Şimdi Ara

Nokia Lumia 525 | 10 Ay Garantili | Kutulu/Eksiksiz/Sorunsuz! | GG Eklendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Nokia Modeller #Lumia 525
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Merhaba Arkadaşlar.
    İkinci telefon olarak kullandığım sadece masamın üstünde duran arada sırada gelen sms'ler için kullandığım telefonum satılıktır.
    Telefon her açıdan çok iyi durumdadır. 7 günde bir kere şarj edip kullandım geçen 14 ayda ve arada bir sms şifreleri almak için elime aldım sadece ve hala bu tarz bir kullanımda şarjı 7 gün gitmektedir.
    Kutu içeriği eksiksizdir. Telefonda hiç bir sorun yoktur. 11.10.2014 Tarihli Teknosa Faturalıdır.

Enpara (Finansbank), Nuvo (Yapıkredi), CepteTEB, İşbank ve Ziraat bankası hesaplarım mevcut.
    Şehir dışına sadece PTT Kargo ile gönderebilirim. Yakınımda bir tek o var çünkü ve kargo ücreti alıcıya aittir.
    Pazarlık ve Takas mesajları göndermeyin.

Doğrudan banka hesabıma ücreti gönderirseniz geçerli olan fiyatlar için, gittigidiyor %10 komisyon oranını çıkarıp hesaplayın.

---SATILDI---

http://i.hizliresim.com/aMv7Eg.jpg
    http://i.hizliresim.com/YWyobE.jpg
    http://i.hizliresim.com/82Oj1W.jpg

---SATILDI---
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loast -- 3 Şubat 2019; 8:20:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cihazın teknosa'da sıfır fiyatı 247,00 TL, Revize gerekli sanırım...

http://www.teknosa.com/urunler/125071197/nokia-lumia-525-black-akilli-telefon
  • murri_can kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşhir ürünü verdiğiniz link. ikincisi kimin kaç paraya neyi sattığı kimseyi ilgilendirmemeli. daha iyi bir alternatif varsa zaten gider onu alırsınız. ha ilgilendirmesi gerekiyor diyorsanız da 300 liraya satmaya çalışan var bu yorumu önce ona yazmanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loast -- 16 Aralık 2015; 12:00:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: loast

öncelikle teşhir ürünü verdiğiniz link. ikincisi kimin kaç paraya neyi sattığı kimseyi ilgilendirmemeli. daha iyi bir alternatif varsa zaten gider onu alırsınız. ha ilgilendirmesi gerekiyor diyorsanız da 300 liraya satmaya çalışan var bu yorumu önce ona yazmanız gerekir.

"Teknosa.com stoğundaki seri sonu ürünler kapalı kutu" ibaresini okumadınız galiba
    ben sadece işimize yarayacak kısmından bahsettim. siz işimize yaramayan kısmı tekrarlıyorsunuz. okuduğunuzu anlamamışsınız. yazanın tamamı: ''Teknosa.com stoğundaki seri sonu ürünler kapalı kutu, mağaza stoklarındaki seri sonu ürünler teşhir ürünleridir. Ürünü stok olan mağazalarımızdan deneyerek satın alabilirsiniz''
    Bir daha bakın siteden alabiliyor musunuz? ''mağazalarda'' diyor. mağazalarda olanlar için ne diyor orada yazan; teşhir ürünü diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: loast

ben sadece işimize yarayacak kısmından bahsettim. siz işimize yaramayan kısmı tekrarlıyorsunuz. okuduğunuzu anlamamışsınız. yazanın tamamı: ''Teknosa.com stoğundaki seri sonu ürünler kapalı kutu, mağaza stoklarındaki seri sonu ürünler teşhir ürünleridir. Ürünü stok olan mağazalarımızdan deneyerek satın alabilirsiniz''
    Bir daha bakın siteden alabiliyor musunuz? ''mağazalarda'' diyor. mağazalarda olanlar için ne diyor orada yazan; teşhir ürünü diyor.

Kimin anlamadığı gayet ortada
    mental olarak eksiklik var galiba neyse blokluyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.