Şimdi Ara

NOKİA N70 LÜTFEN DİKKAT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya siz anlamak istemiyorsunuz yada abartiyorsunuz isletim sistemi ve ekran isigi devreye girince baslayan bu sesi sessiz ortamda dahi olsa kulaga dayayip ancak duyabilir insan.Bu 6600 dan buyana kullandigim 6630 N70 modellerin hepsinde var ve sorun olarak nitelendirilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi direstraits -- 18 Mart 2006; 15:09:28 >
  • valla ben denedim çıt çıkmayan sessiz ortamda baktım hiç bi ses yok eğer varsa da o kadar inciğini boncuğunu araştırmaya gerekte yok zaten radyoda hiçbi sorun yok benimki eski versiyon olmasına rağmen radyoda kulaklıkta cızırtı da yok
    quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

Peki arkadaşlar radyo dinlerken de bu ses geliyormu... Geliyor ise ekran ışığı söndüğünde kesiliyormu
  • Teşekkür ettim problem yok o zaman
    quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

valla ben denedim çıt çıkmayan sessiz ortamda baktım hiç bi ses yok eğer varsa da o kadar inciğini boncuğunu araştırmaya gerekte yok zaten radyoda hiçbi sorun yok benimki eski versiyon olmasına rağmen radyoda kulaklıkta cızırtı da yok
    quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

Peki arkadaşlar radyo dinlerken de bu ses geliyormu... Geliyor ise ekran ışığı söndüğünde kesiliyormu

• Geçen sene 6670 almıştım. Aldıktan iki gün sonra gece sessiz bir ortmda bu vızıltı sesini farkettim. KVK'ya telefonu teslim ettim. ARIZALI olarak kayıt altına alındı telefon ve 3 kez servise gitti. Zaten ben telefondan soğudum, hakem heyeti kararı ile telefonu iade ettim ve paramı aldım.
    Bu arada ses ekrandan geliyor ve ekranı tam aydınlatmada kullandığınızda yada ışığı kapattığınızda ses kesiliyor. Problemi hissettiğimde nette çok araştırma yaptım sadece bir kişi bunu sorun olarak görmüş, nette soruyordu.

Bunu arıza olarak kabul etmeyen arkadaşlar sayesinde daha Nokia çok birinci olur Türkiyede.
    Zaten cevapları okuyunca inanamadım, sanki problemi yaratan soruyu soran arkadaş, Nokiada hiç kusur yok.
    Herhalde Nokia bu topiği okusa gözleri yaşarır, ne çok sevenim varmış diye Türkiyede.

Bu bir arıza değilse eğer, kullanma kılavuzunda uyarı bulunması gerekirdi
    Servisin gerekli açıklamayı yapıp telefonu tamire almaması gerekirdi,
    Nokia müşteri hizmetleride bunun normal bir durum olduğunu iletirdi.
    Bu eğer normal bir durum olsa bu kadar cevap içinde herkes farklı cevaplar veriyor olmazdı.

Sesle ilgili şikayeti olan arkadaşlar iade edin telefonlarınızı, iade edin ki Nokia milleti enayi yerine koymayı bıraksın. Ondan sonra şikayetinizi iletirken ilk defa sizden duyuyoruz gibi saçma sapan açıklamalarla müşterilerini çıldırtmasın.

Ben paramı aldım kurtardım, bir daha da Nokia almam (bundan önceki 5 telefonum da nokia idi), alacak olan her arkadaşı da uyarıyorum.

• bu başlığı okumasam haberim olmazdı herhalde
  • muahaa cvp gusel walla
    ondeden nokia 6xxx serisi telefon kullanmadın sanırım hepsinde var bu olay
  • hocam bende 7610 vardı gecen sene ısıgı yanınca kulagına dayadıgımaa cok ınca bır cızırtı gelıyordu sonra benım en yakın sınıf arkadasa sattım hala cocuk kullanıyor sorun yok ve telefonu gecen sene spot almıstım
  • bence abartıyorsunuz. küçücük bir ses için servise vermnekle uğraşmam ben. ses varsa sürekli kulağına dayamazsınız sizde
  • benim de 6230'um var bikaç aydır. burayı okuyunca dikkat ettim var mı diye 1-2 saniyelik cızırtılar oluyo ve çok seyrek ama farkettim ki eğer aynı cızırtı devamlı olsaydı ben de çok rahatsız olurdum . hele de telefonu yeni aldıysam.. N70 almayı planlayan bi arkadaşım vardı. ona almamasını söylicem böyle şeylere takar çünkü..
  • hemen hemen bütün nokialarda bu problemler var
  • ne kadar ilginç bi tespit ve ben bölee şeyleri çok gereksiz buluyorum.
  • ay ne önemli!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: meric22

usta senin gibilere bizim orda "kıl müşteri" diyorla bilmem anlatabildimmi?sen 2 hafta sonra arka kapak boşluk yaptıda dersin bunun şarjı az gidiyorda dersin, dersin oğlu dersin yani

neymiş para vermişmiş sanki biz gazete kağıdı veriyoruz alla alla yaa!!!!

ayarlardan gir şebeke modunu çift moddan GSM'e çevir bişey kalmaz....

Not: Sen sakın evlenip çocuk falan yapmaya kalkma mazallah sen "bu cok fazla ağlıyor" deyip onu bile geri iade etmeye kalkarsın.bence sen bir psikoloğa görün....

alem adamsın. vesselam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.