Şimdi Ara

Nokia Lumia 530 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: Vixed

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: Vixed

kullanan arkadaşlara bir sorum var dokunarak odaklama yapılıyor mu ?
    şuan 300 lira

Kamerasında otofokus yok, sabit odaklı

şu an turkcell t40 kullanıyorum onda da otofokus yok ama dokunarak odaklaya biliyorum herhangi bir nesneyi. bunda oda yapılmıyor değil mi ?

Otofokus olsa yapılıyor. Örneğin diğer Lumia modellerinde yapılıyor dediğiniz. Lumia 620'ye bakabilirsiniz onda var

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim iyi forumlar

• Aldım memnunum 300 liraya fazla bişey bekleyenler var 4 gb bana yetti bile oyunların boyutları androiddeki gibi yüksek degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan en ucuza nerden alabilirim? Hizlialda 298 lira , var mı daha ucuza satan?

bu arada baktım telefon işimi görür , arama , gerektiğinde iş görecek düzeyde fotograf çekmesi , 1-2 de uygulama lazım bana hayli hayli iş görür gibi , ki daha yeni galaxy ace tan kurtulan biri olarak bu telefon ona göre 10 basar. zamanında 600 lira verdim 1,5 yıl sonra başıma bela olmaya başladı son 1-1,5 yıldır donmalar falan filan.toplam 3 yıl kullandım.

Düşündüm gidip 600-800 tl verip telefon alıp 2 sene sonra kahrını çekeceğime daha az para veririm nasıl olsa her türlü 2 sene sonra teknolojinin gerisinde kalıyorlar.

Ayrıca kendim için konuşuyorum , bir telefona 1.500 lira vereceğime işime daha fazla yarayacak bir ipad air alırım 1000 liraya. Tabi işini telefonla daha hızlı halledenler vardır ama benim görüşüm bu, toplam masraf oalrakta bana 1,300 liraya patlar 2'si. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ayrıca windows olması ayrı iyi . Android iyi hoş ama bir süre sonra telefonu katlediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 29 Aralık 2014; 13:52:03 >

• 480p nedir ya yıl olmuş 2015
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

şuan en ucuza nerden alabilirim? Hizlialda 298 lira , var mı daha ucuza satan?

bu arada baktım telefon işimi görür , arama , gerektiğinde iş görecek düzeyde fotograf çekmesi , 1-2 de uygulama lazım bana hayli hayli iş görür gibi , ki daha yeni galaxy ace tan kurtulan biri olarak bu telefon ona göre 10 basar. zamanında 600 lira verdim 1,5 yıl sonra başıma bela olmaya başladı son 1-1,5 yıldır donmalar falan filan.toplam 3 yıl kullandım.

Düşündüm gidip 600-800 tl verip telefon alıp 2 sene sonra kahrını çekeceğime daha az para veririm nasıl olsa her türlü 2 sene sonra teknolojinin gerisinde kalıyorlar.

Ayrıca kendim için konuşuyorum , bir telefona 1.500 lira vereceğime işime daha fazla yarayacak bir ipad air alırım 1000 liraya. Tabi işini telefonla daha hızlı halledenler vardır ama benim görüşüm bu, toplam masraf oalrakta bana 1,300 liraya patlar 2'si. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ayrıca windows olması ayrı iyi . Android iyi hoş ama bir süre sonra telefonu katlediyor.

Bu fiyata bundan iyi akıllı cihaz yok. En düşük fiyat şu an dediğiniz yerde. Özellikleri sizin isteklerinizi karşılıyorsa yeter

• eksikleri çok ama benim işimi görür bu telefon , fiyatına göre de olacak o kadar eksik ne yapalım. Zaten telefondan çok şey bekleyen bunu almaz , ama benim gibi whatsapp , facebook , iaderelik kamera ve belki 2-3 uygulama daha olsun çokta bir şey yapmayacağım diyenler için fiyatı bakımından güzel telefon. Oturup bununla film filan izlemeyeceğim için çözünürlük çokta sorun olmaz benim için.

Lumia 535 daha iyi bundan ama ne zaman Türkiye'ye gelir fiyatı ne olur , ne zaman fiyat düşer belli değil. Heralde alacağım bu telefonu bakalım.

siz hangi renk aldınız? siyahı nasıl sizce?
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    300 TL fiyatı olan bir telefondan bahsediyoruz ne yapsın 4K mı çeksin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

şuan en ucuza nerden alabilirim? Hizlialda 298 lira , var mı daha ucuza satan?

298 lira en uygunu budur hocam daha kamerasını bile açmadım telefonun ihtiyaç meselesi normal kullanımda kesinlikle 1 gunu çıkartıyor

• Kullanan arkadaşlar bahsetse biraz telefondan. Hiç incelemesi yok 2.telefon olarak düşünüyorum

• 2 haftayı geçti alalı 300 tlye artısı ikinci el bile 300e telefon yok marketi var sadece bu bile yeter normal kullanımda bir günü kesinlikle çıksrıyor kamerası iç açıcı değil onu belirteyim

• wonder kullanıyorum ve iyice sıkmaya başladı artık, günde 3 defa şarja takıyorum,

530 almak istiyorum. 1 günü rahat çıkarıyorsa yeter bana. whatsap face twitter internet tarayıcı ve arada bir gps kullanırım o kadar.

bu fiyata daha uygununu bulamadım. elimdeki telefonu satıp almayı düşünüyorum. ne dersiniz? wonder sonrası pişman olur muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

wonder kullanıyorum ve iyice sıkmaya başladı artık, günde 3 defa şarja takıyorum,

530 almak istiyorum. 1 günü rahat çıkarıyorsa yeter bana. whatsap face twitter internet tarayıcı ve arada bir gps kullanırım o kadar.

bu fiyata daha uygununu bulamadım. elimdeki telefonu satıp almayı düşünüyorum. ne dersiniz? wonder sonrası pişman olur muyum?

O telefondan sonra kesinlikle pişmanlık vermez.
  • Denim güncellemesi ne zaman gelecek bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: semih1441

Denim güncellemesi ne zaman gelecek bilen var mı

Bu ay içinde gelir. Bazı modellerde başladı bile.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    yabancı bir kaynakta okuduğuma göre, yeni nesil lumia dan sayılan 530 da, denimden sonraki güncellemeler artık SD karta indirilebilecek böylece denimden sonra gelecek güncellemeler ve wp 10 güncellemesi sd karta atılabilecek, fakat eski lumialarda bu destek olmayacakmış 50 525 vs.
    530 için iyi haber diyebiliriz. Fakat denim için yine 1 gb a yakın boş alan olması lazım ki bu da 4gb hafızalı 530 için sınır değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercer2005

yabancı bir kaynakta okuduğuma göre, yeni nesil lumia dan sayılan 530 da, denimden sonraki güncellemeler artık SD karta indirilebilecek böylece denimden sonra gelecek güncellemeler ve wp 10 güncellemesi sd karta atılabilecek, fakat eski lumialarda bu destek olmayacakmış 50 525 vs.
    530 için iyi haber diyebiliriz. Fakat denim için yine 1 gb a yakın boş alan olması lazım ki bu da 4gb hafızalı 530 için sınır değer

Dediğiniz gibi bu özellik sadece 530, 630, 735 ve 830'a Denim güncellemesi ile gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 8 Ocak 2015; 16:23:32 >
  • GM Discovery telefonum bozulunca uygun fiyatlı olduğu için ve Windows'u denemek için aldim.
    İlk izlenimlerim şöyle:

Ekrannı biraz garip geldi bana. Özellikle arka planı beyaz olan sayfalarda gözü rahatsız eden bir parlama var.
    Ekran ışık derecesi orta yada yüksek olunca özellikle rahatsız edici.
    Renkleri de pek parlak değil. Film takınca nasıl olur acaba?

Usb kablo ve kulaklığın kutudan çıkmaması kötü. Maliyeti en fazla 5tl olan aksesuarların konmaması nokia'ya yakışmıyor.

Kamerasından pek bir beklentim yoktu. Beni şaşırtmadı.

Discoveryden sonra çok kalın geldi telefon. Yeni nesil takoz diyebiliriz.

Siyah olanın arka kapağı mat siyah.Plastiği biraz ucuz duruyor.
    Piano black siyah olsa çok daha şık olurdu.. Diğer renklerini merak ettim onlar da acaba mat mı yoksa parlak mı diye.

Yinede 300 tl için alınabilecek bir telefon.

• denim güncellemesi geldi mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows10

denim güncellemesi geldi mi acaba?

Henüz gelmedi
  • Ben babama aldım bu telefonu sırf facebook whatsapp ve gazetelere bakması için, bendeki 1320yi de babama verip 3 gün kadar bunu kullandım şöyle diyeyim,

Ekranı abartıldığı kadar kötü değil, 300 liralık bi telefona göre iyi, hatta eski telefonum galaxy wonderdan bile iyi.

Performans olarak, açılış süresi v.s takıntısı olan bi adam değilim ama 1320den hiçbir farkı yok gibi geldi. Tabiki sürdürülüyor yazısı burda da var.

Şarj konusunda ortalama kullanımla 1 günü rahatlıkla çıkarır, bataryası eski wonderımdan küçük olmasına rağmen ondan kat kat iyi gidiyor. 1320yle kıyaslamıyorum bile.

Telefonda tek eksik gördüğüm nokta, arka kameranın flaşsız ve sabit fokus olması, birde illa ki bi dert bul dersen dahili belleğin 4gb olması diyebilirim. Kısaca 300tlye alınabilecek tek akıllı telefon olduğundan o fiyata rakipsiz diyebilirim ama 520-525e kadar çıkabiliyorsanız onlar bundan bi tık üsttedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.