merhaba arkadaşlar ben yeni bir tlf almayı düşünüyorum ama 2 telefon arasında hala karar veremedim nokia n73 music edition ile sony ericsson w910i ikisininde fiyatı hemen hemen aynı 600 civarında kaç telefoncuya sordum yarısı sonyericsson dan vazgeçme yarısıda nokia kalitesi tartışılmaz hem özellik bakımından n73 daha iyi diyorlar ama ben tam bir walkman hastasıyım ama nokia danda vazgeçemiyom bide n73 kamerası çok iyiymiş seside mükemmel diyorlar ama öte yandanda w910i yılın ödülünü almış kafam çok karışık lütfen kullananlar yardım etsin.
quote:
Orjinalden alıntı: berk_dogan
merhaba arkadaşlar ben yeni bir tlf almayı düşünüyorum ama 2 telefon arasında hala karar veremedim nokia n73 music edition ile sony ericsson w910i ikisininde fiyatı hemen hemen aynı 600 civarında kaç telefoncuya sordum yarısı sonyericsson dan vazgeçme yarısıda nokia kalitesi tartışılmaz hem özellik bakımından n73 daha iyi diyorlar ama ben tam bir walkman hastasıyım ama nokia danda vazgeçemiyom bide n73 kamerası çok iyiymiş seside mükemmel diyorlar ama öte yandanda w910i yılın ödülünü almış kafam çok karışık lütfen kullananlar yardım etsin.
konunu cep telefonları tavsiyeleri bölümüne açsaydın daha iyi olurdu.. ben ikisinide kullanmadım bilmiyorum ama n73 m.e. yi bi zamanlar düşünmüştüm yavaşlığından şikayet edenler vardı hatta baya bi şikayet eden vardı..ama fotoğraf kaliteside çok iyi deniyor.. diğer taraftada w910i yılın telefonu ünvanını almış walkman hastasıyım vazgeçemem diyorsan w910i al müziğin yanında kaliteli fotolarda çekmek istiyorum dersen n73 m.e. al bana kalırsa seçim senin..
sony erickson k serisine bak
w910i : 99 x 50 x 12.5 mm, 86 gr n73 (m.e.): 110 x 49 x 19 mm 116 gr
bunların dışında alacağın cihazın görünü ve boyutları da önemliyse, tabii ki w910i
cep telefonu tavsiyeleri bölümü ne işe yarıyo sence
W910i
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme