Şimdi Ara

Nokia lumia 520 Almalı Mıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
17.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia Lumia 520 ben de düşünüyorum.ancak şöyle bi sıkıntı olabilrmiş diye duydumwindows phone 8 yeni bir uygulama olduğu için uygulamaların indirilmesi için ücret talep edilirmiş android gibi oturmuş bir sistem olmadığı için. uygulama önemli deil diyosan wp 8 al bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi distance -- 23 Haziran 2013; 22:37:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: distance

Nokia Lumia 520 ben de düşünüyorum.ancak şöyle bi sıkıntı olabilrmiş diye duydumwindows phone 8 yeni bir uygulama olduğu için uygulamaların indirilmesi için ücret talep edilirmiş android gibi oturmuş bir sistem olmadığı için. uygulama önemli deil diyosan wp 8 al bence.

Windows Phone mağazasında dediğiniz şey ile ilgili sanırım yanlış bilgilendirilmişsiniz. Uygulamanın ücretli veya ücretsiz indirilmesini uygulamayı geliştiren kişi belirler. Mağazadaki bir çok uygulama ücretsizdir. Ör: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin vs. vs.

Ayrıca şu Windows Phone'da uygulama yok efsanesi gerçekten çok ilginç. iOS ve Android'te bulunan önemli uygulamaların bir çoğu Windows Phone'da da mevcut. Herkese hitab eden kaç tane uygulama Windows Phone'da yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F94106253 -- 23 Haziran 2013; 22:44:35 >

• selamlar dostum bende lumia 620 kullanıyorum ve şu kulaklıktan aldım memnunum o kadar para vermeye gerek yok benim tercihim çok güçlü bir ses çıkışı var diğer modelleri de inceleyebilirsin iyi bir markadır...

http://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-sennheiser-mx-170-fiyati,430766.html
  • onur01651 adlı arkadaşında belirttiği gibi her geçen gün beni daha da ikileme düşürüyor emin olmak için teknoloji mağazalarını babamla tekrar bir gezdik. Lumia 520 hem boyutu hem akıcılığı hem tasarımı açısından bakınca dengi androidleri açık arayla geçiyor özellikle benden önce çok kurcalanmış olacak ki kapatılmamış uygulamalara baktığımda bu kadar uygulama açık olmasına rağmen hiç bir uygulama açık olmayan androide kıyasla menü geçişlerinde falan çok hızlıydı. Babamda bu farkı gördü ve bu fiyatlarda düzgün androidin bulunamayacağını anladı ama hala Windows 8 ile ilgili şüpheleri var ama çok büyük bir ihtimalle bugün alıyorum ama Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü evde olmayacağım için açmayacağım telefonu.

Not: Lumia 520 Mikro SIM mi kullanıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoundAlarm

onur01651 adlı arkadaşında belirttiği gibi her geçen gün beni daha da ikileme düşürüyor emin olmak için teknoloji mağazalarını babamla tekrar bir gezdik. Lumia 520 hem boyutu hem akıcılığı hem tasarımı açısından bakınca dengi androidleri açık arayla geçiyor özellikle benden önce çok kurcalanmış olacak ki kapatılmamış uygulamalara baktığımda bu kadar uygulama açık olmasına rağmen hiç bir uygulama açık olmayan androide kıyasla menü geçişlerinde falan çok hızlıydı. Babamda bu farkı gördü ve bu fiyatlarda düzgün androidin bulunamayacağını anladı ama hala Windows 8 ile ilgili şüpheleri var ama çok büyük bir ihtimalle bugün alıyorum ama Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü evde olmayacağım için açmayacağım telefonu.

Not: Lumia 520 Mikro SIM mi kullanıyor ?

Evet micro sim kullanıyor.

• Bir aylık Nokia 620 var, 23 ay garantili full kutulu satıyorum, ilgilenen olursa pm atsın, ist içi veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 520'de bilen göz çalışmıyor diye biliyorum. senin için önemliyse araştır istersen.
  • android alacaksanız 1200-1300 fiyatlarına çıkacaksınız yoksa adamı hasta eder, ilk kullanımda belli etmemekle beraber kısa bir süre sonra şişmeye başlar, şu an için daha geniş imkanlı bir platform gibi gözükse de microsoft bu açığı kapayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerbuga

520'de bilen göz çalışmıyor diye biliyorum. senin için önemliyse araştır istersen.

merhaba kardeşim; bilen göz uygulamasını sonradan yüklersek çalışırmı desteklermi bilgilendirirsen sevinirim.
  • tam olarak bilmemekle birlikte 520'de pusula özelliği yok sanırım. o nedenle bilen göz uygulaması çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

kendinde görmüşşün cihazı ve beğenmişsin.
    Android gerçekten güzel bir ekosistem bunu kimse inkar etmiyo da zaten ama çok kirli ve açık kodlu. Antivürüslerin bile çaresiz kaldığı bir ekosistemden bahsediyoruz.
    Eğer android bir cihaz alacaksanız samsungta en alt s2 olmalı. bugun s3ün bile yetersiz kaldığını görüyoruz.
    Windows ise şu an katı ama stabil. 512 ram oyunlarda çoğu zaman sorun teşkil etmiyor ama sistemi herhangibir şekilde de etkilemiyor ki en önemlisi bu.
    Bu yüzden l520 son derce iyi cihaz. l620i ben tavsiye etmiyorum .L520 den sonra en alınabilir cihaz l820. Ondan sonra l925 i tavsiye ederim ki, gelmedi henüz.
    Bugun kim ne derse desin 1000 liranın altındaki bir android cihaz çöptür. İlerisi yoktur.( kaldı ki samsungun güncelleme alan benim bildiğim tek seri galaksi serisi ki mini serileri onu bile almıyor )
    Bu yüzden bütceniz ortada ise ya aşın ya tutun.Çünkü aradaki yatırım sadece zarardır.
    Ayrıca l520 kasası son derce sağlamdır, ekranı sağlamdır
    Nokiayı herkese sevdiren gps i vardır ki kullanınca anlayacaksınız.

Fantazileriniz peşinde değil mantığınız peşinde koşun ki mantığınızla aldığınız yatak odanızda fantaziye dönüşsün.

Benim S3 bir yıldır güncelleme alıyor da ne oluyor. Hala kasma devam ediyor markette inanın güzel belli başlı çok güzel uygulama var o da %5'e falan tekabül eder geri kalanı çöp. WP8 almak için şu an beklemdeyim bazı eksikler var zamanla giderileceğine inanıyorum. Iphone ise ekranı çok küçük valla az önce eşimin iphone5'te yardım istedi klayvesiyle bir cümle yazana kadar telef oldum.
    Yani uzun lafın kısası eğer size göre eksiği yok ise lumia serisinden şaşmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ARKADAŞLAR BEN SAMSUNG GALAXY W KULLANIYORUM.LUMİA 520 VEYA SAMSUNG GALAXY ACE 2 DÜŞÜNÜYORUM.İKİSİNDEN BİRİNİ ALMAK İSTİYORUM HANGİSİNİ ALMALIYIM İKİNCİ EL SATAN VARMI?
  • Lumia 520 senin isteklerine uygun bir cihaz gibi görünüyor
  • bende dün aldım, lumia 520 gayet akıcı, kullanışlı bir telefon... wp8 geçeceklere tavsiye ederim hem fiyat hem performans bakımından almaya değer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy54

bende dün aldım, lumia 520 gayet akıcı, kullanışlı bir telefon... wp8 geçeceklere tavsiye ederim hem fiyat hem performans bakımından almaya değer..

bildiri merkezi sorunu hala varmı yoksa güncellemelerle çözüldümü?
    başka eksik yanları varmı birde?

• Evet, arkadaşlar şehir dışında olduğum için konuya yazılan cevapları görmedim mesaj yazan arkadaşlara da teşekkür ederim. Bugün Media Marktan 600 Tl ye aldım aslında 1 hafta önce alsaymışım 210 Tl hediye çeki varmış ama neyse sağlık olsun. :) Şuan telefondan yazıyorum, yarın iyice kurcaladıktan sonra deneyimlerimi yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoundAlarm

Evet, arkadaşlar şehir dışında olduğum için konuya yazılan cevapları görmedim mesaj yazan arkadaşlara da teşekkür ederim. Bugün Media Marktan 600 Tl ye aldım aslında 1 hafta önce alsaymışım 210 Tl hediye çeki varmış ama neyse sağlık olsun. :) Şuan telefondan yazıyorum, yarın iyice kurcaladıktan sonra deneyimlerimi yazarım.

bekliyoruz görüşlerinizi merakla... Alacak arkadlar için çok faydalı bilgiler... Şuan için çooook yorum okudum be memenun olmayan kişi sayısı parmakla gösterebilcek kadar az.. Ve onlarda olmazsa olmazlar zaten :) genel olarak bakıldığında %98 olumlu yorumlar yapılmış durumda...

Ayrıca hayırlı olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende L520 alacagım çin malları hariç güçlü donanımlı Android cihaz bulamadım.Ben birazcık oyun ve müzik dinleyen birisiyim.Yaşı 25-26 olan bilir 8-9 yıl öncesinde Siemens vardı aradan onca yıl geçti ben hala o kalitede kulaklık sesi veren cihaz göremedim.iStediğim SX1 yada SXG75 kadar kalitesi bass ve tiz verebilen MM özellikli telefon.LUMIA 520 bunu karşılayabiliyor mu kulaklık ve hoparlör sesi nasıl ?
  • Evet aldığım şarjı %10 gibiydi o yüzden akşam incelemedim şarjı tamamen doldurdum. %100 şarjı sürekli Uygulama İndirme + Oyun oynama + İnternet Gezintisi + Nokia Music'i keşfetme çabalarım sonucunda yaklaşık 5 saatte bitirebildim. Öncelikle şunu söyleyebilirim telefonu kurcalamaya başladıktan sonra telefonun 600 TL'lik bir telefon yada 512 Mb'lık bir telefon olduğunu tamamen unuttum o kadar güzel çalışıyordu ki uygulamaları kapatmaya kıyamıyordum. :D Bir an Asphalt 7 inerken Facebook'u ve Mağazayı açık unutmuşum Roval Revolt'u hiç kasma donma olmadan sesli bir şekilde oynuyordum sonra fark edince kapattım ama gerçekten iyi olacağını tahmin etmiştim ama bu kadarını da değil. :) Mağazada telefon neredeyse tükenmişti orada bulunan görevli son ayda en çok sattıkları telefon olduğunu söyledi öyle olacak ki 1 Siyah, 2 Beyaz ve 4 tane de Sarısı kalmış aslında mavi geçiyordu gönlümden ama siyah aldım biraz titiz olduğum için arka kapakta gördüğüm en ufak beyaz noktada kapağı siliyorum. Ayrıca aksesuar bölümündeki abladan duyduğum kadarıyla farklı renklerden arka kapaklar gelecekmiş.(Ben aldığım beyazı 30 Tl'ye satılıyordu) Bugün amcam yanımdaydı onun telefonu Samsung Galaxy S Duos onunla karşılaştıracağım bazı yerlerde..

İnternet
    Modem aşağı katta ve ben yukarı katta modemin bulunduğu odaya karşılık gelen odanın sağındaki odadayım ve 5 çubuk çekiyor, S Duos 3 çubuk. Ayrıca hız olarak mükemmel hiç bir takılma yaşamadım ve mobil versiyonu olmayanhttp://evrimagaci.org/ vehttp://arsiv.ozgurdusuncehareketi.org/ sitelerinde rahatça gezindim hiç bir sorunda çıkmadı. Dediğim gibi telefonda iyi bir internet deneyimi isteyenler için Lumia 520 iyi bir seçenek olacağı kesin.
    Oyun
    Markette yeterince oyun olmayacağını tahmin etmiştim ama dediğim gibi çoğu oyuna bir şans verdim ve denedim şuan Temple Run, Jetpack Joyride, Royal Revolt ve Dredd vs. Zombies var hepsi sorunsuz şuan için. (Jetpack Joyride'da ilk duvar kırılırken saliselik bir kasma fark ettim ama. :) ) Yakın zamanda Temple Run Brave, Ashphalt 7 ve indirime girerse iStunt 2'yu düşünüyorum. :) Not: Storage Cleaner gibi bir uygulama kesinlikle indirin çünkü nedense hafıza çok doluyor 5 saat 6 gb boşalttım toplamda. :) Birde Store Deals uygulaması var indirime giren yada ücretsizleşen uygulamaları gösteriyor.
    Uygulamalar
    Marketten şikayet ediyoruz ama gözle görülür bir ilerlemede yok değil Instagram yok ama Fotor diye bir uygulama buldum fena değil. :) Yandex Zargan vs. yani zamanla işimize yarayacak uygulamaların geleceğini düşünüyorum.
    Kullanım
    Ekran hassasiyeti çok iyi gerçekten ayrıca 2.7'' den sonra 4'' büyük bir seviye atlama. :D Tasarıma diyecek bir şey yok zaten. Kullanım oldukça rahat ayrıca şu Live Tile olayına bayıldım diyebilirim sık kullandığım her şey büyük bir biçimde önümde. Tutuş olarak da rahat bir tutuşu var bazı arkadaşlar kilit düğmesinin içeriye çökmesinden şikayetçi olmuş ama bende böyle bir sorun yok.
    Here Maps ve Here Drive
    Here Drive'ı denemedim ama Here Maps kesinlikle öyle sırf yer doldursun diye konulmuş bir uygulama değil kesinlikle. İşini çok iyi yapıyor neredeyse hatasız yer tespiti yapıyor ve oldukça da hızlı.
    Nokia Music
    Kesinlikle Mix Radio ile harika olmuş. İstediğim 3 sanatçıdan oluşan şarkılar, kategoriler halinde hazırlanmış listeler vs. harika diyebilirim. Nokia Music+'ya yükseltmek içimden gelse de nedense bu hali ile de iş görüyor diyerek şimdilik yükseltmiyorum.
    Ses
    Şuan Nokia Music'ten müzik dinliyorum ses 10/30 ve telefon hoparlörü aşağıda kalacak şekilde duruyor ve ses gayet net ve iyi. Ama yinede çok yüksek bir performans beklemeyin ama idare edecek derece kulaklığı denemedim ama hiç umut vermiyor ama çokta kötü olamaz diye tahmin ediyorum.
    Kamera
    Hani çok iyi değil ama çok kötüde değil derler ya onun gibi bir şey ama loş ışıkta beklediğimden biraz daha iyi gibi. :)
    Şu anlık aklıma gelenler bunlar merak ettiğiniz varsa seve seve cevaplarım. :)

• giriş seviyesi telefon diyorlar her yerde 600 tl..yandık desenize..Mubarek orta halli telefonlar demekki 1.500 tl den başlıyor.400 TL limitim olduguna göre ya spot samsung alacagım yada çin üretim replica android.2 el bize göre değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.