Şimdi Ara

Nokia Lumia 735 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.948
Cevap
26
Favori
95.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 yıldan fazla garantisi bulunan lumia 735 cihazımı satıyorum. Orijinal siyah(gri) kapağının sağ üst köşesinde çatlak bulunmakta. Ekran şimdiye kadar jelatinle kullanıldı herhangi bir çizik yok. Yanında kutusu, faturası , şarj cihazı ve ek olarak turuncu arka kapak , silikon kılıf , ve nilkin kapaklı deri kılıf verilecektir.

Fiyat olarak 330 lira istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AneshesiaTR A kullanıcısına yanıt
    Sehir neresi acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahidi

Sehir neresi acaba ?

Erzurum hocam

• AneshesiaTR A kullanıcısına yanıt
    Anladim ben istanbuldayim malesef.

• Telefonu sıfırlardım ve windows 10 kurdum. Şimdilik herşeyi iyi. Muser'den arka kapak geldi. Merak eden arkadaşlar için, evet orjinal kapak arkadaşlar. Dandik değil.
    Yardım ve tavsiyede bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Telefon için böyle bir arka kapak aldım arkadaşlar beklediğim kadar ince değil tamamen plastik ama fena değil resimli kısım kabartma ilgilenenlere.

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/dafoni-nokia-lumia-735-guitar-kilif-P62354954
  • err_ryn E kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba.Rica etsem bir on kamera örneği paylaşır mısınız?Teşekkürler

• 735 tekrar satışta, arayıp da bulayamanlar için:http://www.hepsiburada.com/nokia-lumia-735-p-TELCEPNOKLU735-B
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

735 tekrar satışta, arayıp da bulayamanlar için:http://www.hepsiburada.com/nokia-lumia-735-p-TELCEPNOKLU735-B

Ben geçen sene alırken 600 TL idi, 50 tl indirim, 25 tl de bonus ile 525tl ye gelmişti.
  • VPN kullanımını merak edip biraz araştırdım. Nasıl ayarlanıp kullanılabileceğini biraz kavramış durumdayım. Daha evvel buradan yazarak opera tarayıcının çalışmadığını belirtmiştim. VPN açıkken artık opera çalışıyor. Ama yeni bir soru belirdi. Opera neden VPN açıkken çalışyorda normal bağlıyken çalışmıyor? Bu Vodafonedan mı, opera tarayıcının vodafone tükiyeye koyduğu bir engellemeden mi, yoksa telekominikasyon kurumumunun koyduğu bir engelden mi kaynaklanıyor? Opera desteğe hem ingilizce hem türkçe olarak yazmıştım. 1 yıla yakın süredir bende böyle... Ha diyeceksiniz ki opera kullanmak çok mu önemli. 4G alt yapısı gelmiş komik kotalarla internet kullanmaya mecbur bırakılıyoruz. Kotamın bitmesine yakın biraz daha tasarruflu çalışan tarayıcı kullanmak istiyorum. Rastgele operada yaşadığım sorunu VPN sayesinde çözdüm. Diğer operatörlerde denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 1 Haziran 2016; 6:11:13 >
  • Beyler ana konuda cevap alamadım. Redstone mu daha iyi yoksa resmi sürüm mü ? Hangisi daha hatasız daha stabil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Beyler ana konuda cevap alamadım. Redstone mu daha iyi yoksa resmi sürüm mü ? Hangisi daha hatasız daha stabil ?

Resmi tabii ki.
  • Dün bir takım uygulamalarımı güncelledim sonrasında bir de baktım saay ayarım sapıtmış. Ayarlara girdiğimde otomaik olan saat dilimi ayarıma göre saat dilimimin İzlanda ve sonrasında Mali olduğunu gördüm ve bu ayarı manuel e aldım. Karşılaşabilecek arkadaşlar için uyarayım istedim.
  • Bu uygulamayı sevdim adı ZEDGE. WP 8.1 kullanırken Alarm 6 vardı. Alarm 6 W10M'de değişmişti bu uygulama sayesinde buldum. Zil sesleri arkaplanlar için güzel uygulama. Başka marka telefonların zil srslerinide bulmanız muhtemel.https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/zedge-ringtones-wallpapers/9wzdncrfhw9k

• Hocam gecikme için kusura bakma yoğundum.

Resimleri şöyle.

Plastikten ve arka yüzeyindeki kısım hafif kabartmalı birşey. Benim gibi sürekli telefonu düşürüyorsanız sanırım işinizi görecektir. Ben memnunum. Et kalınlığı idare eder diyebilirim.

Daha incesi için bunları gözüme kestirdim.

COVER1

COVER 2

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Boyut ; 41.37 mb
    Güncelleştirmeler var. Tarifeli bir bağlantı kullanmadığınız sırada bu güncelleştirmeleri indireceğiz ya da siz geçerli veri bağlantınızı kullanarak 41.37 MB boyutundaki indirmeyi yapabilirsiniz (ücretlendirilebilir). Bazı güncelleştirmeler için yine de tarifeli olmayan Wi-Fi bağlantınız olması gerekebilir.

• Beyler hata giderme güncellemesi mi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Beyler hata giderme güncellemesi mi bu?

Evet, aylık toplu güncelleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Beyler hata giderme güncellemesi mi bu?

Evet, aylık toplu güncelleme.

Teşekkür ederim. Ben sadece edge'ten rahatsızdım inşallah toparlanmıştır.

• Eşimin kullanmakta olduğu, 1 yıllık Lumia 735'imiz satılıktır. İlginenen arkadaşlar varsa fiyatı gayet uygun tuttum. Bilgilerinize...
    https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-temiz-lumia-735-309512357/detay/
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.