Bildirim
nokia lumia 925 mi nexus 5 mi?
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Konu Güncel... -
Nexus 5 alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
androidler arasında en stabil olan telefonlar nexuslardır. nexus 5 android piyasasında kullanabileceğin en akıcı, sorunsuz, stabil, güncel telefondur. saf android olduğundan içi gereksiz şeylerle dolu değildir. bu yüzden upuzunnn süre donma, kasma, takılma yapmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bender_
arkadaşlar yeni telefon alacağım nokia lumia 925 ve nexus 5 arasında kaldım eski android telefonum sorun çıkardığı için androide pek sıcak bakmıyorum
Andoridler daha cazip suan icin eger batarya ve kamera gibi ozellikler cok onemli degilse nexus 5 tercih ederdim yerinizde olsam,diger yandan o butcenin en iyileri g2 ve xperia z1compacttir tabiki.
LUMIA 925
Aralarında 250-300 TL lik fark var. Ben olsam 925 i seçerdim. Kamera ve şıklık olarak daha önde duran bir cihaz. Sen sadece kendine şu soruyu sormalısın wp mi android mi? Android kafana daha yatkınsa N5, wp aklına daha yatkınsa L925, farketmez diyorsan yine L925. -
İkiside aynı performansı verir kamera ve malzeme kalitesi iyi olsun dersen lumia 925 daha iyi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X