BUGUN DOGUBANKIN KONYALI LOKANTASI ÇIKIŞ KAPISININ HEMEN SOLUNDAKİ DÜKKANIN VİTRİNİNDE NOKIA N70 GÖRDÜM.SATILIK MI DEDİM.EVET DİYİNCE NE KADAR DEDİM... FİATINI ÖĞRENDİM:2100 YTL....VE HAYIRLI İŞLER DİLEYİP AYRILDIM......
2100 YTL
Hadi canım.. Yanlıs duymussundur..YOK ARTIK!!! OHAAAA!!!
arkadaşım ya o altın kaplanmış modelidir yada sen yanlış duymuşsundur fiyatı 1450 ytl diolar doubankta..
dogubanka geldimi?
yok yaw gelse yeni bi topic patlardı n70 geldi diye.o arkadaş 8800 görmüştür.
4 yıldızımı çaldılar
2100 mü
arkadaşlar n70 daha piyasaya sürülmedi atmasınlar bunlar tester lara daıtılan ilk telefonlar daha telefon piyasaya sürülmedii için böle pahalı satılıo abi siz hiç bunu düşünemio msnz=?? o kdr binbaşı fln war n90 nın da böle modeli de ware hatta gittigidiyor da 2.300 dio ama buraya 1500 e fln gelcek ondn dolayı öle o da ilk yapımlar dan para werilmz onlara lütfen biraz daha gündemi takip ede3rk konuşun we bu yerlerdeki işlerin nası yürüdüünü bilerek konuşun
tabikide onlara para verilmez
benim ark fransadan hatl ıalmış şimdi orcinal n91 nasıl oluo? msnden yardı meder msiniz bende n91 alıcam yurtdışından. çünkü heryerde ing den getirttim cart curt yazıo. micwittman@hotmail.com msnim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme