Şimdi Ara

Nokia N8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Nokia N8 almayı düşünüyorum fiyatı 800 ile 900 lira arasında oynuyor, aynı fiyatlara daha güzel bir telefon olarak ne önerirsiniz? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

• N8 çıkalı kaç yıl oldu zaten birde Nokia desteğini kesti.O paraya Samsung Galaxy Mini S3 al bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung a pek sıcak bakmıyorum önceden kullandım tama güzel telefon fakat beni kendinden soğutan birşeyi var nedir bilmiyorum
  • NOKIA VE LG ALMA NE ALIRSAN AL MADURDAN TAVSİYE :)
  • Nokia'nın sadece 1 cihazı alınır şu anda, o da Lumia serisi.
    O paraya çok daha güzel cihazlar alabilirsin. N8 kamerası süper ama, tam bir vasat cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvenmGb

Merhabalar Nokia N8 almayı düşünüyorum fiyatı 800 ile 900 lira arasında oynuyor, aynı fiyatlara daha güzel bir telefon olarak ne önerirsiniz? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

bende kararsizdim ama gittim gecen ay teknosadan siyah n8imi aldim. Gayette stabil ve hosuma gitti, bi eski fandroidci olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • n8in modası geçti, illa nokia olacaksa l820, bütçe sorunu yoksa l920 alabilirsiniz.

not: n8 kullanıcısıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 808 Pureview
    geçen yıl açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorumlarınız için çok teşekkür ederim, telefonu 1 ay kadar önce elime aldığımda film izledim ve fotoğraf ve video çekmiştim kamera ve ekran bakımından hoşuma gitti bu yüzden almak istiyorum fakat bu fiyata daha iyi görüntü ve fotoğraf kalitesi sunan cihazlar var ise onları almak daha iyi olur benim için. bir zamanlar nokia N8 modelini kapak fotoğrafı olarak kullanıyordu bu yğzden de kafa karışıklığı içerisindeyim açıkçası
  • quote:

yorumlarınız için çok teşekkür ederim, telefonu 1 ay kadar önce elime aldığımda film izledim ve fotoğraf ve video çekmiştim kamera ve ekran bakımından hoşuma gitti bu yüzden almak istiyorum fakat bu fiyata daha iyi görüntü ve fotoğraf kalitesi sunan cihazlar var ise onları almak daha iyi olur benim için. bir zamanlar nokia N8 modelini kapak fotoğrafı olarak kullanıyordu bu yğzden de kafa karışıklığı içerisindeyim açıkçası

N8 artik uretilmiyor.Firmalar ellerindeki stoklari eritmeye calisiyor.Taksite girip adam gibi bi tekefon al bence.

• 800 900 civarı 808 pureview bulunuyor 2. el olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

800 900 civarı 808 pureview bulunuyor 2. el olarak.

+1.N8 yerine 808 al bence de.

• Anladım. Teşekkür ederim şubat ayı içerisinde bir telefon almayı düşünüyorum fakat n8 den vazgeçtim artık. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • N8 alacağına Lumia 620 alabilirsin aynı paraya :)
  • Bilmiyorum kafam çok karışık Aksine telefondan da pek anlamam, kullanım kolaylığı ve içerik bakımından iyi olsun yeterli
  • quote:

Bilmiyorum kafam çok karışık Aksine telefondan da pek anlamam, kullanım kolaylığı ve içerik bakımından iyi olsun yeterli

Bence git yeşil Lumia 620 al. Millet delirsin "Abi o ne yahu, ne güzelmiş" felan desin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.