Sanırım ücretsiz.GPS kullanınca. Ayrıca harıtaları yukleyıp sımulasyon olarakta kullanabılırsın(gps gerekmez)
Forumda sordugun sorunun cevabı var...
istanbul ve ankara sesli yönlendirme 3 yıl 69€ diğer türlüde kullanabilirin ama sadece harita olarak ve o an bulundugun yeri görebilirsin ama ben arabama binecem adrei yazıcam o bana saga dön sola dön tam istediğim yere götürsün diyosan benim gibi parasını verip kullanacaksın ayrıca N95 başlıgında garmin adlı programın bilgilerine ulasıp onu ücretsiz olarak kullanabilirsin
gps'i diğer telefonlar bildiğim kadarı ile ücretsiz hizmet veriyorlar. nokia'nın bir ayıbı daha
ücretsiz ister wi-fi ile gezinirsin ister warsa gps
iyide diyelim ben aldım bluettooth le ve telefonumla eşleştirdim. gezinirken ücret ödeyecekmiyim ???
yol tarifi paralı, kullanım ücretsiz. sessiz modda ücret ödemezsin, ama sesli modda yolu tarif ederek kullanayım dersen ücretli ( 20 metre sola dön tarzı seslendirmeler)
bende n95 var daha bir kuruş bile vermedim valla gps saolsun
sessiz olması kötü. yolam bakacağm. gps mi? neyse bu nokia'nın eksikliğidir. diğer telefonlarda konuşmalı gps ücretsizzzzzzz.....
700€ telefona verebiliyorsan 3 yıl için 70€ yazılıma da verebilirsin aslında, faturayı telefona gömmelerinden iyidir bence, kullanmayan ödemek zorunda kalmıyor.
arkadaşlar link yokmu?
beleş beleş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme