Bildirim
Nokia Lumia 1520 (6' Full HD|20 MP-OIS|2.2 GHZ QC-2 GB RAM|32/64 GB|3400 mAh) (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Wp8 bir telefonda 4 çekirdek 2.2 ghz işlemci ve 2 gb ram gerçekten harika. Ama işletim sistemi gelişmeli biraz. Oyun ve uygulama konusunda eksiğini kapatırsa çok daha güzel olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ya arkadaşım çıldıracağım artık gelsin şu alet. 1020 derken oldu 1020 64gb; şimdi oldu 1520 bekle bekle imanımız gevredi yaw -
quote:
Orijinalden alıntı: saracg
ya arkadaşım çıldıracağım artık gelsin şu alet. 1020 derken oldu 1020 64gb; şimdi oldu 1520 bekle bekle imanımız gevredi yaw
Aynen. 1520 1520 1520 1520 ah yine 1520, bana yeniden şarkılar söyleten phaplet. 1020 ve 1020 gb ın papucunu attım dama.
-
-
Yani aslında evet yok. Ama Xenon flaşın olamaması bence yakışmamış. -
quote:
Orijinalden alıntı: e-Militarist
quote:
Orijinalden alıntı: saracg
ya arkadaşım çıldıracağım artık gelsin şu alet. 1020 derken oldu 1020 64gb; şimdi oldu 1520 bekle bekle imanımız gevredi yaw
Aynen. 1520 1520 1520 1520 ah yine 1520, bana yeniden şarkılar söyleten phaplet. 1020 ve 1020 gb ın papucunu attım dama.
ya ben 1520 için pek fazla kamera samle ı bulamadım 4-5 tane var ancak oda conversations.nokia.com da.
sen biliyormusun paylaşan olduysa eğer başka bir yerde?
raw fotoğraflarıda merak etmiştim mesela ama sadece 1020 ye ait olanları bulabildim 1520 ye ait olan yok hiç.
-
Donanım ve ekran süper -
bu telefonu satin aldiktan sonra soyle 2,3 yil sonra elden cikarip satmaya calissak cok mu ucuza gider acaba ? Lumia,ya da WP telefonlarin ikinci el piyasasi genelde nasil oluyor bileniniz var mi arkadaslar ? -
İleride ne olur bilinmez ama su an icin ikinci el piyasasi berbat. Tavsiyem cihaz ciktiktan 6 ay sonra almaniz yonunde. Boylece hem fiyat hem de sorunsuz cihaz satin alms ihtimalinin artmasi bakimimdan daha kazancli oluyorsunuz.
bu cihaz çıktığı anda Lg G2'mi satıyor ve bunu alıyorum:):):) -
-
Cihaz tabiri caizse yağ gibi akıyor.
-
http://www.phonearena.com/reviews/Nokia-Lumia-1520-Preview_id3492
Detaylı inceleme
quote:
Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo
bu telefonu satin aldiktan sonra soyle 2,3 yil sonra elden cikarip satmaya calissak cok mu ucuza gider acaba ? Lumia,ya da WP telefonlarin ikinci el piyasasi genelde nasil oluyor bileniniz var mi arkadaslar ?
2, 3 yıla kadar iphone dan daha yaygın olacak bunlar ama 2. El piyasasını bilemiyorum 2. El telefonu kim niye alsın diye de sorulanilir -
şu cihazı innote uygulaması ve super sensitive screen i kullanarak gösermedikten snra bu sayısız reviewin hiçbiri 5 para etmez sadece spec sheet okuyorlar çok kötü. çıksa bir an önce eğer alırsam bu eksikleri bizzat kapatacağım :D -
bu cihaz ne zaman geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X