Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 Beyaz 32 GB - Turkcell Faturalı KVK Garantili 3 Ay Kaskolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul içi elden teslim, İstediğim ücret: 875 TL (evet, gerçekten çok ucuz )

Gerçekten çok temiz, vuruk kırık yok. Android işletim sistemine geçiş yapmak istediğim için satıyorum.

İşletim sistemi Windows Phone 8 gerçekten çok akıcı en ufak bir takılma kasma söz konusu olmuyor, çok stabil.
    Kamerasını anlatmaya gerek bile yok, Carl Zeiss optik ve Nokia Pro Cam ile profesyonel kalitesinde ve özelliklerinde fotoğraf çekilebiliyor. Görüntü sabitleyici özelliği ile titreme ve görüntüde bozulmayı ortadan kaldırarak 1080p çözünürlükte video çekebiliyor. Bizzat ben kamerasına hayranım.

07.12.2012 fatura tarihli, yani 14 ay daha KVK garantilidir. Ayrıca yaklaşık 3 ay daha kaskosu var.

Yurtici garantili, kutulu ve faturalı olmak şartıyla Samsung Galaxy S3, akıllı telefon veya tablet takas tekliflerine açığım.
    Windows Phone'a meraklı arkadaşlara duyurulur.

İletişim için Özel Mesaj atabilirsiniz.
     Nokia Lumia 920 Beyaz 32 GB - Turkcell Faturalı KVK Garantili 3 Ay Kaskolu
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabass -- 29 Ağustos 2013; 21:30:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • Yanıt verilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabass -- 29 Ağustos 2013; 18:23:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.