sallamayın, kuyruk acınız varki burda geziyosunuz demekki, ben 2 sene kullandıktan sonra satanını görmedim efendim uzgunum bu sizin kendi hayal urununuz, ayrıca 5 sene kullanılmayacak bir cihaz bile değil diyosunuzda 520 2-3 senelik hala çatır çatır güncelleme alıyor bunları gorup kıskanmanızı anlıyorum tabikide ama dışa vurmayınız bu kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X