Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 -Görüş ve tavsiye konusu- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Büyük konuşmayayım ama en azından bir windows phone sahibi olmadan android almam, iyice soğudum

1080p bana yeterde artar hocam problem değil, w10 güncellemesinden sonra uzun bir süre büyük değişiklikler yapmazlar herhalde. Onun için sıkıntı olmaz dediğiniz gibi. O zaman 535i unutup 920ye ya da 820ye odaklanıyorum

Video, fotoğraf çekimleri, ses kalitesi falan üst düzey bir telefon herkes aynı şeyi söylüyor. Dokunmatikte mükemmel tek sorun ağırlık ofda unutulur gider sanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bir süre android telefonları unutup windowsla içli dışlı olmayı planıyorum.
    Bu düşünceniz çok hoşuma gitti, bende kendini mutlu etmeye çalışanlardanım hocam fazla kusur aramam hayırlısıyla uygun telefona bir sahip olayımda Piyasada 1 yıldan az kullanılmış, temiz 920 var mı diye bakacağım. Bulursam sanıyorum tercihimi ondan yana kullanırım. Olurda bulamazsam dediğiniz gibi sıfır 820 alırım, pekte üzülmem. Son olarak video çekimleri arasında gözle görülür fark var mı? 920nin üst düzy videolar çektiği söyleniyor... Bahsettiğiniz incelemeleride izleyeceğim, çok teşekkür ediyorum. Tekrar rahatsız edebilirim hocam bilginiz olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ashera kullanıcısına yanıt
    Ne rahatsızı . Mesaj atsanız yine dönerim. Ben de çok kusur arama aslında ürün işini yapsın kafamı ağrıtmasın yetiyor. sahibinden.com a bakabilirsiniz. Telefoncu dediğimiz yerlerden alacaksanız tanıdık olsun. 500 liradan fazla vermeyin. Arkadaşım 2 aylık lumia 920 yi 500 liraya almıştı sahibinden.com dan. Elden aldı Ankarada. Sıfır gibi cihazdı. Adam almış kaldırmış geri kutuya koymuş. Öyle denk getirin derim. Acele etmeyin iyisini bulunca alın. Mutlaka 1 yıldan fazla kullanılmamış olmasına dikkat edin. Benim arkadaşımda sahibinden.com da her gün ilanlara baktı. En sonunda 500 liraya nerdeyse sıfır bir 920 aldı. Bende birkaç gün kullandım. O yüzden deneyimim var. Ekran camı hafif dışa bombe tasarlanmış. Bu nedenle eğer ki ekrana film çekecekseniz zor oluyor. Ben hiç film sevmem ama insanların çoğu tercih eder. Elden ister istemez kayıyor. Kılıf alacaksanız kapaklı kılıflar ürünü iki kat daha kalın yapıyor. Çünkü arkası eğimli tasarıma sahip. Silikon kılıf alınabilir. sanalpazar.com , n11.com ve gittigidiyor.com da güzel kılıflar var. Ücretsiz kargo ile 15-20 liraya güzel bir silikon kılıf alınır. En azından elden kaymasını önler. 920 kallavi bir cihaz. Şöyle bir düşündüm de Çıkalı 2 seneyi geçti. Halen geçerliliği var. Ekranı ips ama oda zevk meselesi. Benim genelde fiyatları baz aldığım hepsiburada.com da 749 lira.Teknosa millete kazık atmağa devam ediyor ve 1399 liradan satıyor tabi alan olursa. Vatan da 1000 lira. Sizde hepsiburada kriterlerini esas alın. ürünü alacağınız adam sıfırı 1399 lira falan derse itibar etmeyin.:) Sıfır ayarında lumia 920 nin şu anda ederi 500 liradır. Siz yine de ürünlerin incelemerini izleyin. En azından karşılaştırırsınız. Bir sorum daha olacak. 6 inç ekran düşünürseniz lumia 1320 de güçlü bir alternatif. Tertemiz ikinci el alınabilir zira sıfırı verdiğiniz bütçeyi geçiyor 699-799 lira arası çıkıyor fiyatlar. Kamera 5 mp ama pil ömrü uzun olduğu ve erkan büyük olduğu için insanlar seviyor. Onun da incelemesine bir bakın. Tabi cepte zor taşınıyor. Siz yine 920 yi alırsınız ama aklınızda olsun. Temiz bir ürün bulursanız 2 seneye yakın rahat kullanırsınız inşallah.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.