Şimdi Ara

Nokia lumia 530

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tvde reklamda gördüm nokia lumia 530 299 tl bende almaya karar verdim bu telefona whatsap tango viber skype shazam facebook uygulamaları inermi oyun oynanmayacak bunlar yeterli tşkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 300 liraya veriyolarsa iyi olmuş böyle yapmaları.saydıklarında sıkıntı çıkarmaz iş görür.

• Hocam telefonda wifi varmı bide menüsü nasıldır kolaymı aynı telefondan amcamda alıcakta kullanabilirmi

• üstadreis01 Ü kullanıcısına yanıt
    Wifi var diye biliyorum dur Bi bakim ama kesin vardır o kadar dandik olmaz.300 liraya neresi veriyor bi bak çakma çukma bişey olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Wifi var diye biliyorum dur Bi bakim ama kesin vardır o kadar dandik olmaz.300 liraya neresi veriyor bi bak çakma çukma bişey olmasın.

Carrefour sa hocam

• üstadreis01 Ü kullanıcısına yanıt
    Lumia 530 modelinde bunun haricinde çift SIM desteği, 3G desteği, Windows Phone 8.1 işletim sistemi, ekran üzeri menü butonları, microSD ile 128GB'a kadar kapasite artırımı, 5MP çözünürlükte arka kamera, 4 inçlik 854x480 piksel çözünürlük, Bluetooth 4.0, WiFi, GPS şeklinde diğer özellikler yer alıyor.

Yazmışlar.alınır da lumia 525 480 lira civarı imkanın varsa alabilirsin ben kullanıyorum çok memnunum 530 yarı performansında olmuş ama 4çekirdek sosyal alem için çok yeterli.

• quote:

Lumia 530 modelinde bunun haricinde çift SIM desteği, 3G desteği, Windows Phone 8.1 işletim sistemi, ekran üzeri menü butonları, microSD ile 128GB'a kadar kapasite artırımı, 5MP çözünürlükte arka kamera, 4 inçlik 854x480 piksel çözünürlük, Bluetooth 4.0, WiFi, GPS şeklinde diğer özellikler yer alıyor.

Yazmışlar.alınır da lumia 525 480 lira civarı imkanın varsa alabilirsin ben kullanıyorum çok memnunum 530 yarı performansında olmuş ama 4çekirdek sosyal alem için çok yeterli.

Wifide var ozaman değilmi hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 808 Pureview
    geçen yıl açıldı
    Lumia 1520 ekran
    6 ay önce açıldı
    Nokia lumia 1020 windows 10
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet.

• quote:

Tr de satılanlarda çift sim olmaması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mjs alıntı yaptım forumda haberi vardı ordan.

• 530 yeterli ama 525 e de bi bakın derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.