Şimdi Ara

Nokia Maps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia Maps Kullanımında Kontr Gidiomu arkadaslar bıde ayarları ıntenetmı wapmı yapıcaz bılgı beklıorm

• kontörle alaksı yok arkadaş programın.açık alanda gps ile uydu bağlantısı kurarak yolunu buluyor. ama önce harıtayı yüklemen lazım.nokia maps loader programı ile pc den telefonuna türkiyeyi ve türkçe sesi yükle .sonra istediğin yerden gps i kullanarak bağlan.ama navigasyon için lisans alman lazım.oda ücretli.
    ayrıca harita programının içerisinde ayarlardan (genel) şebeke bölümünü de kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mto -- 17 Ocak 2008; 15:29:34 >
  • ayarlar sebekeden sebekeyı kullanı hıcbır zaman yaptım maksımum bellek bullanımı nasıl olsun bıde bı sorum tr harıtasını nerden ındırcez ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: necapogas

ayarlar sebekeden sebekeyı kullanı hıcbır zaman yaptım maksımum bellek bullanımı nasıl olsun bıde bı sorum tr harıtasını nerden ındırcez ?

şebeke hiçbir zaman yaparsan kontörle işin olmaz.diğer ayarları ben hiç değiştirmedim.

haritayıhttp://europe.nokia.com/A4509291 adresinden download nokia map loader for youR PC bölümünden indirip pc ye kuruyorsun.telefonun kartını kart okuyucuya yada telefonu veri aktarımı şekllinde bilg.bağlıyorsun.menüden Türkiyenın yanındaki + ya basıp sağ tarafa Türkiye yi alıyorsun yükle diyorsun.sonre voice veya sesler bölümünden Türkçe nin yanındaki + ya tıklayıp onuda sağ tarafa alıp yüklüyorsun. bu kadar. uzun oldu baya kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mto -- 17 Ocak 2008; 15:56:10 >

• sayfaya gırdım turkce yok ıngılızce var loaderda program turkce ama loader ıngılızce ındırdım usbyle bagladım card recoder yok
    ama kabul etmedı ne yapmam lazm
  • pardon Türkçe yokmuş.
    usb ile bağladıktan sonra telefonda dört seçenek çıkar karşına.2.sini seçip (veri aktarma) devam edersen sorun olmaz .
  • msn adresını vermsn kardes olmadı bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IOS Google Maps sorunu
    6 ay önce açıldı
    Nokia e63 imei yardım opda
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm attım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.