Bildirim
Nokia N73 Simkartı Reddediyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
saglam bir telefoncu düzeltir onu usta istanbuldaysan gel bakarız -
Malesef istanbulda değilim, cihaza ne yapılması gerekiyor telefoncuya gittiğimde söyleyim çünkü biryere getirdim 3 gün kaldı telefon düzelmez bu dedi geri verdi telefonu, birde telefon şarja bağlayınca yada biraz uğraşınca kendiliğinden kapanıyor açıp hiç dokunmasam kapanmıyor buda sim kilidiyle alakalı bir durummudur. Yaptırırsam kaça mal olur kandırmasınlar bizi -
kendinden kapanması watchdog (superdongle) denen problem yani data kodlarının FFFF olmasından kaynaklanıyor cihaz yazılımsal yanlış bir müdahelede veya düşmeden kaynaklı olabilir...
siz sağlam bir meslektaşıma götürün zannediyorum 30-40 civarı bişeye hallederler.. Bu arada sevgigsm BesTCooL Mustafa usta selamı var deyin Tahmini onarım süresi 15-30 dakika sürer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 23 Eylül 2010; 1:47:21 > -
Telefon sim kartı kabul etti, ama hala belli aralıklarla kapanma devam ediyor ne yapabilirim?
-
yukarıda yazıyor... -
Telefoncu yaparken bende izledim işlem bittikten sonra FFFF yazan yerde 244.... gibi devam eden rakamlar çıktı ama kapanma sorunu düzelmedi, yabancı bir sitede yeni RPL ile sorunun düzeldiğinden bahsedilmiş
"I solve it!!The problem is watchdog and can be fixed with new RPL!!!"
bu rpl nedir -
rpl işi pahalı usta sen cihazı kargola hallederiz.. Sadece o 244 lerle düzelmez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 7 Aralık 2010; 22:42:32 > -
http://urun.gittigidiyor.com/AMERIKADAN-CASIO-EDiFiCE-EF-548D-EN-UCUZU_W0QQidZZ33447299 casıo ürün çok uygun fiyat amerikadan geliyor orjinalliğinden şüpheniz olmasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X