Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (701. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 699700701702703
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onder748

quote:

Orijinalden alıntı: p4mdut

quote:

Orijinalden alıntı: onder748

Doğubankta 3. katta 324 numarada bi abi var hem uygun hemde kalite. başka bir kaç malzeme daha almıştım. ama büyük ihtimal kasa 15 yada 20 tl ye değişti. klavyeyi de değişiyorlar. uygun olacağını tahmin ediyorum.

15-20 TL olduğuna göre yan sanayi parçalar herhalde? Öyleyse kalitesinden memnun musunuz?

sıfır gibi oldu hiç bir sıkıntı yada çıtlama falan ses yok tam oturdu. Kasa yenilenince telefon bile mutlu oldu sanki daha hızlı çalısıyo mu ne :)

bilgiler için teşekkürler bi ara gidip bende değiştirmeyi düşünüyorum.

• Hala illede Nokia olsun tuşlu olsun kullanışlı olsun diyen arkadaşlar buyrun size Darty'den sıfır N79 güle güle kullanın
    Orda yazan notuda dikkate alın, eğer ordan alırsanız bana niye durumu söylemedin diye sövmeyin sonra
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/SmartPhone/NOKIA/OUTLETC/N79-1-SEAL-GREY/ESPRESSO-BROWN-p-75880-c-000000.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 16 Temmuz 2012; 15:21:51 >

• arkadaşlar merhaba. hayırlı ramazanlar.

telefonumun başına çok kötü bir şey geldi. denize düşürdüm... kahroldum resmen... telefonu açıp dağıttım, şu an çalışıyor gibi görünüyor ama bazı tuşları basmıyor... sorun tuş bordunda değil, tuş bordunu değiştirmeme rağmen aynı tuşlar çalışmamaya devam etti... sanırım ana kartta tuşları kontrol eden birim oksitlendi, ya da bozuldu...

beyler ben telefonuma aşık olduğumu anladım... param yok, ama olsa bile şu an yeni telefon almam, istemiyorum... ben bu telefonu dişimden tırnağımdan artırıp kendi biriktidiğim parayla aldım, üç yıldır kullanıyordum... nasıl hayata döndürebilirim? bir yerden hurda n79 ana kartı bulup çürüyen ana kartı komple değiştirmeyi bile düşünüyorum. bana bir akıl verin, lütfen yardım edin... vereceğiniz bütün bilgilere ihtiyacım var...

not: tek eksiğim parça, malzeme. bulduğum takdirde muhteşem bir şekilde tamir edebilecek mucit bir elektronikçi dayım var. hurda ana kart bulma şansım nedir, nerede bulabilirim? ya da telefonun tuşlarını ana kartta kontrol eden kısmı neresidir, nasıl düzeltilebilir? ben bu telefona aşığım, başkasıyla yapamam... :(

son olarak, aklıma getirmek bile istemiyorum ama, telefonun hafızasındaki rehber kayıtlarını nasıl elde edebilirim? numaraların hepsi orda kaldı...

şimdiden çok teşekkür ederim... umarım hassasiyetimi ve ciddiyetimi anlamışsınızdır...

canım telefonum benim... biliyorum hayata döneceksin, yeniden yaşayacağız seninle...

edit: konuşurken karşıya ses gitmeyen, ama mikrofonlu kulaklık takınca çalışan bi tane sorunsuz n79 bukdum ve aldım, 90 liraya... şimdilik bir sorun yok, tüm genel programları yükledim, sıfır haldeyken yedeğini aldım, şu an kullanmaya başladım, kasası falan benim eski telefondan daha temiz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuuzzle -- 28 Temmuz 2012; 16:36:12 >

• Bugün N79 uma elveda deme vakti onca mesaj için şuan içim gidiyor...

satacağım kişi 150 olur diyor ben 200 diyorum bakalım hangimiz başarıcaz.Tanıdık işte yoksa satmayı düşünmüyordum telefona hasta oldu
  • adam 2-3 gün kullandı alışamadı hep kontörlerini yemiş , bana geri verdi telefonu
  • Günümüzün popüler telefonu Galaxy S2 ve emektar canavar N79 un yakın çekimdeki performanslarını sizle paylaşayım . İkiside yakın çekim , aynı ortam , aynı ışık , aynı ayarlar (Makro/Metin modu ikisindede açık değil)
    Ayar olarak sadece flaşlı ve flaşsız şekilde çekim yaptım.
    S2 çekimi

N79 çekimi

S2 Çekimi

N79 çekimi

N79 her zaman kral..
    Her iki telefonunda sahibiyim fakat bu çekimleri görünce S2 ye verdiğim paraya acıyorum. Android falan iyi güzel işe yarıyor ama kamera S2 gibi güzel bir telefona yakışmıyor abi..

• quote:

Orijinalden alıntı: memeterdo

Arkadaşlar merhaba,yaklaşık 9 ay önce n79 sahibiydim şimdi ise S2'ye geçiş yaptım.N79um siyahtı ve ben servisten orjinal beyaz tuş takımı+beyaz ön arka kapak almıştım hepsi 55 tlye mal olmuştu bana.Neyse en son bir geziye gittik ne olur ne olmaz diye lakin orda telefonumu çaldırdım çantayı açtığımda boştu.Benim artık hiçbir işime yaramıyor bunlar.Kutusuna baktıkça sinirleniyorum.Sonuç oalrak elimde:
    -Açılmamış usb kablosu
    -Beyaz arka kapak
    -Gri arka kapak
    -Siyah arka kapak
    -Siyah ön kapak
    -Siyah tuş takımı

Ayrıca kutusu sapa sağlam duruyor+içinde kullanma kılavuzuda var telefonu satmak isteyipte bunları bulunmayan varsa adresini verir ben kargolarım sadece kargoparasını ödemiş olursunuz zaten benim bir işime yaramıyor...

http://imageshack.us/photo/my-images/137/20120519203723.jpg/

Usb dışında hepsine talibim

• quote:

Orijinalden alıntı: evrengsgs

arkadaşlar telefonumun tuş takımı çalısmıyor bi ara çalısmadı telefonu kapattım açtım sonra 2 ay boyunca hiç sorun çıkmadı ama bugun yine aynı sorun devam ediyor telefonu 3-4 kez kapatıp açınca bi süre düzeliyor sonra yine tuş takımı işlemiyor hani tuş takımı bozuksa hiç çalışmamAsı lazım bu sorun neyden kaynaklanıyor sebebi nedir garantiside yeni bitti sayılır 2 yıl boyunca hiç sorun çıkmadı garanti bitti sorunlar başladı sanki bilerek telefonu 2 yıl sonra bozulmaya ayarlamışlar :D arkadaşlar bu sorun neyden kaynaklanıyor bu 2 gündür sürekli tuslar çalısmıyor telefonu kapatıp açıyorum bi süre devam ediyor sonra yine tuşlar işlevini kaybediyor sadece kapatma düğmesi faaliyet gösteriyor tuş takımı bozukmudur nedir bozuksa hiç çalışmaması lazım çoook acil yardım istiyorum yarın kvk ya götürecem eğer düzeltilebilecek bi sorunsa boşuna para vermiyeyim bu lanet kvk ya

aynı sorun bende de başladı. ne yaptılar acaba kvk ya verdin mi?

• Arkadaşlar Whatsup kurdum telefona ama sürekli online ? Kullanma klavuzunda whatsup'ın nokia için yazılan programın sürekli online olduğu, Offline moda çevrilemediği, Pil ömrü konusunda sıkıntısı olanların yüklerken dikkatli olması gerektiği yazıyor. Bu ne saçmalıktır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_kilic

Arkadaşlar Whatsup kurdum telefona ama sürekli online ? Kullanma klavuzunda whatsup'ın nokia için yazılan programın sürekli online olduğu, Offline moda çevrilemediği, Pil ömrü konusunda sıkıntısı olanların yüklerken dikkatli olması gerektiği yazıyor. Bu ne saçmalıktır ?

program her zaman online mantığı ile çalışmaktadır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Arkadaşlar Whatsup kurdum telefona ama sürekli online ? Kullanma klavuzunda whatsup'ın nokia için yazılan programın sürekli online olduğu, Offline moda çevrilemediği, Pil ömrü konusunda sıkıntısı olanların yüklerken dikkatli olması gerektiği yazıyor. Bu ne saçmalıktır ?

program her zaman online mantığı ile çalışmaktadır zaten.

Sorry, no. Our Nokia version of the application is designed to always be online and connected. If you are concerned about your data usage, we strongly recommend that you sign up for unlimited internet data plan to take full advantage of our service.

Diğer platformlarda kapatılabiliyor.

• quote:

Offline yapma imkanın yok kardeş .
    Android olsaydı veri ağını keserdin ama bunda öyle birşey yok veya Nokia'nın üst düzey telefonlarındaki gibi N79 dada Belle olsaydı o zaman sorun olmazdı.

Nokia'da Belle yüklü olmayan telefonlarda whatsapp kullanmak gereksiz.Hem fazla şarj yer , hem internet pakedinizi harcar.
  • teşekkürler
  • Arkadaşlar bu sabah uyandım telefonu açmaya çalıştım ama ekrana görüntü gelmiyor. Tuş ışıkları ve ekranın arkasında ışık yanıyor ama görüntü denen bir şey yok. Garantisi doldu telefonun. Daha önce 2 kere darbeden dolayı ekran kırıldığı için ekran yenilemiştim. En son geçen sene yazın yenilemiştim. Bu değişen ekranların garantisi oluyor mu? Ne yapacağım şimdi ben çok param da yok telefon da lazım şu an bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuuzzle

arkadaşlar merhaba. hayırlı ramazanlar.

telefonumun başına çok kötü bir şey geldi. denize düşürdüm... kahroldum resmen... telefonu açıp dağıttım, şu an çalışıyor gibi görünüyor ama bazı tuşları basmıyor... sorun tuş bordunda değil, tuş bordunu değiştirmeme rağmen aynı tuşlar çalışmamaya devam etti... sanırım ana kartta tuşları kontrol eden birim oksitlendi, ya da bozuldu...

beyler ben telefonuma aşık olduğumu anladım... param yok, ama olsa bile şu an yeni telefon almam, istemiyorum... ben bu telefonu dişimden tırnağımdan artırıp kendi biriktidiğim parayla aldım, üç yıldır kullanıyordum... nasıl hayata döndürebilirim? bir yerden hurda n79 ana kartı bulup çürüyen ana kartı komple değiştirmeyi bile düşünüyorum. bana bir akıl verin, lütfen yardım edin... vereceğiniz bütün bilgilere ihtiyacım var...

not: tek eksiğim parça, malzeme. bulduğum takdirde muhteşem bir şekilde tamir edebilecek mucit bir elektronikçi dayım var. hurda ana kart bulma şansım nedir, nerede bulabilirim? ya da telefonun tuşlarını ana kartta kontrol eden kısmı neresidir, nasıl düzeltilebilir? ben bu telefona aşığım, başkasıyla yapamam... :(

son olarak, aklıma getirmek bile istemiyorum ama, telefonun hafızasındaki rehber kayıtlarını nasıl elde edebilirim? numaraların hepsi orda kaldı...

şimdiden çok teşekkür ederim... umarım hassasiyetimi ve ciddiyetimi anlamışsınızdır...

canım telefonum benim... biliyorum hayata döneceksin, yeniden yaşayacağız seninle...

edit: konuşurken karşıya ses gitmeyen, ama mikrofonlu kulaklık takınca çalışan bi tane sorunsuz n79 bukdum ve aldım, 90 liraya... şimdilik bir sorun yok, tüm genel programları yükledim, sıfır haldeyken yedeğini aldım, şu an kullanmaya başladım, kasası falan benim eski telefondan daha temiz. :)

eski telefonun duruyorsa bana ön kapak ile tuş takımı ve tuş bordu lazım siyah renk. Yardımcı olabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıfır yada sıfır gibi orijinal ön kapak ve tuş takımı satan varsa talibim arkadaşlar. benim ön kapakta dış cephede soyulma oldu.
  • Arkadaşlar telefonum N79 yüz üstü düştü ve ekran çatladı sadece renk karışımı var görüntü yok
    soru kvk-teleservice lcd ekran değişimini ne kadara ve ne kadar zamanda yapar acaba.Kendim alsam takabilme ihtimali nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 25 Eylül 2012; 16:36:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Arkadaşlar telefonum N79 yüz üstü düştü ve ekran çatladı sadece renk karışımı var görüntü yok
    soru kvk-teleservice lcd ekran değişimini ne kadara ve ne kadar zamanda yapar acaba.Kendim alsam takabilme ihtimali nedir.

Takmak çok basit. dealextrene de 12 dolara satıyolar ama orjinalden ne kadar farkı vardır bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selim_34

Takmak çok basit. dealextrene de 12 dolara satıyolar ama orjinalden ne kadar farkı vardır bilemem.

Verdik KVK'ya 82Tk ekran + 30TL ön kapak 112TL çıkcak bizden
  • benimde arada ekran gidiyor sonra kendiliğinden geri geliyor. napsam bilemedim kendim yapabilirmiyim. birkaçkez yere düştü çalıştı ama içinden bişey kopmuşta olabilir yinede sağlammış hakkını vermek laızm
  • 
Sayfa: önceki 699700701702703
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.