Şimdi Ara

Nokia Lumia 1520 (6' Full HD|20 MP-OIS|2.2 GHZ QC-2 GB RAM|32/64 GB|3400 mAh) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
333
Cevap
6
Favori
25.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Note 3 ile 1520 arasında kararsızım hala. Note 3 de flash olacak,S Pen ile websitelerde üstünde tutma olayını gerçekleştirebileceğim,IR vericisi olacak.

Lumia ise çok dayanıklı olacak,kaliteli bir kamera ve ekran ile gelecek. S800 kullanacak ve 4G desteği olacak.

Ayrıca telefonun acelesi var denilebilir. Kararsızlık

Yerinizde olsam Lumia alırdım.Note gereksiz şişirilen bir cihaz bence.Ancak illa Android derseniz kesinlikle LG G2 alın. 500 liranız da cebinizde kalır.

Hocam cihaz hediye gelecek ve 16 gb kurtarmıyor Cihazın fiyatı zaten oradan 200 tl artıyor G2 almayı düşünüyordum bende ama ekranı da biraz küçük geldi açıkcası,bende pek ortası yoktur ya en küçüğü ya en büyüğü(Z ultra hariç,o nedir öyle)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Note 3 ile 1520 arasında kararsızım hala. Note 3 de flash olacak,S Pen ile websitelerde üstünde tutma olayını gerçekleştirebileceğim,IR vericisi olacak.

Lumia ise çok dayanıklı olacak,kaliteli bir kamera ve ekran ile gelecek. S800 kullanacak ve 4G desteği olacak.

Ayrıca telefonun acelesi var denilebilir. Kararsızlık

Yerinizde olsam Lumia alırdım.Note gereksiz şişirilen bir cihaz bence.Ancak illa Android derseniz kesinlikle LG G2 alın. 500 liranız da cebinizde kalır.

Hocam cihaz hediye gelecek ve 16 gb kurtarmıyor Cihazın fiyatı zaten oradan 200 tl artıyor G2 almayı düşünüyordum bende ama ekranı da biraz küçük geldi açıkcası,bende pek ortası yoktur ya en küçüğü ya en büyüğü(Z ultra hariç,o nedir öyle)

Siz bilirsiniz.

• Güzel telefon olmuş . Artık son verse şu yeni model çıkarma işine daha iyi olacak
  • Lumia 1520- Xperia Z Ultra - Note 3 ekran karşılaştırması
     Nokia Lumia 1520 (6' Full HD|20 MP-OIS|2.2 GHZ QC-2 GB RAM|32/64 GB|3400 mAh)

Lumia 1520- Xperia Z Ultra - İphone 5 ekran karşılaştırması

Ekran konusunda en çok yaklaşabilen note 3 olmuş onda da beyazlarda sorun var

• Note U bilmem hocam da o Sony ne öyle kapalı mı yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Lumia 1520- Xperia Z Ultra - Note 3 ekran karşılaştırması

Lumia 1520- Xperia Z Ultra - İphone 5 ekran karşılaştırması

Iphone arada cücük kadar kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Aynen hocam. PureView ekranları çok başarılı Nokia nın
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • C A N A V A R

• HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    Xperia serisinde sony den kaynaklı zaten bir sıkıntı var ekranlarda telefona tam karşıdan bakmak gerekli net görülebilmesi için bir de aydınlık ortam olduğu için , kapalı olacağını sanmam bir altta ki resimde kırmızıları gösterebilmiş
  • Şu ana kadar gördüğüm en iyi telefon. Veya telefon tablet karışımı bir şey. Nokia bi kıyak yapsa da 925 i alıp bundan verse.
  • "Nokia Lumia 1520 ham (RAW) fotoğraf çekimi yapan ilk akıllı telefon"

http://www.teknoblog.com/nokia-lumia-1520-raw-fotograf-65263/
  • para olsa note3 yerine bunu alırım ama fiyat fena 800$ üzeriymiş bana tablet daha cazip geldi kamera haric aynı özellikler 499$
  • Tam diyorum ki sonunda dört dörtlük adam gibi bir telefon çıktı...
    Ama sanki bu konuda tanrıya yemin etmişler sanki illa bir kusur oluyor. Birincisi 6" sizce de gereksiz büyük değil mi ? Ne olacaktı sanki 5" yapsanız şunu, fiyata da yansıyor kesin.
    O fiyat nedir öyle kardeşim ? Pahalı telefon çıkarma patenti Apple'a ait değil mi ayrıca ? 2500'den fiyat çıkarınca satabileceklerini mi sanıyorlar gerçekten yani ? Evet kabul ediyorum dünya Türkiye'den ibaret değil, diğer ülkelerde daha ucuz olacak kesin ama Sony Xperia Z1 Almanya Amazon'da 560 Eur yani 1500 liraya geliyor. Fiyat olarak da kendisine eş değer telefonlarla yaklaşık olarak aynı fiyat. Türkiye gibi LG G2 ile 600 liralık bir fark yok yani. Bu tamamen Sony Türkiye'nin sorunu.
    Evet değerli Nokia, W8 gerçekten mükemmel bir işletim sistemi ancak aynı GPU ve CPU ile neden kendini sanki aya çıkabilen telefon yaptığını sandın gereksiz yere ? Zaten Android çıkarsan senin ne farkın kalır diğerlerinden ? Senin kullandığın sistemi kullanan bir çok telefon yok mu öyle yani ? Ne yani sırf W8 koydun diye yüzlerce lira mı verecek insanlar fazladan ?
    Şıunu adam gibi 1900 liraya çıkarsan da şu telefon dünyasına farkını bir koysan. Az satıyım ama iyi geçireyim demek yerine makul bir fiyattan çıkarayım da herkes faydalansın demek çok zor olsa gerek.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    5" versiyonu da gelir bi kaç aya
    bunun amacı phablet sınıfına oynamak
  • İyi ki l920 almışım l1520 büyük olmuş. Gerçi l920 de büyük demiştim. Bakalım aynı özellikte 5 inç modellerde çıkar yakında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Büyük ekranlı telefonları sevmem ama güzel bişey yapmışlar, insan fobisini yenebiliyormuş cidden. Oysaki 1020 almaya kendimi baya alıştırmıştım :) Keşke 1020 5 inc olsaydı.

Hocam çerçeve ile büyüklüğü kurtarmış bir nebze Nokia.

Aynen öyle olmuş note 2-3 gözüme büyük geliyor ama bu telefon öyle gelmedi :))
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    Vallahi ben kendim Xperia Z kullanıyorum W8 kötüdür nokia batıkdır android candır demiycem lumia şekil itibariyle zaten cok hoşuma gidiyordu w8 kullanımı acısından da cok rahat bir telefon androidi tokatlar atar da demiycem. Android gercekten su an uygulama bakımından büyük oranda önde w8 daha yeni oluşum sürecinde bir yapı nokia geri kalmamıs gercekden donanımlı bir cihaz ancak android varken kimse bu kadar para verip alacağı bir telefon değil tahminime göre 2000 civarı (3 assa 5 yukarı) ama bu tür kıyaslamalar artık bayıyor beni bu iş artık tam bi SİDİK YARIŞINA DÖNDÜ. Ne bu kullanım amacımız hala telefon beyler.Kullanım zevk kişiye aittir.Stabilite rekortmeni ios 7 dir. Benim diyceklerim bu kadar :D iyi forumlar.

• http://www.youtube.com/watch?v=GMbZwFCHY6Q

• www.youtube.com/watch?v=ns0ExfQXfYo

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.