Bildirim
Nokia Lumia 530 ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hiç alma L535' beklemelisin, bekleyebilirsen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
530 iyi değil onun yerine 525 yada yeni çıkacak 535 i alabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük Amiral
530 iyi değil onun yerine 525 yada yeni çıkacak 535 i alabilirsin
+1 -
Neden Lumia 530 diye bir telefon çıkarmışlar anlamadım Youtube da bir kaç video seyrettim ekranı 520 den de berbat video desen 480P çekiyor, işlemci desen milattan kalma bildiğin telefonu ölü çıkarttılar.
quote:
Orijinalden alıntı: Lordem
Neden Lumia 530 diye bir telefon çıkarmışlar anlamadım Youtube da bir kaç video seyrettim ekranı 520 den de berbat video desen 480P çekiyor, işlemci desen milattan kalma bildiğin telefonu ölü çıkarttılar.
bencede boşuna israf olmuş 525 bin kat daha iyidir
L630 ve L530 çöp hele L630'un SAR değeri ayrı bir konu neyseki L535 iyi çıktı :)
L 535 fiyatı nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: eray4848
L 535 fiyatı nedir ?
550 tl
quote:
L630 ve L530 çöp hele L630'un SAR değeri ayrı bir konu neyseki L535 iyi çıktı :)
işlemcisi biraz düşük ama giriş seviyesi olarak baya iyi özelliklere sahip 1gb ram 5mp ön kamera ve 5 inç ekran olması 10 numara olmuş
quote:
Lumia 530 konusundaki görüşlerinize katılmamak mümkün değil. 520-525 modellerinde 8 Gb hafıza varken sen kalk, bir sonraki modelde bunu 4 Gb'ye düşür. 525 modelinde 1 Gb Ram verirken 530 da yine yarısını al 512 Ram olarak piyasaya sür ? sonra popüler olmasını bekle ?
neye niyet, hangi amaca hizmet -ki Lumia 520 ve 525 kardeşler uygun fiyatla alt piyasada zaten hakim durumdalarken- bu modellerden daha ucuz (!) bir model yapmaya çalışarak neden kafaları allak bullak edersin Nokia ? kısacası ne gereği vardı ?
Lumia 630 un SAR değerini yeni öğrendim, ve evet bu değer fazla ancak telefon inanın bana çöp değil. son bir kaç aydır bu cihazı kullanıyorum ve 512 Ram bulunmasına rağmen 4 çekirdeği ile canavar gibiyken çöp demek biraz haksızlık değil mi ?
ama, bir yönden size yine katılıyorum, bu telefon 512 Ram, flash ve ön kamerayı kesinlikle hakederken bu şekilde piyasaya sürülmesi hayal kırıklığı tabi..
535 modelini sabırla bekliyoruz, inş. yakın zamanda ve "abartısız, uygun fiyatla" ülkemize gelir. ekran clearblack değil ama bari hd video çekimi olsaydı keşke. neyse, buna da şükür
syg.
-
ama, bir yönden size yine katılıyorum, bu telefon 512 Ram, flash ve ön kamerayı kesinlikle hakederken bu şekilde piyasaya sürülmesi hayal kırıklığı tabi..
Artık bunlar herkesin dikkat ettiği nokta, samsung'u beğenmiyorum ama adamlar bütün modellerine koyuyorlar neredeyse gençlerde alıyor, böyle WP pazar değerini arttıramaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 22 Kasım 2014; 8:49:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X