Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 'Snapdragon S4 işlemcili fiyat/performans telefonu' video inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
9.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

quote:

Orijinalden alıntı: Stradale

çok sevgili forum üyeleri, bu telefonu herhangi bir android telefonla karıştırdınız heralde ki 512 ram neye yetecek diyorsunuz. Yine de S4 pro mimarili bir telefon bu. Ben bugün gidip aldım gerçi daha pek uygulama yüklü değil ancak aynı anda açık 6 tane uygulama sırasında bile ana menüde ilk açıluştaki kadar seri ve hızlı. İşyerindeki arkadaşlarım bu kadar hızlı olmasına inanamadı ve ciddi ciddi 3 kişinin aklında telefon yer etti. Yarın sabah tekrar almaya gideceğiz bir arkadaşıma. Uygulama sıkıntısı var ancak market tahminimce 1 yıl içerisinde makul seviyeye gelecektir. Herkes cep telefonunda oyun oynamadığına göre ram ya da grafik işlemcisi düşük diye görmezden gelinemez bu telefon. Son olarak kamerası da düşük tutulmuş muhtemelen fiyatı düşürmek için bundan da etkilenmiş telefon, her ne kadar carl zeiss olsa da kapalı ortam çekimlerinde pek tatmin etmiyor. N95 gibi bir seviyede çekimleri, ancak video çekimi olağanüstü

Nerden aldın ? Şubelere baktım bulamadım. İnternetten de sipariş etmek istemiyorum bozuk çıkarsa aylarca iadesiyle uğraşamam.

Levent Kanyon AVM'den aldım dostum şu an sadece orada satışı var diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

çok sevgili forum üyeleri, bu telefonu herhangi bir android telefonla karıştırdınız heralde ki 512 ram neye yetecek diyorsunuz. Yine de S4 pro mimarili bir telefon bu. Ben bugün gidip aldım gerçi daha pek uygulama yüklü değil ancak aynı anda açık 6 tane uygulama sırasında bile ana menüde ilk açıluştaki kadar seri ve hızlı. İşyerindeki arkadaşlarım bu kadar hızlı olmasına inanamadı ve ciddi ciddi 3 kişinin aklında telefon yer etti. Yarın sabah tekrar almaya gideceğiz bir arkadaşıma. Uygulama sıkıntısı var ancak market tahminimce 1 yıl içerisinde makul seviyeye gelecektir. Herkes cep telefonunda oyun oynamadığına göre ram ya da grafik işlemcisi düşük diye görmezden gelinemez bu telefon. Son olarak kamerası da düşük tutulmuş muhtemelen fiyatı düşürmek için bundan da etkilenmiş telefon, her ne kadar carl zeiss olsa da kapalı ortam çekimlerinde pek tatmin etmiyor. N95 gibi bir seviyede çekimleri, ancak video çekimi olağanüstü

Yeni telefonunuz hayırlı olsun. Yazdıklarınıza tamaman katılıyorum. Donanımı, işletim sisteminden bağımsız düşünmek anlamsız. Android işletim sistemli bir telefonmuş gibi 620'deki 512 mb ram'i yetersizdir diye körü körüne eleştirmek çok anlamlı değil. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla üzerindeki ram bu telefonu çalıştırmak için fazlasıyla yeterli görünüyor ancak bazı arkadaşların da hakkı var. WP8'in uygulama marketi geliştiğinde özellikle bazı oyunları çalıştırmak için yeterli olmayacağı da kuvvetle muhtemel. Ancak oyun oynamak isteyen arkadaşların da şu an için Android'e devam etmeleri veya 820/920 almaları menfaatlerine olacaktır. Ek olarak şunu sormak istiyorum. Kamerasında auto focus var mı? 603, 700 ve 701'de olduğu gibi sabit odaklı kamera kullanmaya devam etmiyordur umarım Nokia.

quote:

Orijinalden alıntı: unal19

abim fotograf çekimi nedir s3 minide arkadaşlar memnun kalmıştı ?? çok kötümü

Evet otofokus var ilk olarak flaşı açıyor netlemede yardımcı olsun diye, flaşı etkili ancak kamera kalitesi dediğim gibi eski n95 seviyesinde olduğu için (kişiden kişiye değişir, slr sahibi biri olarak bana öyle geldi) flaşlı kapalı ortam çekimlerinde fotoğraflarda noise yani kumlanma oluşabiliyor. Video çekimi şimdilik çok güzel geldi bana örnek fotoğraf ve videoları buradan paylaşıyorum şimdilik bu kadar çekebildim. Bir de telefonun arkasında tam kameranın etrafında şarj sırasında biraz ısınma oluşuyor, tam da bilemiyorum bir günlük kullanımda emin olamadım nerden kaynaklandı ama deneyimim arttıkça burada paylaşırım yine. Bir de alacak arkadaşlara tavsiyem şu, telefona kendi hotmail postanızı tanımlarsanız rehberiniz facebook hesabınızdaki kişilerle karışıyor ve işlem yaparken geç kalmanıza sebep oluyor. Çözümü şu şekilde; kendinize yeni bir live.com hesabı açıp kimseyi eklemeyin ve telefona bu hesabı tanımlayın. Dosya aktarımı da çok hızlı, ya da bana hızlı gelmiş olabilir N70'ten sonra Toplamda 250 mb'lık 3 tane klibi 30 saniyede telefona gönderdim.

Örnek resimler ve video linkleri alttadır:

https://vimeo.com/58532498

Nokia Lumia 620 'Snapdragon S4 işlemcili fiyat/performans telefonu' video inceleme
    Nokia Lumia 620 'Snapdragon S4 işlemcili fiyat/performans telefonu' video inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stradale -- 30 Ocak 2013; 14:25:04 >

• Rehberde Hotmail adresinizi kullanabilirsiniz rehbere girip alttan ayarlar seçeneğini tıklayın sonra kişileri filtrele seçeneğine girin buradan görülmesini istediğiniz hesabınızı seçin... İstemediklerinizden de tiki kaldırın. Bu şekilde sorununuzu çözebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon gene 5 para etmez. Nokia gene yumurtlama sonucu kapağı değişiyor diye milletim alacağınız zanettigi teli çıkarmış. 250 daha verip galaxy almak varken.

• galaxy ne almak varken?
  • Bence 820 ile 620 arasına bir model daha gelecek. Bir siteden bu konu hakkında yazı yazılmış. Lumia 520 ile 720 modellerinin çıkma olasılığını ve muhtemel özelliklerini yazmış.

http://tech2.in.com/news/smartphones/nokia-lumia-720-and-lumia-520-could-be-in-the-works/701262

720'nin muhtemel özellikleri :

4-inch TFT display with a resolution of 480 x 800
    Qualcomm MSM8227 dual-core @1.2GHz
    1GB RAM
    3G, Wi-Fi dual-band
    8GB onboard storage with microSD card slot
    NFC, Wireless Charging
    5MP camera with Carl Zeiss optics and 720p video recording
    Removeable panels

520'nin muhtemel özellikleri :

3.8-inch TFT display with a resolution of 480 x 800
    Qualcomm S4 Play SoC (dual-core)
    512MB RAM
    3G, Wi-Fi
    4GB onboard storage with (possibly ) no expansion
    5MP rear camera

• Tam bi f/p telefonu olacak gibi.
  • İnsanlar bir 750 liralık telefondan çok şey bekliyorlar
    Yok 1gb RAM'ı olsun, yok pilli daha iyi olsun, yok ekran çözünürlüğü çok düşük.
    İyi ozaman, bu bütün özellikleri telefona koyalım hiç kimse Lumia 920 ya da 820 almasın
  • 603'le devam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Yeni telefonunuz hayırlı olsun. Yazdıklarınıza tamaman katılıyorum. Donanımı, işletim sisteminden bağımsız düşünmek anlamsız. Android işletim sistemli bir telefonmuş gibi 620'deki 512 mb ram'i yetersizdir diye körü körüne eleştirmek çok anlamlı değil. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla üzerindeki ram bu telefonu çalıştırmak için fazlasıyla yeterli görünüyor ancak bazı arkadaşların da hakkı var. WP8'in uygulama marketi geliştiğinde özellikle bazı oyunları çalıştırmak için yeterli olmayacağı da kuvvetle muhtemel. Ancak oyun oynamak isteyen arkadaşların da şu an için Android'e devam etmeleri veya 820/920 almaları menfaatlerine olacaktır. Ek olarak şunu sormak istiyorum. Kamerasında auto focus var mı? 603, 700 ve 701'de olduğu gibi sabit odaklı kamera kullanmaya devam etmiyordur umarım Nokia.

quote:

Orijinalden alıntı: unal19

abim fotograf çekimi nedir s3 minide arkadaşlar memnun kalmıştı ?? çok kötümü

Evet otofokus var ilk olarak flaşı açıyor netlemede yardımcı olsun diye, flaşı etkili ancak kamera kalitesi dediğim gibi eski n95 seviyesinde olduğu için (kişiden kişiye değişir, slr sahibi biri olarak bana öyle geldi) flaşlı kapalı ortam çekimlerinde fotoğraflarda noise yani kumlanma oluşabiliyor. Video çekimi şimdilik çok güzel geldi bana örnek fotoğraf ve videoları buradan paylaşıyorum şimdilik bu kadar çekebildim. Bir de telefonun arkasında tam kameranın etrafında şarj sırasında biraz ısınma oluşuyor, tam da bilemiyorum bir günlük kullanımda emin olamadım nerden kaynaklandı ama deneyimim arttıkça burada paylaşırım yine. Bir de alacak arkadaşlara tavsiyem şu, telefona kendi hotmail postanızı tanımlarsanız rehberiniz facebook hesabınızdaki kişilerle karışıyor ve işlem yaparken geç kalmanıza sebep oluyor. Çözümü şu şekilde; kendinize yeni bir live.com hesabı açıp kimseyi eklemeyin ve telefona bu hesabı tanımlayın. Dosya aktarımı da çok hızlı, ya da bana hızlı gelmiş olabilir N70'ten sonra Toplamda 250 mb'lık 3 tane klibi 30 saniyede telefona gönderdim.

Örnek resimler ve video linkleri alttadır:

https://vimeo.com/58532498

abi bazıları daha kaliteli resim bekliyebilrler çok iyi degil ama kötüde degil kalitesi idare eder

• kamera kalitesi tatmin edici geldi bana
  • Bu telefonda pil gostergesinin yaninda % gosterilebiliyor mu?

• Apple fan boylarinin nakadar cahil vr teknoloji yoksulu oldugunu defalarca solemistim benle alay etmislerdi su yorumlarda apple fanboylarinin nakadar cahil oldugu gozukuyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Bu telefonda pil gostergesinin yaninda % gosterilebiliyor mu?

Hayır dostum ana ekranda yüzde olarak pil seviyesi gözükmüyor sadece pilin kendisi var ama bitmeye yakın zaten uyarı geliyor bu gelmese de kıllanıp ayarlardan yüzdesine bakıyorsun
  • orta segmentte android rezaletinden kurtulduk sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Bu telefonda pil gostergesinin yaninda % gosterilebiliyor mu?

http://www.teknoseyir.com/81405/windows-phone-8-telefonunuza-ilk-yuklenmesi-gereken-uygulamalar/

dostum levent abi anlattı video da incele istersen
  • görsellik olarak WP8 çok iyi ama tek eksiği uygulama

• keşke oyun uygulama market problemi olmasaydı ancak buna rağmen çok süper telefon
    fiyatı özelliklerine göre çok iyi

• 600-700 lira fiyat bandındaki her android cihaz, belle fp2'li 603, 700 ve 701'in karşısında bile rezalet durumda. Bu telefon orta seviyede rakipsiz olmuş. Aklı olana.

• orta sınıf bir android ile kafayı yiyeceğime alırım bu cihazı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.