Şimdi Ara

Nokia Lumia 635'in Fiyatı Sadece 39.99 Dolar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft'un akıllı telefonlarından olan Lumia 635'in Virgin Mobile versiyonu yalnızca 39,99 dolar!
    Microsoft, geçtiğimiz yıl Nisan ayında Lumia635adında bir akıllı telefonduyurusu gerçekleştirmişti.99.99 dolaretiket fiyatıyla satışa sunulan cihazın şimdi de Virgin Mobile versiyonuBest Buy’da satışa sunuldu. Fakat bu cihazın fiyatı sözleşme olmadan yalnızca39,99 dolar!(normalde cihazın fiyatı 99 dolar) Microsoft, daha önce deLumia 435adında bir model çıkarmış ve cihazın sözleşmesiz fiyatını 50 dolar olarak belirlemişti.
    Şimdi cihazın sistem özelliklerine bir göz atalım. 480 x 854 ekran çözünürlüğüne,4,5 inçekran büyüklüğüne ve221 PPIyoğunluğuna sahip olan cihazın özellikle PPI yoğunluğunun fiyatına göre oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. 1,2GHz saat hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 400 yonga setinin bulunduğu cihazda 4 çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci ve Adreno 305 GPU bulunuyor.
    Cihazda512 MBve1 GB RAMalternatifleri bulunuyor. Fakat her iki cihaz da Best Buy tarafından 39,99 dolar olarak fiyatlandırılmış. O yüzden bir seçim yapılacaksa muhakkak 1 GB RAM seçilecektir. (fiyatı her an değiştirebilirler)
    Kamera olarak arka kısmında 5 megapiksel çözünürlüğünde bir kameramevcut. Fakat cihazın en büyük eksikliklerinden bir tanesi de ön kamerasının olmaması. Zaten olsa da 0.3 ya da 1.3 megapiksel çözünürlüğünde olacağı için olmaması pek bir eksiklik hissettirmez. MicroSD kart destekli 8 GB dahili hafızasının bulunduğu cihazda işletim sistemi olarak WP 8.1 bulunuyor. Fakat şirket, 29 Temmuz’da açıklanacak olan Windows10 işletim sisteminin tanıtılmasının ardından cihazın işletim sisteminin güncelleneceğini belirtiyor.

KAYNAK: webtekno

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.