Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel tel valla hoşuma gitti ne kadara gelir türkiyeye acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: S A H

noldu S A H?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_14

güzel tel valla hoşuma gitti ne kadara gelir türkiyeye acaba

elime almadan 1 şey diyemem ama N85in yanında ekranı fıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: emre_14

güzel tel valla hoşuma gitti ne kadara gelir türkiyeye acaba

elime almadan 1 şey diyemem ama N85in yanında ekranı fıs

n85 daha güzel tabi ama ne biliyim ben beğendim bu da güsel hoşuma gitti benim renkleri falanen azından tuş takımı n82den daha ii ve n82 ye göre daha kibar

• evet canlı renkleri oluşu benimde hoşuma gitti ama tuş takımı aydınlatması ne öyle yaw
  • quote:

evet canlı renkleri oluşu benimde hoşuma gitti ama tuş takımı aydınlatması ne öyle yaw

Hakkaten o tuş takımı ne yaw öleee

• quote:

evet canlı renkleri oluşu benimde hoşuma gitti ama tuş takımı aydınlatması ne öyle yaw

evet gördüm iğrenç gerçekten illaki kötü bi yanı olcak...

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <===

• menü tuşunun yeride 1 garip

hele hele yaw renk seçeneklerine bakın;
    http://www.nseries.com/index.html?l=products,n85#l=products,n79,landing,news

moda işi gibi
  • quote:

menü tuşunun yeride 1 garip

moda işi gibi

yeşili hoşuma gittiseneye bi denerim inş gerçi seneye innov8 düşünüyorum amareis sendende incelemesini bekliyoruz bunun

• vaay benim hoşuma gitti bu
  • ohoo olum ben alırsam inceleme yaparım.

N85 incelemesi görebilirsiniz belkim
  • quote:

menü tuşunun yeride 1 garip

moda işi gibi

Yok yok çiçek bahçesi gibi...

Yaw çok mu acımasız olduk bakalım kullananlar olsun nası bi cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __VaSsiLi__ -- 27 Ağustos 2008; 17:54:36 >

• quote:

bunun tuş takımı ne iğrençmiş ya fotoları bakın anlarsınız

Aynen iğrenç
  • Nokia nin en ust modellerini kullanan bir cok kisi sanki Nokia her cikardigi modelde,satin aldigi elindeki mevcut telefondan daha iyisini sunmak zorundaymis gibi bir beklenti icinde oluyor nedense.

Adamlar, sirf bizim gibi teknolojiyi yakindan takip eden veyahut tipine tasarimina,beklentilerine cevap verip vermeyecegine bakmadan bu en ust model,bu en pahalisi ohalde en iyisi budur diye atlayanlar icin model cikarmiyor sonucta.

Artik bircogu icin ozelligin yaninda tasarimda on planda bana gore,N82 nin veya herhangi bir markanin modelinin tasarimini vb nedenlerden begenmeyen biri dogal olarak baska modele ,markaya yoneliyor.

Mesela Nokia N82 modelini tasarlayip piyasaya surdugu zaman ,bu modelin satis rakamlari icin belli bir beklenti icinde oluyor dogal olarak.Bu vb cikarmis oldugu modellerin kimisinde istedigi satis rakamlarina ulasiyor,kimisinde ulasamiyor.Her nekadar giris segmenti ve orta segmente cikardigi modellerle,durumu dengelesede,Piyasada birinci sirada olsada,adamlar urettigi uretecegi teknoloji icin arge ye onca para harciyor.

Sonucta onca para harcayip gelistirdigi bir cipi, kaldirip atacak degil ya,sagini solunu kasasini degistiriyor,ufak bir iki rutus yapip,N82 ile ulasamadigi kesime ulasmaya calisiyor.Boylede yapmak zorunda.
    Yapmaz ise bu carki zor döndurur.

• quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Zaten yeni tellerle ilgili GSMArena'nın yorumu şu olmuş :

"N85 ve N79 Tanıtıldı, Sürpriz Yok!"

"Bugün Nokia, iki yeni telefonunun N serisi ailesine kazandırdı. Çok farklı modeller bekleniyordu hayli zamandır ama dizayn ve özellik açısından değişim yok."

Onlar da "Alıştık Artık" diyorlar.

Netteki fotoğrafları toparladım
    http://www.cepbul.com/2008/n-serisinin-yeni-uyesi-n79/
    23 adet fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 27 Ağustos 2008; 20:30:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Nokia nin en ust modellerini kullanan bir cok kisi sanki Nokia her cikardigi modelde,satin aldigi elindeki mevcut telefondan daha iyisini sunmak zorundaymis gibi bir beklenti icinde oluyor nedense.

Adamlar, sirf bizim gibi teknolojiyi yakindan takip eden veyahut tipine tasarimina,beklentilerine cevap verip vermeyecegine bakmadan bu en ust model,bu en pahalisi ohalde en iyisi budur diye atlayanlar icin model cikarmiyor sonucta.

Artik bircogu icin ozelligin yaninda tasarimda on planda bana gore,N82 nin veya herhangi bir markanin modelinin tasarimini vb nedenlerden begenmeyen biri dogal olarak baska modele ,markaya yoneliyor.

Mesela Nokia N82 modelini tasarlayip piyasaya surdugu zaman ,bu modelin satis rakamlari icin belli bir beklenti icinde oluyor dogal olarak.Bu vb cikarmis oldugu modellerin kimisinde istedigi satis rakamlarina ulasiyor,kimisinde ulasamiyor.Her nekadar giris segmenti ve orta segmente cikardigi modellerle,durumu dengelesede,Piyasada birinci sirada olsada,adamlar urettigi uretecegi teknoloji icin arge ye onca para harciyor.

Sonucta onca para harcayip gelistirdigi bir cipi, kaldirip atacak degil ya,sagini solunu kasasini degistiriyor,ufak bir iki rutus yapip,N82 ile ulasamadigi kesime ulasmaya calisiyor.Boylede yapmak zorunda.
    Yapmaz ise bu carki zor döndurur.

+1903

• bana nedense çin malı telefonları hatırlatıyo.nokia yazmasa hiç nokia olacağı aklıma gelmez.
  • arkadaslar kızmayın ama bunlar hep sızın sucunuz bırazda ((sızın sucunuz dıyorum cunku adamlar hep bıze tel yapıyorlar yoksa para kazanamıyacaklar))n82 nın tusları ınce kucuk dedınız en sonunda buyuk ama ıgrenc cakma n82 cıktı....aslaında adalar ıyı bısey yapıyorlar yakın ozellıkler farklı tasarımlar herkese hıtap etsın dıye ama ıyıce sulandırdılar .. n96 vakasıda aynı.n95 cıktıgında yenı bırsuru ozellk vardı hepsı bır teldeydı...ana modeldı ..n96 yıda oyle olacak sanıyordum alınası hıcbır ekstra ozellıgı yok kasa degıstır n95-6 oldu... ustelık ustune bırde n85 cıktı... oldumu kaymaklı kadayıf...n96 hıc cıkmayacaktı onun yerıne n85 var .... n96 .. se ve samsung gıbı 8mpx daha kalıtelı lens xenon ..hatta vıdeo ıcınbı led .. gıbı ..ozellıklere cıkacaktı...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.