Şimdi Ara

nokia maps ücretli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yoksa bedava mı?

• Sanırım ücretsiz.GPS kullanınca.
    Ayrıca harıtaları yukleyıp sımulasyon olarakta kullanabılırsın(gps gerekmez)
  • Forumda sordugun sorunun cevabı var...
  • istanbul ve ankara sesli yönlendirme 3 yıl 69€
    diğer türlüde kullanabilirin ama sadece harita olarak ve o an bulundugun yeri görebilirsin ama ben arabama binecem adrei yazıcam o bana saga dön sola dön tam istediğim yere götürsün diyosan benim gibi parasını verip kullanacaksın
    ayrıca N95 başlıgında garmin adlı programın bilgilerine ulasıp onu ücretsiz olarak kullanabilirsin
  • gps'i diğer telefonlar bildiğim kadarı ile ücretsiz hizmet veriyorlar. nokia'nın bir ayıbı daha
  • ücretsiz ister wi-fi ile gezinirsin ister warsa gps
  • iyide diyelim ben aldım bluettooth le ve telefonumla eşleştirdim. gezinirken ücret ödeyecekmiyim ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yol tarifi paralı, kullanım ücretsiz.
    sessiz modda ücret ödemezsin, ama sesli modda yolu tarif ederek kullanayım dersen ücretli ( 20 metre sola dön tarzı seslendirmeler)
  • bende n95 var daha bir kuruş bile vermedim valla gps saolsun
  • sessiz olması kötü. yolam bakacağm. gps mi? neyse bu nokia'nın eksikliğidir. diğer telefonlarda konuşmalı gps ücretsizzzzzzz.....
  • 700€ telefona verebiliyorsan 3 yıl için 70€ yazılıma da verebilirsin aslında, faturayı telefona gömmelerinden iyidir bence, kullanmayan ödemek zorunda kalmıyor.
  • arkadaşlar link yokmu?
  • beleş beleş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.