Şimdi Ara

NOKİA N8 16 GB NOKİA AŞ GARANTİLİ (UYGUN FİYAT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
23.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    16 GB HAFIZA, HDMI BAĞLANTI, HD VIDEO, 12 MP KAMERA, XENON FLASH, WİFİ, 3G ,GPS, GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA, 3.5'' EKRAN

PARALEL İTHALAT VS DEĞİLDİR. NOKİ AŞ. GARANTİLİDİR.

KOYU FİÜME (DARK GREY) RENKLİDİR.

19 AY GARANTİSİ VARDIR. HERHANGİ BİR ARIZASI YOKTUR SERVİS GÖRMEMİŞTİR.

SORUNSUZ CİHAZIDR. 10 ÜZERİNDEN 8.5 - 9 ALACAK TEMİZLİKTEDİR. ÇATLAĞI KIRIĞI YOKTUR.

SADECE KULLANIMDAN KÖŞELERDE NOKTASAL BİR KAÇ İZ VARDIR.

KUTUSUNDA TÜM AKSESUARLARI VE FATURA ÖRNEĞİ İLE GÖNDERİLECEKTİR.

KUTUSUNDA

NOKIA N8
    ŞARJ ALETİ
    KULAKLIĞI
    USB KABLOSU
    HDMI KABLOLARI

PAZARLIKSIZ TAKASSIZ 700 LİRADIR

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKFİDAN -- 18 Haziran 2011; 15:19:29 >

• merhaba nokianın skandal sorunu var mı cihazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: djmehmetyk

merhaba nokianın skandal sorunu var mı cihazda

nedir bu sorun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

quote:

Orijinalden alıntı: djmehmetyk

merhaba nokianın skandal sorunu var mı cihazda

nedir bu sorun??

okia N8’de Skandal Bir Hata!
    Nokia N8 satışa sunuldu ve kısa bir süre içersinde büyük ilgi gördü. Ancak sonrasında yaşanan gelişmeler pek de olumlu değil. Nokia N8’in kronik bir problemi mi var?
    01/11/2010 18:30

Nokia N8... Finlandiya'lı üreticinin Symbian^3 işletim sistemine sahip ilk akıllı telefonu. Son dönemde rakiplerin hızlı yükselişine karşılık Nokia'nın en önemli hamlesi olan cihaz, görünürde pek çok başarılı özelliğe ve dahası güçlü bir donanıma sahipti. Fakat olayın şu anki seyri ne Nokia'nın ne de tercihini Nokia N8'den yana yapan kullanıcıların istediği yönde gelişim gösteriyor.

Sizlere burada yer alan yazımızda satışa sunulduğunu duyurduğumuz cihaz ile ilgili olumsuz haberler, daha ilk günlerden gelmeye başladı. Sorun ise cihazın kendini yeniden başlatması. Telefonu kutudan çıkarıp kullanmaya başladığınızda herhangi bir sorun ile karşılaşmıyorsunuz. Ancak kısa bir süre cihazı kullandıktan sonra telefon sonsuz bir döngüye giriyor ve sürekli olarak sistemi yeniden başlatıyor.

Konuya dair sorunlar sadece ülkemizde yaşanmış da değil. Dünya üzerinden birçok kullanıcı Nokia destek sayfalarına başvurarak cihazın problemine dikkat çekmiş. Nokia cephesi konuya ilişkin
    Birçok kişi bu hatayı Nokia’ya bildirdi. Hatta bu hatanın yazılımdan kaynaklandığı da söylenildi. İş iyice büyüdü ve Nokia’nın başkan yardımcısı olan Niklas Savander sonunda bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Bu ilk değil. Nokia, donanımda meydana gelen bir sorunu 5800 adlı modelde de yaşadı.

Nklas Savander, hatanın bir yazılımdan değil basit bir montaj hatasından kaynaklandığını açıkladı. Bu montaj hatası yüzünden, cihaz kendi kendini kapatıyor ve tekrar açılmıyor. Savander, bu hatanın çok az kişiyi etkilediğini ve bu hatayı düzeltilerini de belirti.

Nokia N8, piyasaya çıkmadan önce birçok dedikoduya maruz kaldı. Eylül ortasında cihazın ertelenebileceği bile söylenildi. Symbian 3 işletim sisteminin birçok probleme sahip olması buna en büyük nedendi.
    alıntı shiftdelete

• şimdi bir N8 kullanıcısı ve satıcısı olarak bu yazılan mesaja bir anlam veremiyorum

ilanı açan arkadaş bu forumda sayısız alışveriş yapmış güvenirliğini kanıtlamış bir üyedir

sattığı her cihazın hem artılarını hemde eksilerini ilanlarında belirtmiştir

şimdi kalkıp cihazın skandal sorunu varmı deyip altına salakça bi siteden alıntı yapmak ne manaya geliyor

öyle bir sorun olsa orhan kardeş yazmazmıydı sizce

bide alıntı yaptığı yazıyı da adam gibi okumadan yada oturma organı ile okuyarak oraya yapiştırdığı nasıl da belli

ne yazıyor orda

quote:

Ancak kısa bir süre cihazı kullandıktan sonra telefon sonsuz bir döngüye giriyor ve sürekli olarak sistemi yeniden başlatıyor

Bu montaj hatası yüzünden, cihaz kendi kendini kapatıyor ve tekrar açılmıyor.

ne demek oluyor bu bu tür bir sorunu olan cihaz sürekli kendini yeniden başlatıyor veya bi daha açılmıyor

eğer böyle bir sorun varsa

1- cihaz zaten sağlıklı çalışmayacaktır

2-belli bir kullanım süresinden sonra ortaya çıkacaktır

2. seçenek geçerli ise satıcı arkadaşın bunu bilmesi zaten mümkün değil

sabah sabah tansiyonum sıçradı gene

orhan kardeş fiyatın da cihazında çok güzel

iyi satışlar

• @yogun54 kardeşime teşekkür ederim, benden önce cevaplamış.

Cihazda bahsedilen şekilde bir problem yoktur arkadaşlar. Doğrusu bu problemi de ilk kez şimdi duymuş oldum.
  • orhan sen beni yolcux olarak tanıyorsun :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sayın yogun54 bu hatayı bilmemen senin telefon camiasında hiçbir bilgin olmadığını gösterir işlerm yoğun olduğundan arkadaşın yorumuna cevap verirken hiç dikkat etmeden kopyala yapıştır yaptım o yüzden o arkadaştan özür diliyorum. şimdi konuya gelelim benim cihazın satıcısına hiçbir eleştirim olmadı sadece 1 soru sordum o kadar bu arıza tüm cihazlarda olmuyor ama sağlamıda nadir bulunuyor gir nete araştır hak vericeksin konu o kadar citti ki nokianın başkan yardımcı basın açıklaması yaptı arızayı kabullendi tüm dünyadan bu şeklilde arızalar geldigini belitti ve piyasadan cihazları toplayıp yenisini bile verdi tabi sen bu arada uyumuş kalmışsın LÜTFEN BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAYALIM.
  • djmehmetyk arkadasa katılıyorum.Nokia nın kendısının kabul ettıgı bır problemdır bu ve basın toplantısıyla acıklamıstır.Telefonu cok begenmeme ragmen malesef sırf bu olaylardan dolayı alamadı. Bılmeden konusmayalım.Bu telefon almak isteyen herkesın ilk soracağı sorun budur.Saygılarla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.