Şimdi Ara

Nokia Lumia 720 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.133
Cevap
17
Favori
179.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: huseyinkarabal

cihazı nereden aldınız, seçiminiz hangi renk oldu acaba
    arka kapak yapısı nasıl sizce dayanıklı bir malzeme mi?

Cihazı bugün Adana çakmak plazada telefoncuda aldım Fiyat 940tl beyaz renk aldım telefon çok kompakt ve ele oturuyor önceki Lumia lara göre çok hafif ve şık elde tutuş hissi kaliteli bir cihaz olduğunu belli ediyor arka malzeme parlak ve kalite hissi veriyor ve en can alıcı nokta şarj Xperia Z ye göre çok çok iyi şunu da söyleyim tarayıcı performansı muazzam alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

Arkadaşlar Lumia 720 yi almış bulunuyorum bu mesajı Lumia yayla yazıyorum sistemi biraz çözdüm gibi tarayıcı muazzam hızlı sistemi çok stabil çokçokçok beğendim belki komik gelecek ama saati ana ekrana koyamadım daha doğrusu saati bulamadım

Saat ana ekrana koyulmuyo;) ekran açma tuşuna basınca çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

quote:

Arkadaşlar Lumia 720 yi almış bulunuyorum bu mesajı Lumia yayla yazıyorum sistemi biraz çözdüm gibi tarayıcı muazzam hızlı sistemi çok stabil çokçokçok beğendim belki komik gelecek ama saati ana ekrana koyamadım daha doğrusu saati bulamadım

Saat ana ekrana koyulmuyo;) ekran açma tuşuna basınca çıkıyor

Dostum şu ekrandaki kutucuklar varya oraya koyamıyorum daha önce lumialarda görmüştüm ama bulamadım yada marketten indiriliyor yarın tam bir keşif yapacağım iyi geceler

• 620 kullanıcısı olarak ; şu güzelim 720'de 1 gb ram olsaydı inanın 1 dakika durmaz ne yapar , ne eder alırdım bu cihazı donanımsal olarak 620 ile 720 aynı özelliklere sahip. göze batan farklılıklar kamera , ekran , batarya gücü hariç.. haziran'da 820 alacağım gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

620 kullanıcısı olarak ; şu güzelim 720'de 1 gb ram olsaydı inanın 1 dakika durmaz ne yapar , ne eder alırdım bu cihazı donanımsal olarak 620 ile 720 aynı özelliklere sahip. göze batan farklılıklar kamera , ekran , batarya gücü hariç.. haziran'da 820 alacağım gibi

Walla dostum 512 mb ram var ama 2 Gb ramlı Xperia Z den daha hızlı bu kadar hızlı olacağını beklemiyordum açıkçası oyun oynamadığım için benim için sorun yok 820 de alabilirdim ama 720 daha şık ve hafif tasarımı çok hoşuma gitti ve aldım hayırlısı artık

• quote:

Hayırlara vesile olmasını dilerim darısı başımıza artık . peki ekran da ki renk tonları nasıl duruyor canlı mı duruyor loş mu duruyor ?
  • @huseyinkarabal Sizin elinize geçmedi mi cihaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LadyLola -- 5 Mayıs 2013; 1:40:52 >
  • quote:

quote:

620 kullanıcısı olarak ; şu güzelim 720'de 1 gb ram olsaydı inanın 1 dakika durmaz ne yapar , ne eder alırdım bu cihazı donanımsal olarak 620 ile 720 aynı özelliklere sahip. göze batan farklılıklar kamera , ekran , batarya gücü hariç.. haziran'da 820 alacağım gibi

Walla dostum 512 mb ram var ama 2 Gb ramlı Xperia Z den daha hızlı bu kadar hızlı olacağını beklemiyordum açıkçası oyun oynamadığım için benim için sorun yok 820 de alabilirdim ama 720 daha şık ve hafif tasarımı çok hoşuma gitti ve aldım hayırlısı artık

620 ile 720'nin donanımı aynı :)

Bende 620'yi ilk aldığımda bu kadarını beklemiyordum. :)

• quote:

quote:

quote:

620 ile 720'nin donanımı aynı :)

Bende 620'yi ilk aldığımda bu kadarını beklemiyordum. :)

o 620 bu 720 sayısal olarak bile üstün

• daha önce xperia z mi kullandınız... sizce android mi wp8 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LadyLola

quote:

Hayırlara vesile olmasını dilerim darısı başımıza artık . peki ekran da ki renk tonları nasıl duruyor canlı mı duruyor loş mu duruyor ?

Teşekkür ederim inşALLAH sizede en kısa zamanda nasip olur ekrana gelirsek ben çok beğendim ekranı gayet iyi renkler çok canlı ve parlak kamerasıda çok net fotolar çekiyor Xperia Z kadar olmasada parasına göre süper diyebilirim ben şahsen genel olarak cihazı beğendim tabi herkesin beklentisi farklı ben beğenirim başkası beğenmez o ayrı bişey kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama genel olarak parasını hak ettiğini düşünüyorum

• Cihazı alan arkadaslar nereden aldınız,elektronik marketlerde var mı,incelemek istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdgntkn

Cihazı alan arkadaslar nereden aldınız,elektronik marketlerde var mı,incelemek istiyorum.

İnternetten takip ettiğim kadarıyla daha elektronik marketlere düşmedi ancak hepsiburada gibi sitelerde satışta. Önümüzdeki hafta elektronik marketlere yavaş yavaş gelmeye başlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LadyLola

quote:

Cihazı alan arkadaslar nereden aldınız,elektronik marketlerde var mı,incelemek istiyorum.

İnternetten takip ettiğim kadarıyla daha elektronik marketlere düşmedi ancak hepsiburada gibi sitelerde satışta. Önümüzdeki hafta elektronik marketlere yavaş yavaş gelmeye başlayacaktır.

Teşekkür ederim

• Rica ederim (:
  • quote:

Ben cihazı dün normal bir telefoncudan aldım fiyatı 940 tl
  • quote:

quote:

Hangi sehir ve nereden dostum..

• quote:

quote:

Rica etsem telefondan bahsedebilir mısın biraz,620 ve 820 ye göre nasıl.ekran ve goruntu kalitesi özellikle..

• quote:

Orijinalden alıntı: kubra6600

daha önce xperia z mi kullandınız... sizce android mi wp8 mi ?

Eğer sorunuz bana ise Xperia Z yi hala kullanmaktayım Android ve Wp8 iki sisteminde birbirine karşı eksik ve artıları var yıllardır Android kullandığım için sisteme tam anlamıyla hakimim ve doğal olarak bende yeri ayrı Wp8i iki gündür kullanıyorum ve çok beğendim ve bundan sonrada kullanmaya devam edeceğim
  • quote:

quote:

quote:

Hangi sehir ve nereden dostum..

Adana Çakmak plaza dan aldım 620 ye göre avantajı kamera batarya tasarım ekran daha büyük 820 ye ise batarya daha büyük tasarım daha güzel daha ince ve hafif vede kibar olması

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.