Şimdi Ara

NOKIA N73 ve 5500 ÇOK YAKINDA TÜRKİYE'DE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: yegoadam

almanyada kuzenin n73 aldi burada bir aydan beri satista 439 euroya satiliyor hemde daha yeni cikmasina karsin gittim adama sordum neden 3,2 mp li carl zeiss li ve bircok bakimdan n90 dan ustun gibi gozuken n73 bu kadar ucuz dedim adam sunu dedi n serisinin en cok ustunde durularak tasarlanan teli n90 oldu ve halen fiyati en ucuz yerde 699 euro dedi cunku gerek ic gerekse dis malzeme ve donanim acisindan mukemel bir telefon oldu ve bir aydir n73 cikmasina karsin n90 da tek kurus inme olmadi dedi bir kez daha n90 nimla gurur duydum ha bu arada kuzenimle altli ustlu oturuyoruz n73 u inceledim gayet kibar ve ince dizayni harika ama inanin n90 la yariscak veya yanyana koyulcak bir tel asla degil ama bayan teli olarak tavsiye edilebilir 5500 a gelince mukemmel otesi hafif ve sik dizayn edilmis cok tutulcak bir tel olacak

"Orjinalden alıntı: daralMAN
    arkadaşlar ben bi arkadaşıma telefonu berlinde arattım net cevaop 25 temmüzda çıkıcakdı bu gün veya yarın almanyada satışda ..

bakalım kamera nasıl olacak nokia bu seferde foto kalitesinde ezilirse markasına güven sallanır "

Bi açıklık getirilsin lütfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salur -- 24 Temmuz 2006; 16:21:22 >

• Nasıl yani, N90 N73'ten daha iyi çekiyorsa K750 de N73'den daha iyi çekecek, N90 az biraz daha iyi çekse bile K750 fark atar demek

Sonyericsson da ne firmaymış, Samsaungun 3mp'lisini yenid K750, demek ki N73'ten de iyi olacak, garip ya
  • Ağustos geldi nerde bu telefonlar
  • Hort

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay beee ne günlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bırakın Nokia yı SE yi. Apple telefon işine girecekmiş. Adamlar bombayı patlatacak. Alabilirseniz apple hissesi alın bak.... demeyi isterdim o zamanlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.