Şimdi Ara

Nokia Lumia 520 Aldım (İnceleme ve Fotoğraf) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
28.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende sari ve beyaz rengi var leke tutmuyor cope bile duatu ,murekkepli kalemle cizmedikce hic leke tutmaz o konuda sorun yasamadim hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış olmasın @Unshaken Darkness , donanımsal bir radyo var. radyoyu çok denemesem de iyi çalışıyor diyebilirim.
  • Tam tersi lumia 520 tüm güncellemeleri alıyor ace 2 ise sadece 1 güncelleme aldı o da stabil değil.

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Seni kandırmışlar şu anki bütün nokialar 2017 ye kadar güncelleme alacak ayrıca lumia 520 525 ace2 yi solunda sıfır bırakır

• Bende 2-3 gün önce lumia 520 aldım.galaxy young ve galaxy ace kullandım uzunca bi sure.bu fiyata bu telefon bence çok çok iyi.hissettiğim tek eksikliği marketi.androidde alışmışım her aradığımı bulmaya,kullandığım çoğu uygulamayı bulamayınca biraz hayal kırıklığı yaşadım tabi.ama telefonu o kadar sevdim ki bu eksikliği pek sorun etmedim.market biraz fazla yavaş gelişiyor sanki.windows Phone kullanıcıları oldukça arttı ama bence hala çok zayıf marketi.inşallah en kısa surede beklediğimiz uygulamalar markette yerini alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam. Çok doğru seçim yapmışsınız
  • Arkadaşlar çektiğim ve indirdiğim resimler 2defa kaydediliyor,birini sildiğim zaman diğeride siliniyor.Format attım telefona düzelmedi.Virüs bulaştı galiba.Ne yapmamı önerirsiniz?
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Bu mesajı okuyunca ağzım "O" şeklini aldı.Lumia 520 gibi bir cihaz varken Ace 2 pişmanlıktır.Abimde var ace 2 telefon o kadar kasıyor ki.Uygulamalar geç açılıyor.İnternette bir şey bakayım dedim, iki sayfadan sonra telefon kilitlendi kaldı.Tartışmasız Lumia 520

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

Lumia 520'yi 2 amperlik bir şarj cihazıyla şarj ediyorum.Cihaz çok çok hızlı şarj oluyor.Fakat şarj yüzdesi %100'den %21'e ilginç bir şekilde çok çabuk geliyor.Adeta su gibi içiyor.

Yine aynı ilginçlik devam ediyor.%21 den %0 a gelme süresi gayet normal yani olması gerektiği gibi.Cİhaz bir günü çıkarmıyor sonuç olarak.Sizce batarya mı öldü.

NOT: tam doldur boşalt yapıldı.
    0 | |
  • İnadına Yaşamak İ kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen evet maalesef bataryanız ölmek üzere

2-3 ay kadar once ayni hatayi bende yapmistim. Simdi yanimda yedek bataryayla geziyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

Muhtemelen evet maalesef bataryanız ölmek üzere

Acaba kalibre etsek filan düzelir mi?Googlede kalibrasyonla ilgili bir ton şey anlatmışlar.

Bu arada yeni hard reset attım belki faydası olur diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

2-3 ay kadar once ayni hatayi bende yapmistim. Simdi yanimda yedek bataryayla geziyom.

Yedek bataryadan ziyade power bank ile gezmek lazım:)
    Bu hata yeni bataryanızda hiç olmadı dimi?

Ya şarja takıyorum 10 dakikada %100 oluyor
  • hala alınır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalburabastı Tatlısı

hala alınır mı

Bence alınmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeni batarya almamistim cikma bi batarya bulmustum. Artik z3c alarak wp seruvenim bitti. Darisi basiniza

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.