bu videoyu hazırlayan arkadaş baya bir yakınmış bazı gereksiz ve kullnışsız özelliklerinden.Eylül'e kalmaz n95 8 GB gibi yenilenmiş bir hali duyurulur belki nokia tarafından.
Tuşları 1-2-3 ve 4-5-6 ve 7-8-9 ve *-0-# TUŞLARI birleşik olunca çok zor kullanılır gibime geliyor
yok canım sonuçta uzun çubuk şeklinde olduğundan bir en köşelere basarsın bir de tam ortaya basarsın da asıl önemli olanı bu tuşların çok ince olması.ben hatta bu tuşların inceliği falan değil de dokunmatiklerden yana düşünceliyim
Arkadaşlar bende n73 kullanıyorum ama bu nokia telefon dizaynı konusunda ne kadar geri kalmış . Hep aynı kasa telefonlar . Samsung ve lg bu konuda çok çok ileride.
bence telefon super .. n82 ile n81 arasında ozlellık olarak.. n81 guzel ama kamera 2 mpx ve aotufocus yok bazı yerler ses olarak n82ıle aynı bazıları bıraz dfaha ıyı dıyor... zaten gps wlan .... hepsınde var ..tasarım kullanıslılık olarak kotu gozukuyor...
(@reis in verdıgı sıtede adam tuslar kucuk ama suprız bır sekılde cok kolay yazı yazılıyor demıs...) ama ısıkları sonunce alttakı resım de ınanılmaz guzel duruyor ..tus takımı kısmı sade olmus karısık goruntusu yok...
1azda kullanıma bakar olay. Ben N82 kullanıyorum ve tuşlarda sorun yok. tmm daha iyi olabilirdi ama zorluk yok yani o kadar.
n 78 455 eurodan nokianin online almanya sitesinden satisa sunulmustur ilgilenenlere duyurulur
@reis-i eagles
hocam ben çok mesaj yazarımda sizce sorun yaşarmıyım.
mesela i550 yi test ettim o sorunsuz geldi bana,bunda problem olr mu sizce?
benim ingilizcem yok da anlatılanları kısaca özetler misiniz?
(yarım ingilizcemle cevrıdım....) tus takımının gulunc derecede kucuk ama derlı tolpu bır durusu var. n82 nın tusları ınce gelıyorsa daha hıc bır sey gormedınız demektır.....sol orta sag tus basışları bence cok ıyı calısıyor... ''1'' ve ''3'' arası uzunlugun 2.8cm bunun n95 de ıse 4cm oldugu...dıger tus dızılımındede sorun oldugunu mesaj yazaken cogu kez ''yes'' e bastıgını ''c''tusunun yerlesımının yanlıs oldugunu soyluyor...
tuşları cok karısık geldı kullanıslı olup olmadıgı tartısılır gercı yorumları okumadım ama