Şimdi Ara

nokia lumia 1520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia lumia 1520 çıkalı baya oldu ama hala alınır bi telefonmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alınır tabiki en yüksek donanım 1520 de rahat 2 yıl daha kullanılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben açıkcası daha 5 yıl kullanmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: expiremeTR

ben açıkcası daha 5 yıl kullanmayı düşünüyorum

Sim kart girişli bilgisayar alın o zaman

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Dalganın ne alakası var efendim ? 5 sene telefon kullanmak çokmu garip ? Kullanılamayacak bir telefon mu ?

• quote:

Dalganın ne alakası var efendim ? 5 sene telefon kullanmak çokmu garip ? Kullanılamayacak bir telefon mu ?

dalga geçici manasında yazmadım fakat o telefon 5 sene götürmez eski nokia değil artık

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

dalga geçici manasında yazmadım fakat o telefon 5 sene götürmez eski nokia değil artık

saçmalımışsın note 2 ile ben neredeyse 3. yılımı doldurduysam ve telefon hala kullanılabilir gibiyse 1520 5 sene garanti gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    Nokia 808 Pureview
    geçen yıl açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vay be adamlar yapmış! Dedirtecek bir özellik çıkmadığı sürece 1320 telefonumu 1.5 yıldır kullanıyorum. Bir 5 yıl daha rahat kullanırım. 1520 haydi haydi 5 yıl gider. Technomaniac olmaya gerek yok.

kullanmadığınız şeyler hakkında ne kadar kolay yorum yapabiliyorsun, eski nokia değilmiş kullanıyorum ve kullanacağım kardeşim seni bağlar mı ? cevabını vermişler zaten yukarıda, hayatında wp kullandınmı merak ediyorum 3 sene zaten firma garanti veriyo güncelleme için
  • quote:

kullanmadığınız şeyler hakkında ne kadar kolay yorum yapabiliyorsun, eski nokia değilmiş kullanıyorum ve kullanacağım kardeşim seni bağlar mı ? cevabını vermişler zaten yukarıda, hayatında wp kullandınmı merak ediyorum 3 sene zaten firma garanti veriyo güncelleme için

windows fanları ile dolu bölüme böyle konu açılırsa 10 senede gider diye yazarsınız bu kişide alır 2 sene sonra pişman olup satar.

Kimse 10 sene kullanılır demiyor sallamayın, kuyruk acınız varki burda geziyosunuz demekki, ben 2 sene kullandıktan sonra satanını görmedim efendim uzgunum bu sizin kendi hayal urununuz, ayrıca 5 sene kullanılmayacak bir cihaz bile değil diyosunuzda 520 2-3 senelik hala çatır çatır güncelleme alıyor bunları gorup kıskanmanızı anlıyorum tabikide ama dışa vurmayınız bu kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.