Şimdi Ara

Nokia N8 mi yoksa Sonyericsson Xperia X10 mu? Hangi Telefon Modelini Almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia N8 mi yoksa Sonyericsson Xperia X10 mu? Hangi Telefon Modelini Almalıyım? Kullanan Arkadaşlar yardımcı oluranız sevinirim Çünkü fiyat bakımından ikiside birbirine çok yakın Almışken tam Özellik olarak almak ve baya uzun kullamak istiyorum ama kararsızım nokia n8 yok yok diyorlar ama X10 içinde alanıbilecek tek telefon diye bahsediliyor. X10 ses kaliitesi kötü diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum nokia yı İşletim sistemi olarak pek sevmiyorum. çünkü 5800 kullanıyorum ama benim hoşuma kullanış olarak hiç gitmiyor. Ne dokunmatiği nede kullanımı N8 de menü olarak aynı sanırım sadece kamera özelliiğini üstün tutmuşlar. Siz Arkadaşlar Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk_dogan -- 17 Aralık 2010; 20:10:13 >

• HTC Desire bak aynı fiyat..
  • x10 tavsiye ederim
  • 5800 XM ile N8 arasında dağlar kadar fark var. Yani aynı olan tek şey arayüzdür. Onun dışındaki hemen hemen herşey farklıdır.

Sizin ihtiyaçlarınız nelerdir. Onları belirtirseniz daha iyi yardım gelir.
  • desire hd ye bak olmazsa hd7 olmazsa galaxy s olmazsa n8 olmazsa wave
  • elbette N8 almalısın dostum.sen arayüzün aynı olmasına bakma çok farklı 5800 dan.
  • o ikisi arasından n8 alırdım. seceneklere galaxy s ve iphone 4ü de eklersen işler değişir ama.
  • iki telefonu da kullanmadım ama,kağıt üzerinde xperia çok önde.1 GHZ işlemci olsun,4 inç ekran olsun,android olsun...Nokia'nın tek artısı hdmi çıkışı olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bg13 -- 22 Aralık 2010; 16:53:00 >
  • Ben de ikisi arasında çok tereddüt ettim,N8 aldım sonuç olarak.X10'un tek üstün yanının işlemcisi ve ekran boyutu olduğuna karar verdim.Diğer yönlerden N8
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozge_fb

Ben de ikisi arasında çok tereddüt ettim,N8 aldım sonuç olarak.X10'un tek üstün yanının işlemcisi ve ekran boyutu olduğuna karar verdim.Diğer yönlerden N8

bu ikisi de önemli kriterler bence,ama n8 de güzel bir telefon.Hdmi ve 12 mp kamera gözüme çarpan özellikleri.620mhz işlemci hiç mi hiç yakışmamış ama.
  • sonuna kadar x10 n8 hala donuyo kamerada sorun var
  • nokia şu işi tam kıvıramadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.