Şimdi Ara

Nokia markalı Android telefonların 2017'de satışa sunulacağı resmen onaylandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

Umut Sarıkaya karikatürü gibi yeminle..ellerini arkada kavuşturmuş birisi Nokia ceolarına "bir şeyden anlamıyırsunuz" diyor.

Adamlar anlamış demek ki symbian meego şu bu hiçbiri IOS ile aşık atamaz.geliştirseler nolacaktı ki meegoyu.. Linux yirmi kusur yıldır geliştiriliyor

Linux pazarlanmıyor. Pazarlananlarla karşılaştırmak komik oluyor :)

Meego bence çok başarılıydı. IOS ile aşık atamayacak bir durum yok. Aynı şeyler android için de söyleniyordu... Yani böyle aşık atabilme gibi bir özelliğin ios'ta olduğundan emin değilim.

Nokia orta üst sıralarda yer tutacaktır diye düşünüyorum. Nokia gibi bir seçeneği pazarda görmek çok iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• nokia eski kalitesini yakalarsa androit sisteminde basarili olurlar yazilanlara bakilirsa bu isi finland yilar saglam tutuyorlar ..eski nokialar superdi ..bir zamanlar ..

• bu nokia eskiden ayni telefonun rengini degisip yeni diye yillarca satmadimi? bir gram yenilik yapmadan ayni telefonlari satti durdu. simdi ne bekliyorsunuz bilmem. general mobile gibi uzak doguda tasarlanmis bir tele isim basilcak bu kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Cep telefonu piyasasında tekel olmanın rahatlığıyla aynı telefonu kırk farklı tasarımla iteleyen Nokia'yı özleyenleri gördükçe hep aynı şeyi düşünüyorum:
    Bu millet balık hafızalı.

Çok şükür iphone devrimi geldi de bizi kağnıdan beter nokia garabetinden kurtardı.

Doğru, Apple herşeyi koyuyo telefonlarına :) Fiyat performans maşallah
  • 3 ay önce lumia 525 aldım 150 tl ye sıfır gibi. Hala kullanıyorum ve harika bir telefon. Arkadaşta Iphone SE var. Ses kalitesi lumia 525 ile aynı. Abartısız aynı yani. Samsungun bazı çöp mıdelleri gibi kasma yapmıyor. Daha ne olsun.
  • Rekabetten zarar gelmez, umalım da beklentiler boşa çıkmasın..
  • nokia yı ben 5 yıl kullandım telefon bozulmasa ben daha da kullanıcaktım ama kısmet olmadı.
    yeni modelleri sabırsızlık la bekkliyorum
  • nokia 6 kullanıyorum 7 veya 8 almak için de sabırsızlanıyorum kalite yine konuşmuş nokia da hızlı kaliteli tasarım çabuk ısınıyor ama onu da çözeceklerine inanıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.